Pozdrav ljudi, trebam malu pomoć oko odabira novog smartphonea - za mamu :D Situacija je ovakva: radi se o prijenosu broja na Tele2 i prijelazu na business unlimited pretplatu od 50kn/mj (taj broj bi se ionako koristio samo unutar tvrtke u 95% slučajeva pa ne treba veliku mjesečnu potrošnju)....
50 kuna odnosi se na pretplatnike dok će isti iznos dobivati prepaid korisnici koji svakog mjeseca obnavljaju račun bonom od 100 kuna dok će oni koji račune obnavljaju manjim bonovima, na svoje račune dobivati 25 kuna. Izvor:...
"Tarifa Mini 25 namijenjena je korisnicima koji ulaze u svijet pretplata s kupovinom prvog smartphonea, te traže tarifu s niskom mjesečnom naknadom, uključenim podatkovnim prometom, te povoljnom cijenom poziva. Osnovna obilježja tarife Mini 25 su: Najniža mjesečna naknada od samo 25 kn...
Pozdrav iz Varaždina! Naime prije nekoliko mjeseci uzeli smo 3 Sony Ericsson Xperie Arc S za firmu. I eto prije nekoliko tjedana jedna od njih se pocela restartat sama od sebe. I naravno probao sam sve, od mjenjanja sim kartice, od mjenjanja sd kartice, od factory reseta do update softvera. I...
Još jedan napad na Tele2! Mislim tko sili roditelje i djecu da uzmaju besplatne telefone? Najbolje još da im podijele đabe nove iphone! Ovaj narod ne zna stvarno ništa cijenit! LINK
Revolucija sada i za bonove! Pozivi za jednu lipu po sekundi, bez naknade za uspostavu poziva - u tarifi Revolucija plaćaš samo onoliko sekundi koliko razgovaraš! Aktiviraj tarifu Revolucija u promotivnom razdoblju od 26.6.2012. do 31.8.2012. Novu tarifu Revolucija mogu aktivirati svi...
dosao sam u posjed odredjene kolicine sim kartica ,na kartici se nalazi pin ali ne i broj iste sim kartice kad je ubacim u uredjaj pita me za pin pin upisem i ukljuci se i nadje tele2 al pise neaktivno kad pokusam ukucati bon od 50 kuna ništa,jel tko zna jel su te kartice upotrebljive ili ne?
Kako mi nije radilo slanje sms poruka a nakon stavljanja druge tele2 sim kartice slanje poruka radi bez problema zakljucio sam sljedece: Kako imam stariju tele2 karticu( sa vecim chipom) ocito da ne radi sa Nokiom E65 a ovu drugu koju sam stavio je novija (sa manjim chipom) i radi bez problema....
Prvo, pozdrav svima... Moj prvi post ovdje, no redovito citam forum, ali nisam pretjerano raspolozen za pisanje po istima, pa sam se tek sada registrirao. I to samo zato jer imam jedan veci problem sa tele2, pa bih molio pomoc ukoliko netko ima bilo kakav savjet :) Prosle godine u ozujku ja i...
Smart 100 500 min.prema svima.100sms,500Mb smart 200 1000 min.prema svima,200sms 1,5GB smart 300 30000min prema svima 300sms 3GB smart 400 4000min prema svima 4000sms 4GB novisno na kojem se signalu nalazite
Dragi korisnici bonova, nemojte misliti da smo vas zaboravili! Sada već ne možemo izdržati, a da ne otkrijemo jednu malu tajnu. Naime, sljedeći tjedan pripremamo veliko iznenađenje i za vas! Ništa vam više ne smijemo reći osim da će ovo biti – jaaaako dobro!
može jedno pitanjce?meni istiće ugovor u vipu 7.1.2010. godine i sad trebam produžiti pretplatu ali ne bih nego bi prešao na tele2 e sad jel se to računa kao prijenos broja ili nova pretplata?
Razmišljam o prelasku na Tele2, Smart tarifa. Dosta sam u roamingu pa me zanima kakva su iskustva. Usput, zvao me danas prijatelja sa Tele2 iz roaminga u Austriji. Ne prikazuje mi se broj pozivatelja. Je li to samo za neke roaming operatere ili je to kod Tele2 uoobičejeno?
Na koliko rata se može uzeti mobitel u tele2, na preplatu? Mislim konkretno na SE neo V blue...
Danas mi je stigao Tele2 račun i neugodno sam se iznenadio kad sam našao na ispisu 5 poziva na broj 0951000223 u trajanju od 2-5 sekundi koje su mi naplatili 7,497 kn, svi u roamingu u dva odvojena dana koje sam bio u Sloveniji. Zovem ja SZK i pitam WTF, koji je to broj, i kaže tip: govorna...
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/p6/ donekle kopija Simpa tarife, ali makar daju besplatne sms-ove :)
Dobio sam danas ovakvu poruku od tele2. Da li itko zna o kojim promjenama se tu radi??? :rolleyes2: "Obavjestavamo vas da od 1.6. stupa na snagu novi cjenik koji je dostupan na www.tele2.hr te o Vasem pravu sukladno cl. 42, stavka 9 Zakona o el. komunikac. Tele2" Inace sam na smiley prepaid...
0,25 lipa razgovori,uspostava poziva 0,29,sms 0,99,aktivacija bonom 100kn uz prethodnu promjenu tarife,nema podatkovnog prometa http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/apsolutno_najjeftiniji_pozivi.html
Nisam našao sličnu temu pa rekoh da otvorim ovu. Koristim ovu uslugu jedno 3 mjeseca i dosad nikakvih problema. Uslugu sam aktivirao na mojamelodija.tele2.com stranici i odmah stavio vlastitu melodiju, sve super radilo, mjesec dana kasnije stavim novu melodiju, sve super, do sinoć, kada sam...
zanima me o kojem roku od kupnje uredaja ako mu se sto desi dobivam novi a da ne ide na garanciju??
Grupacija Tele2AB danas je objavila konsolidirane poslovne rezultate za treće tromjesečje 2011 godine, a tu su i razultati za hrvatski Tele2. Kako je navedeno u poslovnom izvješću, poslovni prihodi Tele2 Hrvatska ostvarili su 6,2 posto rasta te na kraju trećeg tromjesečja iznose 312...
Naslov je malo bzvz al nisam znao kako da drugačije napišem.. Dakle imam tele2 karticu i napravio sam postavke tako da se mogu spajat na internet putem data/3G veze..kad sam na tele2 signalu, radi bez problema ali kao što znamo tele2 ima dosta loš signal pa se može prebacit na signal od...
http://www.tele2.hr/mobilni_internet/podatkovne_tarife_mobilni_internet_pretplata.html Najbrži mobilni internet 20 GB za samo 100 kn Bez smanjivanja brzine prijenosa podataka!
vec sam jako dugo korisnik tele2 na bonove - kikiriki tarifa... i razmisljam da si uzmem SE Arc pa sad gledam koja pretplata mi je bolja.... i da li se uopce isplati... nekako me frka kad vidim da svi pljuju po t2 racunima... i dali sa trajnim nalogom ili bez.... pomagajte ljudi :-) e i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma