Evo ovako zanima me mislim uzeti c81 u teletu ali se dvoumim između preplate i bla bla.E sad možete li mi malo objasniti ovu tarifu s mukte brojem,mjesečna potrošnja 85 kn i ovu zadnju preplata 0 kn,ali nešto piše da se to više ne može uzeti.Što im ono znači minimalna potrošnja 48 kn.Znači ako ja...
Dakle, da vidimo razloge. Nakon godina i godina pjevanja o monopolu i duopolu kad smo dobili šansu neke stvari promijenit, samo 5% korisnika se odlučilo za promjenu operatera na jeftinijeg. Neki su vezani za broj, neki su opet lijeni k'o mazge, treći imaju svoje razloge.
neznam dali sam ovo napisao na pravom mjestu ali molim vas za savjet na pm ili ovdje.. imam tele2 pretplatu i dopisujem se sa xy koji živi u austriji i koristi austrijski T-mobil. do prije otprilike 2-3 tjedna sam s tom osobom normalno razmjenjivao poruke, a sad ta osoba prima moje poruke a ja ne...
Kako podesiti mms na tele2? Tnx
Dali se to dešava i vama. Pretplatnik sam na Tele2 i već nekoliko puta niti sam mogao koga nazvati niti je mene mogao tko dobiti. Ja sam redovno dobivao odmah nakon poziva obavijest da je poziv završen. Nakon konsultacije sa SZK rekli su mi da ugasim i upalim mobitel i da će sve biti u redu. Ovo mi...
Promotivna akcija 50% MUKTE! traje do 15. srpnja 2006. za postojeće i nove TELE2 "bla bla" korisnike. Pri svakoj nadoplati računa bonom od 100 kn Tele2 će na "bla bla" račun nadoplatiti dodatnih 50 kn, a za svaku nadoplatu računa bonom od 200 kn TELE2 će nadoplatiti dodatnih 100 kn. Korisnik će o...
Koristio sam mukte broj u prepaidu dok sam mogao! 30. 4. sam ga isključio pošto nisam ga mogao više koristiti jer je bio 098, a nisam imao nikog staviti s 095. I tek sam 30. 6. skužio da oni meni i dalje skidaju 20 kuna na kraju svakog mjeseca. I to 31. 5. i 30. 6. Dakle za sada mi je TELE2 ukrao...
Inace koristim pretplatu 0kn znači plačam samo radijsku frenkvenciju 12,50 kn. Do sada nisam uopce koristio karticu, imam ju zapakiranu. Danas dobio pismo od Tele2. Svi pozivi i SMS poruke do 50kn u mjesecu srpnju za broj 095 xxxx-xxx neće biti naplaceni! Potrebno je samo nazvati Službu za...
Posto imam tele2 pretplatu i nemam vise potrebe za njom htio bih se vratit na bonove...? jel je tko imao iskustava vec sa time zvao sam sluzbu za korisnike i koliko sam skuzio trebam platit 95kn karticu!
Evo, tu pišite o trenutnom problemu nepostojanja tele2 signala da ne radimo OT po drugim temama. Ja trenutno u zg, nema signala... Tj. tu i tam se pojavi vip s gornjih čeha :) ali se ne može zvati. Kak je u drugim gradovima?
Da li još ima bar preko oglasnika?Da mogu svoj stari broj sa tarife 39 prebacit u vruču tarifu,a kupit preko oglasnika iz stare tarife 39 još jedan broj i koristit ga za teletovc,naravno zvat njih oni tebe zovu na stari,uh kako bi to bilo super,neminjaš broj samo teletovcima objasniš da imaš broj...
Je li netko koristio tu opciju? Naime, na pretplati sam i poslala danas SMS na onaj broj 880 da vidim koliko sam potrošila. Ali odgovora niotkud. Ima netko iskustva?
Jel tko zna, može li se izgubljena Tele2 sim kartica u Tele2 trgovinama "vratiti" a da se pri tome zadrži broj. Koliko znam to je moguče na VIP-u za nekih 15-20 kuna, pa jel tko ima takvo iskustvo sa teletom?
uzeo sam onu pretplatu na tele2 dok je bila akcija, za 0kn. zanima me dal mogu na nju ukljucit mukte broj, ili se trebam preacit na neku drugu tarifu (onu s mukte brojem, ili mozda na bonove)??? :spin: tnx
dakle: kako
Ovo je članak iz današnje Slobodne... meni izgleda skoro kao plaćeni članak :throw:
Zadnja 3 dana vidjam reklamu na Novoj za neku nagradnu igru Tele2. Problem je u tome sto nitko u Tele2 nema pojma o cemu je rijec... igra se zove "Smsaonica" i navodno prva 4 koja pošalju tocan odgovor (ima ponudjeno a, b, c) u iducih pol sata na broj 66036 dobiju tele2 start paket. Cijena poruke...
Na tele2 news grupi je procurila neslužbena informacija da će od 17.5. do 21.5. tele2 opet nuditi pretplatu 0kn. Dal je to istina nemam pojma, a pitam se dal će to biti tarifa sa ovim novim cijenama ili ona prva pretplata 0 sa starim cijenama. Zna netko možda više? Ako ne, ostaje nam da vidimo...
Noćas oko 2.30 sati (normalno ja sam spavao) dobio sam SMS: Primili ste poziv od .... poruka nije ostavljena. Ali ni to nije sve. :thumbup: Oko 3.00 sati opet je došla poruka istog sadržaja za drugi broj. Siguran sam da su me ti ljudi zvali prije 12 sati. Dali to kod tele2 sat kasni 12 sati...
Nevjerovatno da cijeli dan nema signala u Puli, kad god pozovem službu za korisnike radimo na tome , baš me ljute da bi na kraju bit će možda sutra ujutro..........................................grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eto dobih sada SMS sadrzaja "Posalji prognozu tko ce biti svjetski prvak na broj 63333. Ukoliko pogodis mozes osvojiti 10000 kn na TELE2 racunu! Saznaj vise na www.tele2.hr" nigdje ni traga cijeni poruke poslane na taj broj. Malo ušljivo jer brojevi sa 6xxxx su brojevi sa dodatnom naplatom....
Evo vec vise od 12 sati prekid na mrezi TELE 2 ( VIP ).Da li je to kod svih korisnika ili se samo odnosi na zupaniju Istrijansku???
Povodom svjetskog prvenstva http://www.tele2.hr/rates/promotion2
Reklama kaze; Tko prvi donese dnevni primjerak Metro Expressa na jedno od prodajnih mjesta TELE2 partnera, dobiti ce TELE " bla bla" start paket mukte!Cak i ako ne stignete prvi, i za drugog i treceg donsioca metro Expressa pripremili smo malo iznenadjenje! Jos jedan hvale vrijedan potez...
Jel itko vidio da je netko maznuo tele2.hr domenu? Izgleda da se netko misli obogatit prodajom domene :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma