Zanima me vaša iskustva s službom za korisnike Tele2 mreže ! Evo moj primjer: Pri pokušaju pozivanja bilo kojeg broja (uključivo i službu za korisnike ???) umiljati glas javlja "da poziv nije moguće nastaviti" (???). Sa pričuvnog mobitela nazovem inu službu za korisnike te priupitam zaposlenicu u...
Zna li netko otprilike broj korisnika Tele2 mreže? Nisu još dali nikakvo izvješće iako mislim da su trebali.
Početkom 2005. godine potpisali smo ugovor o koncesiji za izgradnju i uporabu GSM te UMTS mreže u Hrvatskoj. Cilj nam je ponuditi Vam GSM usluge već u jesen 2005. godine te UMTS usluge od veljače 2006. godine. Naša tvrtka plod je zajedničkog ulaganja švedske tvrtke Tele2 AB (www.tele2.com) i...
Akcija traje do 28.2.06. Dovedi novog korisnika u tele2 i neka on u roku 24h od aktivacije broja pošalje sms sa tvojim brojem mobitela i dobivaš 40kn. Možeš ih dopeljati do 5 kom. Svaki novi korisnik dobiva 20kn, te automatski kada pošalje poruku sa nekim brojem i on postaje "stari" korisnik te i...
Danas imam problema sa SMSom. ne dobivam izvješća i rijetke poruke mi stižu (a znam 2-3 koje još nisu stigle). služba za korisnike kaže da 'nadograđuju mrežu i imaju određenih poteškoća, ali će sve biti riješeno do kraja dana' i da ću dobiti sve poruke sa zakašnjenjem.
Vec mi se vise puta dogodilo da zovem Tele2 broj, te mi se javlja vise vrsta poruka da ne smijem ostaviti broj u tom pretincu i da nije dopusten poziv :evil: :evil: :evil: STO JE S TIM??? Vec 2 covijeka s ovog foruma i par poznanika sam znao zivkati danima!!!
Nevjerojatno, staru stranicu su ugasili a na ovoj malo vidim tele2, malo obrt iz metkovića i sad ovo. Mislim stvarno. Ja ne znam ko je tu kriv ali ovo stvarno iritira. :-/
Nisam juče ništa htio pisati jer su tek na zgradu gdje živi cura(za one koji žele vidjet da je nešto na krovu - Karasova ulica na Krnjevu,zgrada sa skelom na dvije strane) digli onu kućicu sa klimom pa sam čekao opipljiv dokaz i danas sam na poslu oko 13:40 vidio da mi se fon zakačio na TELE2...
Naime, svi viču. postani korisnik do 31.12, zauvijek bez pretplate, bla bla.. a sto će oni nakon 31.12? kao uvest pretplatu? sumnjam.. ima tko kakve informacije.
Jeste li kada gledali tv pa ste vidjeli tele 2 nagradno pitanje? tele 2 pretplata iznosi a) bla kn b) bla kn c) 0 kn prva 4 točna odgovora u sljedećih 30 min nagrađujemo s tele2 start paketom ja sam poslao odmah ma vjerujte odmah i nisam dobio nevjerojatno je da ih je prije mene već...
Tele2 postoji u 23 zemlje Europe. Barem donedavno. Sada u 21. Neime, vise ne postoji u UK ni Irskoj. Tamo su se prodali odredenom TalkTalk-u, koji je u vlasnistvu Carphone Warehouse. Jal zna neko nes o tome? Kaj bu tak i kod nes bilo, sad fakat neznam dal da odem na Tele2... Ovp kaj sam...
naime malo san gleda cijene od ove pretplate 85 i dosta je jeftinije sad san na vip.me send i iman zaključanu noklju 3100 (došla nakon šta san razbija t610 koji je usput rečeno mi bia predobar) misečno dobijen bon o 100kn i još eventualno o 35 ako ga užican (jebi ga učenik san) ...
Na pre-paid-u u Austriji je ovako: 2€/1MB Kad se prevede u kune i našu obračunsku jedinicu izgleda ovako. 1,48 kn/100 kb naspram ovih naših 5,85 kod Vip i T-moba To je 4 puta jeftinije. Ne bih se ništa bunio da ovakva tarifa bude i kod nas. Iako je i to relativno skupo, ipak je...
Ajde TELCI (korisnici TELE2) recite kako vam izgleda specifikacija poziva (vi koji to dobivate) i da li ima kakvih nejasnoća? Evo je dobivam ispis poziva za TELE2 i tamo mi piše neki nebulozan broj (095/1000223 - zvuči ko neka njihova služba) koji NISAM zvao niti sam bio pozivan s tog broja, koji...
Šta mislite šta se više isplati? trenutno koristim tarifu 48, međutim, imam jako malo prijatelja koji koriste t2, pa si razmišljam uzeti ovu drugu... molim za svjet, iskustvo itd... hvala
Otvorena je hr.org.tele2
...prekopo sam forum, al nisam baš nagazio na ovaj podatak, dakle cronet ima *R*, vip ima uskličnik, a kaj bi trebali mi sa kaljavim telefonima upisat ispred poruke na teletu?...
Kako sam ovih dana boravio u Italiji primjetio sam da TELE " u roamingu ne naplacuje ostvarene pozive, vec samo sms.Nadam se da nisam ovim putem jako ostetio TELE2:D :D :D :D :D :D :D :D Ima li tko slicnih iskustva:beer:
dakle jos uvijek nista od signala, a vec je pocelo lagano iritirati, danas sam bio malo u shopingu i nema signala da ga ubijes a vip je zabranjen, mislim pa znaju valjda za taj problem i tako sporo ga rjesavaju, a dolje gomila ljudi shopingira ;((
Čujem da će Tele2 u skoroj budućnosti uvesti poziv prema određenom broju unutar mreže po povoljnijoj cijeni (nešto kao VIp fried broj). Naime,tako su mi rekli u službi za korisnike. Jeli tko zna nešto više o tome?
Nacuo sam nesto da Tele2 kartice ne sljakaju s ovim mobitelima. Zanima me je li to istina? Zovem SZK, ali zauzeti operateri non stop.
Npr. kupim mob u tele 2 na pretplatu, i sada ako ja ne želim pretplatu mogu li ja taj broj (koji je na pretplatu) dati nekom drugome (prepisati), a sebi kupit običan start paket (na bonove)? Hvala ;)
Imate li problema sa TELE2 mrežom! Evo ja imam! Problem je u tome što ne mogu nazvai niti jedan broj. Niti 095 333 da nadoplatim bon ni službu za korisnike. Kad oću nazvati javi se neka govorna poruka.
Konacno smo i mi rijacani to docekali !!! Svaka cast Telcu!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dobio sam poruku od Tele2 da će delivery report za SMS poruke zbog moguće preopterećenosti sustava biti isključen od 22. 12. 2005. do 05. 01. 2006. Neka. Nešto malo manje zagušenosti tih dana dobro dođe.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma