A radi se o ovome na web stranici Dakle više nije potrebno pri izlasku iz HR ukucavati broj 1 za sve zemlje,a koje su to provjerite u gore danom linku ili pozivom Službi za korisnike. Nadam se da će smanjiti sadašnji broj onih u kojima se to mora uraditi na 0.
Već su spremne sve gprs postavke za slanje na mobove pa se nadam da će uskoro to proradit. Ne znam kolko je ovo dugo na webu ali očito je da se radi na tome. Tj. već se mogu dobit postavke na mob samo kaj još uvijek gprs ne radi. http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Pročitajte intervju na navedenoj web adresi ako niste do sada, mnoge stvari će vam biti jasnije u vezi Tele2 u Hrvatskoj. http://tinyurl.com/ha63u
Jel se moze kako provjeriti potrosene kune na tele2 pretplati osim da zovem sluzbu za korisnike? Recimo kao na t - mobilu, posaljem poruku i dobijem odmah stanje, tnx, pozdrav
Trazim Network Code od Tele2... Razlog je da se malo ubacim u posao za nadogradnju kalkulatora. Molio bih sve nase forumase ako znaju koji je Network code od naseg Tele2 da mi jave. Bio bih zahvalan na svakoj pomoci. Svaka tocna informacija donosi rezultate za dobre kalkulatore. Btw....
"Tada me spopadne to pitanje koje sam već dugo htio postaviti nekom od operatera u Centru za podršku Tele2. - Oprostite, znam da to ne smijete reći, no zanima me ipak je li Vaša plaća stvarno manja od 2000kn, kao što se priča po gradu? Ta prva osoba s druge strane rekla je: Da, manja je. Onda...
Tele2 AB, vodeći europski alternativni telekomunikacijski operater, objavio je jučer kako je lani ostvario prihod od 5,3 milijarde eura i čistu dobit od 700 milijuna eura. Prihod je povećan 16 posto u odnosu na 2004. godinu, dok je u posljednjem kvartalu 2005. prihod rastao po iznimnoj stopi od...
Tele 2 da ili ne? NEEEEEEEEE Ovo pišem kako bih upozorila sve one koji misle preći na Tele2 mrežu. Kao prava glupača, i ja i moja familija prešli smo na najgoru moguću mrežu. Kažu jeftino...hehe...šipak jeftino. Prvo, kad god me netko pokušao zvati najčešće je dobio odgovor da nisam u...
Već skorom 3-4 sata nemoguće zvat nekoga na Tele2, i iz Tele2 nekoga zvat na bilo koji broj. Samo sms, za područje Međimurja. Razočarani sam, hitno morao obavit razgovore i nisam mogao, nikog živog se ne može zvat.
Evo na newsima ljudi pisu kako od jucer dobivaju poruke iz Austrije i BiH. Je li netko isprobao?
Za sve pretplatnike, navodno ce brzo biti uvedena usluga provjere trenutne potrosnje, tj. nepodmirenih dugovanja. To ce se moci obaviti slanjem SMS poruke sadrzaja "PTO" na broj 880. Poruka ce, navodno, biti besplatna.
ili da obrnem pitanje: Zašto tele2 favorizira prepaid korisnike. Možda zato što ne moraju slati račune, opomene i imati slične troškove. Naime tarifa 48 postpaid i tarifa 39 prepaid iste su samo što postpaid dodatno plaća radijsku frekvenciju 12,50 kn koje prpaid korisnici ne plaćaju. To nema...
svako malo posjetim njihovu stranicu da vidim sto ima novo i tako vidim da su stavili nekakav kalkulator za izracun troskova (vjerojatno za one koji ne znaju mnozit sami) ali ono sto me zacudilo je objasnjenje sto je to koliko se ja sjecam (mozda se varam nisam siguran) minimalna mjesecna...
Ljudi, jel samo meni sporo učitava imenik i poruke sa Tele2 SIM-a ili ? U mobu nije stvar, VIP-ovo radi bez problema. Koji su nam to SIMove uvalili ? 16k ?
Tvrtka Ericsson Nikola Tesla objavila je da je sa trećim hrvatskim mobilnim operaterom, tvrtkom Tele2, sklopila ugovor za isporuku opreme i pratećih rješenja za izgradnju UMTS mobilne mreže treće generacije. Predstavnici Tele2 ističu da sada kreću s implementacijom mreže, a prve 3G usluge bi svojim...
Opomena za neplaćeni račun. Datum dospjeća 22.02. Opomena poslana 27.02. Stvarno su ažurni 5 dana od dospjeća, pare ne mogu ni sjesti ako je uplata redovnim putem. PS Račun plaćen 25.02.
Dakle, ako netko još iz bilo kojeg razloga nije uzeo jednu od spomenutih pretplata, vrijeme je da se danas uputi do najbližeg Tele2 partnera i ispuni svoju građansku dužnost. ;) Jer, tko zna što donosi sutra..............
eh da:na tele2 sam od kad jke došao u hrvatsku. Do sada nisam imao problema ali slušajte ovo: prije 20min uzmem ja svoj mob. i idem nazvat prijatelja. I sad ja zovem kad ono javi mi se nki automat i kaže: poziv nemože biti nastavljen!!! wtf? dobro idem ja nazvati 333 da vidim koliko love imam...
Preuzeto sa http://www.tele2.com.hr/about/press/2006/0003/. Brzo, nema šta.
...dakle imam problem pri pozivanju, kada utipkam broj i stisnem slušalicu onda mi se na ekranu pojavi "Napomena: uključena preusmjerenja" iako sam prije isključio tu opciju, pisao sam tele2-u i rekli su da je vjerojatno do uređaja (N6600) ali nemože biti.... zato vas sada pitam jel se to vama...
Po meni logična odluka teleta, a i drago mi je da je ovo agencija prihvatila. Samo se nadam da će ovo rezultirati bržim pokrivanjem većih gradova 2g mrežom, a zapravo se to i navodi kao razlog odgađanja UMTS-a. http://www.telekom.hr/lgs.axd?t=16&id=245 i još jedna vijest: TELE2 objavio...
Ovako... kupih danas pretplatu, i idem ugasit iritantni pin control, kad meni ono S35 javlja "This sim card does not allow you to disable pin control" Koji k? Se da to kako riješit?
Iz poslovnog dnevnika: Hrvatska agencija za telekomunikacije opomenula je trećeg mobilnog operatera da krši hrvatske zakone i da se ne pridržava koncesijskog ugovora. U HAT-u tvrde da Tele2 nije preselio sustav za obračun telekomunikacijskih usluga svojih korisnika iz Luksemburga u Hrvatsku...
Evo pričam pola sata na Tele2 u nac. roamingu i mob pokazuje VIP 3g. Kad se razgovor prekine, vrati se na GSM. I tako opet i opet. WTF? Vipu ponestalo kapaciteta, pa šiba telce na 3G?
Nacuo sam neke price da postoji caka s besplatnim razgovorom s Tele2 karticom!?Dali je to neka fora ili stvarno šljaka?Jel ko probao?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma