Očito tele2 nešto sprema ; "Tele2 · 68,020 like this 57 minutes ago · Danas je Dan D: spremamo nešto VEEEELIKO za vas! Ve-li-ko! Pratite nas, i za nekoliko sati ćete biti među prvima koji će saznati o čemu se radi!"
Nova Tele2 promotivana tarifa za 75 kn mjesečno 250 minuta, 250 poruka i 250 mb bez uspostave poziva. Obračunska jedinica 60 sekundi. Može se aktivirati od 10.10.-31.11.
Od danas ponovno novi cjenik, drugi u 7 dana. Novih uređaja nema, korigirane cijene uz pretplatu za Huawei Sonic, Nokiju C2-01 i Samsunge 5230, 5670 i Galaxy SII
Mrzim tele2 ali nakon ove tarife koja daje 300min na sve mreze i 1GB prometa,uz poruke 0,29kn i uspostavu poziva od 0.25kn mislim da je tarifa super,a cijena 30kn,recimo da mjesecno bi potrosio 50ak kn racunajuci slanje poruka i uspostavu poziva kod zvanja. poruke bih zamjenio pozivima,a ovaj 1...
Pozdrav svima. Naime koristim iphone, 4.2.1 otključan sve radi bez ikakvih problema i imam pitanje. Živim u Samoboru, 3g signala imam od doma do centra Zagreba, signal se tu i tamo izgubi, al jednostavno sam oduševljen tele2 nakon vipa, i ne smtaju mi te male sitnice uopče. Primjetio sam da u...
Ja sam korisnik tele2 meže i imao sam ukljućenu božićnu smart tarifu 1000 min i 1000 mb. i prije tjedan dana mi se dogodilo da mi je tele2 u potpunosti ugasija broj .Danas sam zvao službu za korisnike i rekli su mi da mi je ugašen broj zbog zlouporabe a normalno sam zvao i nisam iskoristio sve...
Pozdrav svima... Naime, koristim Revoluciju kod Tele 2 i za sad sam zadovoljan tarifom... Ali, prešao bih na T-mobile (one obiteljske tarife), a ugovor kod tele2 imam do 10.10.2013.godine. Eh sad, neda mi se baš čekat do 10.mj da prebacim broj na drugog operatera, pa me zanima koji je...
Imam Tele2 prepaid karticu koja mi je istekla 28.12.2012., na njoj imam jos oko 30 kuna. zanima me koji vremenski period je kartica jos upotrebljiva ako je napunim ponovno sa 50 kuna. Naime kod simpe je 270 dana nakon isteka kartice. Pitanje je zato jer zivim vani, pa karticu upotrebljavam kad sam...
Evo ja odlučio preći iz T2 u VIP, s revolucije na savršenu. Razlog je signal, u mojoj rupi je T2 na granici i stalno se prebacuje između T2 i TM. I svako malo sam nedostupan. To je jedini razlog prelaska. I zovem ja baš SZK da pitam o postupku i to... i frajer mi nudi: - 1000 kn popust na...
Vidim da je Tele2 na Moj Tele2 smanjio broj mjesečnih besplatnih poruka sa 100 na 30 za pretplatnike! :angry:
Stigle su dvije nove tarife iz Tele2 za korisnike bonova! Za 10 kn tjedno se dobiva; 50 min prema svim mrežama (vrijedi 7 dana) 100 mb interneta (vrijedi 7 dana) SMS 0,35 kn MMS 1,99 kn upostava 0,25 kn
Tko aktivira smart tarifu na bonove u 9 mjesec ostaje mu zauvjek.
Prepaid korisnicima dolazi ponuda 1000 min i 1Gb za 35kn. Automatsko produzavanje ako ima novaca na racunu. Treba aktivirati do 8.12.
Na svojoj Xperiji T sam namjestio automatsku provjeru maila svakih 60 minuta. Katkad sve bude OK, ali u većini slučajeva (recimo 7 pokušaja od 10) izbaci mi Prijava na Tele2 webmail nije uspjela. Što da radim? Sve postavke su u redu. Kada idem na ručnu sinkronizaciju i tada mi zna u prvoj sekundi...
dvije nove poslovne tafire. link za vijest: http://www.mobil.hr/novosti/operateri/tele2-unlimited-business-i-super-business-tarife-4252 evo i pressice:
Mi Telci, kad smo na Tmobile signalu, dali imamo najbolji dostupan signal (npr. H, 3G) tj brzinu, ili nam daju manje (Edge npr)?
Imam nekoliko pitanja u vezi tele2, a posto ne zivim u hr, nisam uvijek u toku... istekla mi je kartica 28.12.212., pa me zanima koliko vremena je jos aktivna da je u potpunosti ne iskljuce (znam da je kod simpe 9 mjeseci od isteka valjanosti kartice za zvanje). Zadnji put sam bio u hr u 9 mjesecu...
Paket 100 MB prometa za 10 kn Paket 250 MB prometa za 25 kn Paket 500 MB prometa za 35 kn Paket 1 GB prometa za 50 kn Paket 3 GB prometa za 95 kn http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/usluge/mobilno-surfanje-na-bonove/v41/#vise-3-gb
Kupio sam mobitel od Telaca preko webshopa, jučer mi došao, uredno sam ga preuzeo i koristio do večeras i sad vidim da se ne može puniti. Jednostavno ne reagira kad se ubode punjač. Zanima me ima, da li sad nostiti mob u neki tele2 centar ili ga slati u servis? Vrijedi ili ono pravilo o 8 dana...
Oprostite,zanimalo bi me dali se isplati kupiti htc one x u tele 2 i dali moze taj mobitel raditi na druge mreže??
zanimam me dali je netko imo ovakvih problema kod reklamacije? e ovako pocinje moja prica. dana 03.08.2012 u prodajnom centru kupim sony ericsson xpiria st15 dodem doma stavim karticu i na punjenje telefon. sutradan primjetim na internet pregledniku nesto plavo titra ajoj bad pixel pa zar je...
MEĐU NAMA 5000: OVAJ PAKET JE SAVRŠEN ZA ONE KOJI OBAVLJAJU PUNO RAZGOVORA UNUTAR TELE2 MREŽE. U paketu je ukljućeno 5000 minuta prema tele2 mreži u Hrvatskoj za samo 25 kn mjesečno. Paket se aktivira slanjem kjučne riječi MEDJUNAMA5000 na kratki broj 880 .Jednom aktiviraš apaket traje sve dok...
Prije mjesec dana sam se prebacio s vipa na tele2 revoluciju e sad vip ima opet savrsenu pa bi se zbog signala vratio na vip. Nisam pod ugovorom. proslo je mjesec i pola. Da li jos vrijedi ono 3 mjeseca od prebacivanja do prebacivanja ili je doslo do promjena?
Vidim da nitko ne komentira... Upravo primjetio novu tele2 mobile site... odlican, azuran, dopadljiv oku, informativan... Inace ne hvalim operatere jer mi se gade, al kad nesto naprave kako treba, treba ih pohvsliti :))
Koristim Tele 2 Smart tarifu i za nekih 30 kuna dobijem 300 minuta razgovora i 1000 mb prometa.A vidim Tomato(Vip) nudi za 55 kuna 1000 poruka 1000 mb i 1000 gb.a sad je i Tmobile(Simpa) uveo tarifu od 50 kn u kojoj se za te novce dobije 1000 minuta 1000 mb i beskonacan broj poruka.Obe ponude su...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma