Dakle, sudjelovala sam u navedenoj nagradnoj igri koja je trajala od 10.12. do 31.12.2009. http://www.tele2.hr/nagradne_igre.html Osvojila 1217 kn na Tele2 racunu... Nakon objave dobitnika, u kojima pise da ce se korisnicima navedeni iznos dodati na Tele2 racun, nitko se nije javio.. ...
pozdrav, ovako, sada imam onu staru tarifu zero in. znaci unutar tele2 je kao 0kn, ALI 69 lipa uspostav poziva... i izvan tele2 je mislim 1,69min iiiii 0,69kn uspostava poziva... sms finih 0,29... uglavnom preskupo mi je to ipak... znaci treba mi nes drugo... al sta? znaci najvise mi odgovara...
Dakle, zanima me koja Tele2 poslovnica je najopremljenija mobitelima, dodatnom opremom te ostalim uslugama (poput zamjenje sim kartica i sl). Znači tehnološki najnaprednija u Zagrebu. Hvala :)
Ajmo napraviti popis lokacija gdje je ukinut roaming Tele2 korisnika u T-mobile mreži! Zagreb, Zadar... Nastavite niz!
Imam jedan problem. Stari mi ima mobitel prek firme, dakle kao poslovni korisnik na tele2. Firma je u škripcu s lovom, nisu platili račune, pa su mu onemogućili izlazne pozive. Htjela sam mu zato u mobitel privremeno staviti drugu karticu (isto tele2) sa prepaid brojem s kojeg bi mogao zvati,...
Iako na web stranicama imaju ovu opciju( http://www.tele2.hr/mobilni_internet/mobilni_internet_na_bonove.html ) i taj sim košta 50 kuna, nigdje ga nema u Tele2 centrima, Konzumima i Tisak trafikama. Da li je netko uspio ovo nabaviti????
jedno kratko pitanje; je li za prijenos broja sa vipa na tele 2 potrebno dekodirati mobitel. Radi se o SE K750i kupnjen prije dvije godine na vip-ovoj akciji. Hvala.
Radi li ovo kod nas, koje su postavke za tele2? http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=175546&start=450
Danas sam slucajno primjetio da tele2 ima na stranicama nove uvijete koristenja koji izmedju ostalog donose mogucnost da se dobiju novci natrag u slucaju da kartica istekne. Samo interesantna stvar su uvijeti pod kojima je to moguce ostvariti: Mene zanima kako netko moze donijeti racun za...
Vidim da su mobiteli za postojeće "bla bla" korisnike 100 kuna jeftiniji od mobitela u start paketu. Piše da je to za korisnike koji su u mreži barem 12 mjeseci. Mene zanima koliko često se može uzeti mobitel u toj ponudi (svaki mjesec, svake godine..) ??
Ne znam da li ste zavirivali u roaming listu TELE2 na njihovim stranicama!? Primjetio sam da više na popisu nema mnogo zemalja, npr. Njemačke, Francuske, Švedske, Mađarske, Slovenije, Velike Britanije i mnogih drugih. Što je to?? Više nema TELE2 roaminga u tim zemljama? To bi bila katastrofa!!
Opazio sam reklamu koja je obecala uvjete iz naslova za nove korisnike. Ne znam da li se radi o prepaidu ili pretplati? Ima li tko vise info?
Dosad sam pitao u Tele2 centru i nekoliko osoba u SZK i jednostavno ne vidim neku mogućnost da ti odgovori počnu imalo sličiti jedan drugome, pa bih molio tebe da mi odgovoriš na ova 2 pitanja vezana: 1. Radi li KO ZERO uz KO Surf ili samo uz običan KO? 2. Kada mijenjaš minimalnu potrošnju,...
Uglavnom radi se o produzenju pretplate, i uzeo bi tarifu 100 sa trajnim nalogom. Ne mogu se odluciti izmedju sonyericsson k770 1kn (jeftin) motorola zn5 295kn (povoljan kamera nije losa) sonyericsson c902 800kn...
Pozdrav svima. Evo, pošto mi uskoro istječe gejasti ugovor kod t-mobilea, odlučio sam se prebacit skroz na tele2 čisto radi uštede. E sada, htio bi da mi preporučite neku dobru tarifu koja će meni biti najoptimalnija. Trenutno sam na flex obitelj 300 i imam 2 broja pod pretplatom, te jedan...
http://www.bug.hr/vijesti/tele2-poklanja-mobilini-internet-promet/99494.aspx Hrvatski mobilni operater Tele2 ima najpovoljnije cijene mobilnog interneta na tržištu, ali to im nije bilo dosta! U posebnoj akciji „Sretan Bonić“ nude besplatne stotine megabajta za bezbrižno mobilno surfanje...
evo mi nokia n73 pokazuje da imam 3g signal od teleta!:bigjump: evo sad sam skinio neki video s tele2 stranice, skida brzinom 240kb/s...koliko ja znam to je prebrzo za gprs...hehe.....stigao umts! yupiiii
Dakle molio bih pomoc korisnika Tele 2 (a i ostalih upućenih) za odabir tarife,naime nakon 9 godina koristenja Mudrinicevog telekoma konacno me (bolje ikad nego nikad) lupilo da bi mogao ja placat i jeftinije (i fer)...i tako sam odlucio tele 2 . e sad ovakva je situacija,samo bonovi su u igri i to...
Evo, danas kupio LG KP502, VIP broadband kartica unutra, radi net, radi primanje e-maila, ali poslat mail nikako ne zeli. Evo i tocno kako je napisano/postavljeno: e-mail racuni: Naziv racuna: *** Moje ime: *** Kor. ime: ***@tele2.hr (prije je bilo bez @tele2.hr al sam dodao da nebi...
Planiram sa VIP pretplate preći na TELE2 pretplatu (nisam još odlučio o tarifi). Zanima me kakva je pokrivenost u Europi (roaming) i da li se mob sam prebaci na stranu mrežu ili je potrbno napraviti neku radnju (nekad ga se gasili i palilo ako se ne varam) Hvala
Znate Tele2 korisnika, ali nemate njegov broj? Ili imate poziv s nepoznatog Tele2 broja? Oboje možete saznati (broj ili podatke o korisniku) korištenjem Tele2 usluge SMS imenik! Ukoliko želite saznati telefonski broj Tele2 pretplatnika ili korisnika na bonove pošaljite SMS na broj 881 sadržaja...
Švedski Tele2 trebao bi svoju poslovanje u Hrvatskoj prodati grupi T-HT. Ukoliko su do sada signali u tom smislu bili nejasni, Vlada Jadranke Kosor prijedlogom od šest posto poreza na mobilne razgovore, SMS i MMS sada je to nedvosmisleno dala do znanja. Mnogo jasnije nego da je to doslovce...
Vec duze vrijeme koristim kikiriki tarifu i tarifa mi je pasala i nisam pomisljao na promjenu. Sad bas nesto gledam tarife i knockout mi se cini dobra jer zovem dosti ljudi koji nemaju tele2. Poruke u zandnje vrijeme bas i ne saljem, vec iskljucivo zovem. Dali mi se isplati prijeci na knock out? i...
Poštovani Kako namjestiti postavke za internet i mms na dotičnom HTC Touch Diamond mobjelnom aparati na tele2? SZK kaže da službeno nije podržano, a ove ručne neznam ni kako točno unijeti, pa ako može netko pomoći. Mob je na windowsima 6.5. Zahvaljujem.
baš sad čitam i ono, vjerujem i ne vjerujem. posluju s gubicima i ako nastave sa ovakvim cijenama teško da će stvarat dobitke. http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/10/27/0137006.html?pos=n0
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma