neznam kako bi nazvao temu, ugl. radi se o sljedecem. kupio sam tomato bon*(50kn) (ne za sebe) i ostrugo ga medjutim zastrugao sam prejako tako da su 3 broja postala necitljiva i nisam mogao pogodit kombinaciju. zvao sam tomato sluzbu za korisnike i operater mi je rekao da odem u vip centar, predam...
Da li je ovo moguće???? http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=27045031&idnews=687645 :hm:
da li netko zna da li se moze s tomatom uzet neki internet paket za mob ? ili ima nekih naznaka da ce se to moci uskoro ? vidio sam da ima sad mms po novom .. mozda nas iznenade :freezing:
http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=28939329&idnews=689276
hi all how can i find who own this number ? whats carrier ? +38761411xxx Kako mogu pronaći tko posjedovati ovaj broj?
Kod tomata nova tarifa i novi nacin reklamiranja: Aktivacijom tarife korisnik svakog mjeseca stječe pravo na korištenje 50 besplatnih minuta i 50 besplatnih SMS poruka. Besplatne minute se mogu iskoristiti na pozive unutar Hrvatske, i to prema svim mobilnim i fiksnim mrežama. Razlog tim...
Pozdrav! Imam problem. Djed je u bolnici (87km od kuce) a bolnice su zatvorene za posjete. Da li se kako moze uplatiti na njegov broj a da to nije preko web shopa od tomata?
Jel netk uspio kupiti e-bon (100 kn + 30 kn gratis) preko tomato web shopa? Ja već dva tjedna pokušavam i sa amexom i sa masterom ali ne prolazi. Stalno javlja neke greške kod autorizacije i sl. Mislim, ako mogu plaćati na amazonu, imam account na paypalu, znači da su mi kartice OK. Prijavio...
Jučer sam obnovio Tomato račun bonom od 50kn i produljio trajanje računa do 3.11. ove godine. Jutros primam poruku da su mi dodali 15 kuna, ali i drugu poruku koja mi nije oupće jasna. Glasi: Obnovom tomato računa produzeno vam je razdoblje trajanja opcije do 5.9. Tomato. Kakva "opcija", ne...
Znači da li mogu birati :tomato: broj koji ja hoću na kisku ili gdje drugdje to mogu?
Ste dobili e-mail sa tom akcijom : Poštovani! Sa ovim mailom od 15.6.2009 do uključujući 18.6.2009 u Termama Čatež iskoristite ekskluzivnu ponudu da vam pri kupnji jedne karte drugu poklonimo. Akcija vrijedi za ljetnu Termalnu rivieru. Vaša šifra za korištenje ponude 1 za 2 je: Ovaj...
Danas cijelo popodne ne mogu nazvati nikoga s tomato broja,ne mogu ni stanje provjetiti...probao sam se nazvati s drugog broja i kaze mi da je tomato broj iskljucen... Imate li i Vi slicnih problema?
Evo, ja totalno prešao kao sekundarni broj koristim 092 već 15 dana. Imam Tomato Plus tarifu koja me zadovoljava. Međutim, u ovih 15-ak dana previše često se događa ljudima koji me pokušavaju dobiti, a zovu s Tele2 mreže da im kaže da je korisnik nedostupan ili da je isključio mibilni...
:cry:vec dugo nisu izasli van sa necim novim....
Evo i tomato je uveo mogucnost placanja parkinga sms-om: http://www.tomato.com.hr/tomato/show?idc=28573306&idnews=672841
Stigla ponuda tomata za Božić: iskoristi ovu nevjerojatnu ponudu i do 31.01.2009. postani novi tomato korisnik* te primi 1000 besplatnih SMS-ova. 1000 besplatnih SMS-ova dodjeljuje se u četiri mjesečna paketa od 250 SMS-ova. nakon što ostvariš prvi poziv, prvi mjesečni paket besplatnih...
Ako mobitel nema u samom softveru izvješće o isporuci sms-a , što treba upisati na početku poruke da bi se izvješće dobilo?Radi se o t-mobile mreži i iphone 3g
Znam da je Tele2 imao neku opciju gdje su poruke bile 9 lipa, a T-mobile je isto imao neku opciju 1000 poruka za nekih 25 kuna. Postoje li još uvijek te opcije? Na webu nisam našao ništa. U zadnje vrijeme šaljem puno sms-ova, pa bi mi dobro došla neka opcija s jeftinim porukama, ako tele2 ili...
Eto još jedna novost od :tomato: (paradajza) za sljedeći mjesec.
odnedavno moguce :) Slanje nije moguce.
Kak mogu saznat ko je vlasnik jednog 092 broja? Pokuso sam zvat i nisam nista sazno.
U jednom drugom threadu bila se potaknula rasprava o tome koliko Tomato ima korisnika. Zna li netko možda? Da li to vip uopće objavljuje?
Svi novi korisnici Tomata koji do 31. svibnja 2008. aktiviraju SIM karticu dobit će dodatnih 350 kuna na svoj račun. Dodatne kune dobivat će tijekom deset mjeseci od aktivacije računa u mjesečnim iznosima od 35 kuna. Za ostvarivanje ove pogodnosti korisnici svakih 30 dana trebaju obnoviti svoj...
Eto saznao sam, bio sam u pošti, i vidio sam taj plakat... Akcija je tipa, da u pošti kupiš onu tomato karticu u kartonskom izdanju, i aktiviras ju, i odmah dobijes na nju 50kn, i kroz sljedecih mj. dobijas po 50kn, jedino je caka što svaki mj. moraš obnavljat račun sa minimalno 50kn, ali ipak...
Jel mobovi koji su kodirani na Tomato rade s Vip karticama? Pretpostavljam da da, al htio bi provijerit jer bi kupio jednog takvog....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma