Prije mjesec i po mi je istekao (18-mjesečni) ugovor sa Tele-2. Mjesečno sam plačao min. 60 Kn (48+12 Kn) i nisam produljio novi ugovor o pretplati. Kolega mi kaže da ako ne obnovim ugovor da bi onda mjesečno trebao da plačam samo 12 Kn ,međutim, u njihovoj poslovnici mi kažu da ja i dalje...
bok, jedno kratko pitanje, jel se moze vratiti ,mobitel koji je kupljen u paketu? a aktiviran je taj bon i sada bi se automatski dobivalo svaki mjesec po 40kn... jel se moze mobitel zamjeniti? a karta ostaviti?
http://www.vecernji.hr/home/manager/2977125/index.do;jsessionid=ACB647ABCC4AC4717EA7E8E902E8BCC0.2 :respect:
otkad je Tele2 uveo mogućnost slanja MMS-a, slala sam MMS bez problema prema svim mrežama i uredno dobilvala potvrdu/izvješće o dostavi. međutim, zadnja 2 mjeseca primjećujem da mi ne dolazi potvrda o dostavi MMS-a ako ga šaljem prema drugoj mreži, već samo za Tele2 brojeve! ima li još netko...
Jel netko zna otkad se u Teletini naplaćuje kad ti se javi govorni automat? Znam da je zvanje govornog automata na broj 222 badava, al ovo nisam do danas znao dok mi žena nije pokazala ispis poziva (ima pretplatu) na kojem se vidi da je zvala moj broj i pričala tobože 2 sekunde, ali to đubrad...
radi se o tome da tele2 kartice imaju neko određeno trajanje kartice i do tog datuma ne vrijedi ona fora da bon od 25kn traje tjedan dana, od 50 mjesec (ili koliko več) i tako to. nadam se da kužite. mene zanima kako mogu prije kupovine samog broja na kiosku ili na nekom prodajnom mjestu znati do...
imam 098 broj prenesen u tele2 i nikako ne mogu pozivati iz inozemstva, dok se sa 095 broja u roamingu normalno mogu pozivati. da li jos netko ima takvih problema? slao sam prigovore tehnickoj i nadleznoj sluzbi od srpnja pa do danas, ali nema nikakvog odgovora. razmisljam da pisem hat-u. ljudi...
tele2 provodi akciju uz 24sata kako bi promovirao novu uslugu "sve za 0.49kn" http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=35997&_no_browse=1
Jel ima jos neko takav problem?? Od petka popodne nemoze me se dobit, pise smjer nedostupan niti ja mogu dobit koga, samo izbacuje, uspio sam dobit vezu 3 puta u 3 dana... Poruke rade normalno. Probao sam s karticom u 3 mobitela i uvijek isto tako da nije problem u mobitelu. Ic cu da mi...
htio bih registrirat svoja 2 tele 2 broja(ak slucajno izgubim mobitel,da mogu dobit zamjensku karticu-brojevi su super) nego kaj trebam napisat na registracijskom listicu u rubrici "zelim da je moj broj" nekuzim??? eh da ,kaj se sagd moze i online registrirat?? a jel se dobije onih 25...
Evo imam par pitanja Koristim Tele 2 od samih početaka i super sam zadovoljan, sad me zanimaju ove tarife koje postoje. Dok sam kupio Tele2 bilo je jedna tarifa, znam da do sada ima već dosta tarifa. A neznam na kojoj sam tarifi ja, jel ostala ona od pocetka ili sam prebačen na koju drugu. I još...
Tele2 želi povećati broj korisnika na milijun Govoreći o planovima generalni direktor Tele2 Johan Granlund naglasio je da će se i ubuduće 'fokusirati' na 'zaštitu korisnika od previsokih cijena' nudeći im niže cijene od konkurencije U dvije godine rada na hrvatskom tržištu operater mobilne...
Poruka glasi: "U subotu 20. listopada darujemo vam 50% popusta na sve pozive unutar tele2 mreže."
gledam da bi si uzeo tu tarifu. ima netko neki prijedlog, za ili protiv, slobodno neka napise! 1.) vidim da je uspostava poziva 0,25 kn, nemam iskustva s tim, pa sta vi mislite o tome?! 2.) pise da je "Obračunska jedinica 15 sekundi"-> sto to znaci, di, sto i zasto mi je to bitno gledat?!...
Do 31.08.2007. unutar mreže, Tele 2 i dalje ima besplatni MMS!!!
od sutra 25.09. Tele2 svim prepaid korisnicima za nadoplatu bilo kojeg prepaid računa bonom od 100 kuna, aktivira cijenu SMS-a od 0,19 kn slijedećih 30 dana. Ta opcija vrijedi za Knockout, Kikiriki, Vruću i Mukte prepaid tarifu
Preselite svoj 099,098,092 ili 091 broj u TELE2 mrežu! Povodom godišnjice uvođenja usluge prijenosa broja na hrvatsko tržište, od 01.10. do 07.10.2007. svi pretplatnici koji podnesu zahtjev za prijenos broja u TELE2 mogu kupiti telefon za 1 kn! # Ponuda vrijedi za sve pretplatničke tarife,...
Vec mjesec i nesto se mucim sa prelaskom sa Tele2 na T-Mobile (usluga je dobra, nego prelazim zbog WnW-a). Prvo sam nazvao T-Mobileovu szk gdje su mi rekli da samo dodem kod njih sa PUK-om i da cu nakon tjedan dana biti prebacen. Ok, napravim to i cekam tjedan dana kad me nazove covjek iz...
Ako kupim na kiosku onaj start paket za 25 kn i dodatno bon za 50 kn jel se mogu s toga prebaciti na mukte tarifu?
upravo vidio oglas s novom ponudom mobitela u Tele2. Sviđa mi se Sony Ericsson s500 (cijena 1395 kn u prepaidu). Osim njega zanimljiv je Samsung J500. Što mislite o ova 2 mobitela. Koji biste preporučili?
Primjetih da se unatrag neka 3 tjedna pocelo puno cesce desavati da mms poruke kasne (ili nikada niti ne stignu), da mobitelu treba osjetno duze dok uspostavi gprs vezu i tako to sto je poprilicno neocekivano s obzirom da je to pusteno u promet prije oko 3 mjeseca i da sada uskoro zavrsava testno...
Imam K610i, i zanima me da li je moguće slati e-mail preko tele2 mreze. Primati mogu, ali sta trebam upisati u "odlazni poslužitelj"? Hvala!
Link za Reg Šta trebam upisati u polju "Želim da je moj broj:" PUK, broj moba... ? :banme:
Dosao mi je racun za 6.mj. veci za nekih 100kn. Nazovem SZK i dobim neku seljakusu Alora (il tak nekak), i nakon prepirke prizna da je doslo do greske, jer se neki sustav nadogradivao. Rekla je da se ovaj racun mora platiti, pa ce tek na iducem smanjiti iznos. I tu opet pocne svada i zatim KU*KA...
hih, moje prvo iskustvo s TELE2 i nažalost vrlo negativno... ukratko, kupio frendici koja je u posjeti tele2 broj na prepaidu koji s 25 kuna traje 10 dana, te naravno 50 kuna bona da ubacim da traje 3 mjeseca. e sad, grozan bon koji se teško struže i naravno uz primjenu sile uspio ostrugati i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma