Evo danas sam bio malo po prodajnim mjestima i vidjeh da uz poznate i objavljene telefone (Sony Ericsson J300i, K300i; Nokia 2600; Siemens CFX65) imaju u ponudi za pretplatnike i Panasonic X700 (ista cijena kao i za Siemens CFX65). Taj telfas nisam vidio na stranici niti u brošuri od TELE2, pa...
Kakva su iskustva sa njima posto su kupljeni,vidim da daju neki paket za 20kn.Ima 6 giga prometa i zanima me koliko ima minuta razgovora u toj cijeni??
Ova tema služi samo i isključivo za opravdane i utemeljene kritike/pohvale prema mobilnim providerima, njihovim uslugama, podršci, cjenama i sl. Ako napišete da nešto ne valja, očekuju se i razlog i to valjani. Izrazili ste želju za mjestom gdje možete napisati što vas smeta, to vam je...
Švedski Tele2 AB dogovorio je prodaju svog hrvatskog poduzeća United Group-i (vlasniku mobilnih operatera Telemach) za cijenu od 220 milijuna eura. Transakcija omogućava Tele2 da ostvari vrijednost od uspješnog razvoja hrvatskog poslovanja i dalje unaprijedi svoju strategiju s fokusom na regiju...
Tele2 je izbacio novu slagalicu po uzoru na bon-bon za bonaše. cijene su im dosta veće nego kako smo navikli, vjerojatno počinje rast cijena zbog pada prihoda od roming partnera ili ne nešto drugo u pitanju?
Složi svoj Robotim uz tarifu EKIPNA Kako pametno štedjeti i pametno se zabavljati? Tako da složiš svoju ekipu od 2 do 4 člana i odaberete tarifu EKIPNA. U ovoj tarifi svaki član dobiva točno ono što mu treba, a ako odaberete jedan od tri mobitela u super ponudi, možete se odlučiti i za...
Bok, Tele2 je zadao udarac konkurencije - više o tome: https://www.tele2.hr/neogranicena-sloboda-surfanja/ baš me zanima kaj će konkurencija sada ponudit :biggreen:
Pozdrav, zanimaju me konkretna iskustva s Tele 2. Prebacio bih nekoliko brojeva s HT pretplate na Tele 2 pretplatu. Ono sto me muci u toj prici je da li cu imati jednako dobru pokrivenost signalom, 4G i dostupnost kao i kod HT-a. hvala unaprijed!
Nakon preplatničke tarife s neograničenim internetom, razgovorima i SMS-ovima za 169 kn/mj, tele2 je ponudio odličnu tarifu za bonaše koja za 45 kn/mj donosi 10 gb internet prometa i 200 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj. Velika je mana što se tarifa može uključiti samo na novim brojevima...
Molim Vas dali netko zna sto znaci preimenovati uslugu MMS I INTERNET NA MOBITELU SAMSUNG GT-S3370.Zahvaljujem na oodgovoru.
ako je nekom prmaklo,tele2 uz račun o dva kupljena UHU proizvoda na jednom računu prodaje Tele2 fon f1i karticu sa 20kn na računu za 49kn
Zanima me postoji li ograničenje iznosa na glavnom računu u Tele2? Neka se jave forumaši koji su uspjeli skupiti nekoliko tisuća kuna jer se moji prijatelji i ja ne možemo dogovoriti o pragu koji ne dopušta dalje punjenje računa uplatom bonova.
Malo prije Nove godine uputio sam zahtjev za raskid pretplatničkog ugovora kod Tele2. Ostalo je još 18 mjeseci pretplate. Uz pretplatu je uzet mobitel koji je svojevremeno koštao oko 3000 kuna za 200 kuna uz Opciju uređaj 100. Znam da se za raskid ugovora plaća ili popust na mobitel ili tarifa x...
Korisnik sam na jednome broju PromoStart tarife, znači 35kn mjesečno, 1000 min prema svima i 3GB. Danas dobijem specijalnu ponudu "samo za mene". Ako ju uključim samo za 25 kuna/mjesec ću dobiti 1GB po 4G brzini te 1000 poruka i isto minuta prema svima. Ne razumijem samo jel to neka opcija uz...
Od sutra će tele 2 bombardirati s novim tarifama javnost
Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska najavila je investiciju u visini nekoliko stotina milijuna kuna u novu, vrhunsku mrežu. Rekla kako će nova mreža osigurati 3G tehnologiju na svim lokacijama kao i da kompanija ulaže u izgradnju novih infrastrukturnih objekata. Ove investicije...
Danas doslo svima u poduzecu, poslovni korisnici: Postovani, krenuli smo s radom testne 4G Tele2 mreze! Kako biste isprobali nove brzine surfanja potrebno je zamijeniti Vasu postojecu SIM karticu novom karticom koju ste zaprimili postom proslog tjedna. Molimo vas da SIM karticu zamijenite...
Totalna Klasik Uz obje tarife je moguće uzeti dodatne pakete minuta, SMSova te Interneta.
Znači, tko uzme Totalnu tarifu za 49kn od 20. kolovoza do 30. rujna dobiva taj neki Plaćeno - vraćeno bonus gdje se dobiju dodatne bonus kune u iznosu tarife (dakle 49kn). http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/tarife/totalna/t57/#select Uvjeti korištenja: Iznenadilo me ovo:
Evo pokrećem thread o pokrivenosti s tele2 mrežom (općenito) jer sam vidio da su te informacije razbacane po forumu i teško je od njih složit nešto suvislo. Dakle, moj prijedlog je da se ovdje postaju informacije o pokrivenosti Tele2, o novootkrivenim baznim stanicama, pojačanju signala i sl....
da li kada kupim novi mobitel na preplatu u tele2 je on slobodan uređaj ili je zaključan na tele2 mrežu
Molio bih mišljenje za ovaj mobitel.Dali vrjedi toliko novaca?! http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/coolpad-modena-dual-sim-black/d653/?typid=1#info Hvala unaprijed
Webshop ludilo? Ma tko je ovdje lud ,80 dana su najavljivali ovaj jad. http://www.tele2.hr/webshop-ludilo/ I hoce da kazu da je to dobra ponudu,stvarno sam razocaran,ocekivao sam veci izbor. Za Lg G3 dati u toj tarifi tu gotovinu i jos rate placati dvije godine. Opasno oponasaju Vip i Tcom.
Više na webu
Dakle...prošlo je godinu dana otkako sam kupio postojeći mob lockan na tele2 i 2 godine od početka korištenja Tele2 pretplate. Prošli mjesec sam se skinuo sa pretplate i prešao na bonove i sad bih htio unlockat svoj mob (Nokia 2710) jer brijem da bih dobio koju kunu više ko ću ga ić prodavat a i...
Ako je netko imao slicnu situaciju. Imam dvije pretplate na svoje ime. I dolazile su mi na dva racuna. Jos nisam platio racune od 3m. U međuvremenu sam trazio spajanje na jedan racun. Dosao danas racun. Stavilo mi na uplatnicu ukupno dugovanje od 3m u vrijednosti jedne pretplate. I za 4m mi pise...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma