Kakva je ono animacija na www.tele2.hr u raznim bojama, navodi slike tarifa: Slike i slova, Pričalica, Među nama, KnockOut....A iznad toga s plusićem Mafia City club,Opcija zero...sms paket? Jel to neke nove opcije dolaze i tarife? Zna li se nešto više o tome - osim USKORO!?
http://www.tele2.hr/tarife/prijenos_podataka_1_kuna_za_1_MB.html Sad sam razgovarao sa SZK i žena mi kaže da se definitivno ukida paket MOBIL10 za prepaidovce, znači suma sumarum, ako ja npr. putujem iz ZG-a u neko manje mjesto gdje nema Tele2 signala i dostupan mi je samo T-Mob signal, meni se...
Od kraja ljeta Tele jednostavno uvijek neovisno o postavkama skriva moj broj kad zovem u BiH GSMBIH mrežu. Prije ljeta nije bilo tih "problema". Ako na taj broj zovem s druge mreže - osoba uredno vidi broj pozivatelja. Znači nije do njihove mreže ili mog moba. Jel to neka nova fora? Ima netko...
Ovo sam pročitao u Večernjem listu od subote 06. svibnja 2006. U izvješću Tele2 za prvo tromjesečje ove godine piše da imaju oko 5 % tržišta što su iz Večernjg lista preračunali na oko 190 000 korisnika, jer Tele2 ne objavljuje točne podatke o broju korisnika u pojedinoj zemlji. Takva im je...
planiram postat pretplatnik tele 2, stoga može savjet:-D dal da postanem dal da ne, iskustva dojmovi greške dobre strane loše strane slobodno pišete, trošim cirka 150 kn mjesečno, koliko bi bil račun za pretplatui uz sve one radijske frekvencije?? i na kraju koji od ova tri mobitela uzet?? ...
Bok !! Zna li netko kad bi ta usluga mogla zaživjeti kod našeg "najmlađeg" operatera ?? p.s. da li u ostalim zemljama Europe imaju tu uslugu ??
Prema cjeniku koji bi trebao biti vazeci od 07.09 (iako u dokumentu pise od 12.09) pojavljuju se promjene za mobilni internet. Koliko vidim dodana je tarifa 5GB, cijene su malo promjenjene i paket 0MB postaje jeftiniji od Tele2Carnet 0MB. Nova cijena je 20lp, dok carnet ostaje na 39lp (u sluzbi za...
Jel to samo ja imam problema s mms-om ili? Nisam probao prema više brojeva, uglavnom prema jednom (isto tele2 broj) i nikako da prođe. Sve postavke su dobre jer je jedan nekako jedva prošao... I to tek kad je drugi put stisnuto ponovno preuzmi...
Vladini nameti u obliku trošarina na mobilne usluge, koji iznose šest posto ukupnih prihoda, te dodatno povećanje poreza na dodanu vrijednost od jedan posto velik su udarac na još profitabilnu industriju, poručuju operateri. Fiksni uračunali PDV Zasad su nove cjenike oglasili Vipnet i Tele2,...
Prekjučer uđem u tele2 centar i zatražim bla-bla start paket, a ono ženska ko iz topa kaže, nema više brojeva istaknutih na vanjskoj strani, razlog je taj što su ljudi po oglasniku preprodavali "dobre" brojeve, WTF :smart:
što izabrati. knoc-out uz ugovor (mukte broj, 100 kn jeftiniji mob, ali radijska frekvencija) ili slike i slova na bonove (100 kn skuplji mob, nema mukte broja, ali bez radijske frekv)???
Imam Samsung SGH F480 (nekodirani) i da se ubijem ne mogu namjestiti postavke za MMS i WAP od Tele2. Vec sam 10 puta primala postavke putem SMA-a ali to ne funkcionira i sto je najbolje ovima u korisnickoj sluzbi Tele2 to NE IDE U GLAVU. Non stop mi ponavljaju jedno te isto, kao da ne razumiju...
kupio sam usb stick za mobilni internet huawei e180. pri instalaciji na laptopu mi iskoči prozor koji traži da nađem path za file ewusbmdm.sys koji je, naravno, na sticku. kad sam probao na desktopu, instalacija je prošla bezbolno. kako riješiti taj problem? jel moguće da mi treba y usb kabl pa da...
Pozdrav Zanima me ovo, nadoplatio sam bon na svoj tele2 broj i koristim svoj mob kao modem, surfam naveliko, potrosio vec stotine MB ali nit kune dolje (50kn imam). Meni to ne smeta ;D Ali mogu li imat kakvih posljedica? Račun doma da mi posalju ili nesto?
Situacija je sljedeća: Imam na T-mobileu još 10 mjeseci pretplatu, Flex 60 Htio bih tu pretplatu otplatiti do kraja i preči na Tele2 i zadržati 098 broj. U T-mobileu kažu nema problema, pokrenite postupak, mi ćemo poslati račune za preostale pretplate i to je to. U tele2 kažu isto nema...
Evo i Tele2 je uveo webmail: http://webmail.tele2.hr/ ali na zalost ono sto bi vecini bilo interesantno jos nije uvedeno mail2sms (ili to ja za sada nisam nasao) iako ne znaci da nece i to uskoro uvesti! ;)
Ovako Tele2 WebShop je čisto smeće za moj pojam, dok svi ostali operateri koriste svoje vlastite platne procese oni idu preko neke treće tvrtke i normalno tu je nastao problem, stvar je sljedeća: Prije nešto više od mjesec dana sam si išao kupiti bon od 10 kuna preko tog njihovog WebShop-a kako i...
Danas sam vidio u Konzumovom letku: Za svakih potrošenih 300 kuna u Konzumu možete se pridružiti Konzum obitelji i pričati besplatno! 0 kuna unutar Konzum obitelji 140 kn na Tele 2 računu Piše da se uvjeti korištenja potraže na Tele 2 stranicama.Međutim tamo nema ništa.Vjerojatno nešto kao i...
razmišljam da prijeđem na tele 2 sa t-mobilea, pa imam 3 pitanja 1. dal će mi oni dat svoju sim karticu ili mi ostaje od t-mobilea 2. ako potpišem ugovor na 12/24mj. sa tarifom 100 dal moram čekat 3-4 mjeseca kao kod t-mobila da mjenjam tarifu ili se može već drugi mjesec 3. dal je taj mobilni...
Jedan moj frend je dobio poruku da ako nadoplati račun bonom od 50kn danas do ponoći, dobiva 100 besplatnih sms poruka!!! :wtf: Je dobio još neko tak neš???
Imam ugovor 50 kn na 2 godine (jos godinu i pol), pa me zanima dal ima neki nacin da ga prekinem (a da ne platim ostatak odmah), ili da barem dobijem mobitel po nizoj cijeni... npr. da ga odmah produzim za jos godinu dana. Inace, uzeo sam c905 na ugovor. Ili ako nista drugo, da si prebacim moj...
Dakle, problem je u tome sto nemogu maknut provjeru pina na tele2 SIM karticama(imam dvije), i probao sam maknut na vise telefona, na nokiji kaze nije dopusteno a na lg kaze da sam unio krivi pin a nisam jer upisem isti onaj koji me pita provjera sim pina kad palim mobitel.
Pozdrav najprije svim forumašima i samo da vas pohvalim na odličnom forumu! Puno puta sam koristio ovaj forum i uvijek sam našao što sam tražio, ali ovaj put sam se registrirao da vas upitam za jedan problem. Naime, radi se o tome da od jutros ne mogu ručnim izborom odabrati korištenje navedene...
http://www.tele2.hr/tarife/maturanti.html
nadam se da mogu ovako postavit temu, isprike ako je protivno pravilima prebacujem broj na tele2, vjerojatno samo prepaid, a npr 600-700kuna mi je stvarno uvrh glave za mob najbitnije mi je da se neće baš raspasti ako mi ispadne, da trajanje baterije nije prevelika gnjavaža i da software nije...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma