Tele 2 kartica u nokii 8210, iskljucim sve divertove jednog po jednog, provjerim status i pise da nema aktivnih. Prilikom upostave sljedećeg poziva skoci poruka "you have active diverts". nisam primjetio nikakvih nepravilnosti pri uspostavi poziv, no iritira. Savjet?
Danas upalim TELE2 i pise TELE2 219 02 otkad u OS ima odasiljaca od tele 2.. signal nie bas bio ni priblizno pola.. prije sam uvijek se spjao preko vipa..a danas odjednom tele2..zna neto vise o tome.
Barem sa Vip-ove stranice. Uredno su dodali novi pozivni 095. E sad me zanima, ako netko zna u kojem obliku one dolaze s neta na mob? Čini mi se da je jednom se moglo s e-maila slat na vip u obliku 38591xxxxxxx@vipnet.hr. ili tako nekako. Sad bi ja htio da mi se e-mail preusmjerava na mob (Tele2).
...naime, pokušavajući nazvati jednu osobu izbacivalo mi je poruku - "poziv ne može biti nastavljen"... provjerim račun kad ono - 0.00kn... a prije 30-tak minuta imao 39kn... ...nazovem službu za korisnike, javi se jedna dama i pitam ja nju što je na stvari...i kaže ona: "U toku su poteškoće na...
Evo upravo vidio vijest na www.pcchip.hr 1 zona je 101 2 zona je 102 3 zona je 103 Znači kao i kod vipa:)
Evo upravo sam saznao da su mi poslane 3 poruke od jedne cure sa 098. Kad je poslala, dobila izvjesce, te odmah poslije poruku da moj broj ne podrzava primanje sms poruka. Onda sam probao poslati sa VIP stranice sms i odmah mi stigao. Ne kuzim uopce sto je??? Jel ima tko slicnih problema?
Ali u ponudi mobitela nema motorole!?
Ok, ovo je provjerena informacija iz druge ruke. Moj frend koji radi u "Ericcson Nikola Tesla" je dobio informaciju iz prve ruke. Do 14.11.2005. prodano je 100.000 kartica što pre-paid što pretplata. Službeni rezultati će biti vjerovatno tek nakon nove godine.
Prije dva tjedna sam kupio Tele2 pretplatu i Panasonic x700. Inače studiram u Budimpešti, al sam mislio svejedno uzet mob jer mi je super symbian, a i pretplata nije bed. Pored toga se žena zaj.. i na ugovoru mi stavila 0 kn umjesto 48 :D Problem je nastupio kad sam se vratio u Budimpeštu i...
Paz 'vako! Koristim tele2 u Splitu već nekoliko dana i tek sinoć se poklopilo da sam vodio razgovor dok je mob bio spojen baš na tele2 mrežu, inače je bio stalno pod Vip-om. I šta, kvaliteta zvuka očajna. Najprije sam pomislio da su neke smetnje, slab signal i sl. ali nakon više razgovora i...
Vidim da Tele2 nudi pretplatu od 0kn (trajno) ako se potpiše ugovor do 31.12.05. pa me zanima slijedeće; Jel postoji kakva caka (klauzula) oko minimalnog računa ili sl. jer bi mi Tele2 trebao negdje na proljeće, pa bih ja do 31.12 uzeo broj, plačao im 12kn za frekvenciju a broj neka mi do tada...
upravo sam dobio sms poruku od tele2 sluzbe za korisnike koja kaze: Postovani korisnice, molimo Vas da nakon osme znamenke u POZIVU NA BROJ stavite crticu kako bi se uplata mogla ostvariti. Hvala na razumijevanju. Vas Tele2. o cemu se radi?
NOVA tarifa predviđa minimalnu mjesečnu potrošnju od 85 kuna (PDV uključen) koja se u cijelosti može iskoristiti na pozive i SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj. Cijena SMS-a je samo 33 lipe po poslanoj poruci. Tele2 je danas novom ponudom reagirao na ponudu konkurencije u roku od samo...
od samog izlaska mreže tele2 nemogu provjeriti stanje rašuna pomoću koda *130#.Zasigurno je neki bug u pitanju.Dali ko koristi tele2 mrežu te dali se susreo sa tim problemom??
"evo još jedan razlog zašto uzeti tele2. Imam tele2 prepaid i kad zovem na 098 brojeve sa 6 znamenki (098xxxxxx), ne skida ništa sa računa, samo neznam kolko će ovo trajati javite iskustva!!" Skinuto sa forum.hr.Ne provjerena informacija.
Kad Ce Cijene!!!
Početak rada novoga mobilnog operatera Tele2 zadao je neugodnosti ne samo mrežama VIPneta i T-Mobilea nego i njihovim korisnicima. Svim korisnicima 091 i 098 mreže, koji su tijekom utorka primili samo jednu poruku s nove mreže 095, ta ista poruka ponovno im je stizala cijeli utorak i srijedu...
da vidimo ko ce prvi sklopit pretplatu na rezervirani broj
Okej, krenuli su sa radom i za početak nude najosnovnije: pozive, SMS poruke i roaming, uz govornu poštu i preusmjeravanje poziva. Koliko čitam po webu, vrlo brzo planiraju uvesti GPRS, WAP, MMS usluge, SMS parking, a do veljače 2006. godine misle imati 14% pokrivenosti UMTS signalom. Sad nam je za...
Evo danas uzeo TELE2 pretplatu i poslao SMS curi da vidim jel to sljaka. I sve je super osim sto je cura u nepunih 2 sata dobila 40ak SMSova :D Zvao sam sluzbu za korisnike i rekli su da su vec imali par dojava te da rade na rijesavanju problema. Na pitanje dali ce sve te poruke biti naplacane...
Na cijenu razgovora u tele2 mreži treba dodati iznos od 25 lipa za uspostavu poziva i tada prestaju biti tako spektakularno jeftini.
Ako netko ima podrobniju infromaciju? U intervjuima Mats Tilly nije spominjao odgodu početka rada za 9. mjesec. Znači ovaj mjesec bi trebali početi.
Evo malo sam tražio više informacija o toj novoj mreži i saznao da još nije pokrenuta ali da se već mogu rezervirat pretplatnički brojevi i da će uskoro krenut sa radom. Sad mene zanima ti odabrani brojevi jer oni moraju onda plaćat pretplatu ili se ide na bonove...budući da nemaju nikakve...
Nigdje ne uspjevam naci na stranicama Tele2 u Europi cijene sms poruka, samo cijene poziva, pa me zanima zna li tko te podatke (radi usporedbe sa cijenama sms-a drugih operatora u toj zemlji) i zanima me je li Tele2 najavio i jeftinije sms poruke kod nas, ili se samo misle bazirati na pozive??
Danas sam na novoj vidio reklamu za mobilne komunikacije u kojoj nisu istakli ni vip ni T-mobile(a ni nije njihov stil reklame) pa predpostavljam da je tele2 krenuo u kampanju.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma