Od sinoc, ne radi mi niti jedna usluga, pise ZAHTJEV NEUSPJESAN, probao na vise aparata, stvar ista. Inace broj prebacen iz T-Mobile-a prije pola godine, do sada nikad vecih problema. p.s. lokacija Zagreb-istocni dio
Trenutno sam na tarifi Mukte broj s min. mj. potrošnjom 48Kn. Kako mi uskoro ističe pretplata od 18 mjeseci interesira me koju cijenu gledam za kupnju novih mobitela? Vidim da na njihovom webu piše da se može zadržati stara tarifa koju koristim kod produženja: Na koliko se mora produžiti...
koliko me košta da uzmem t2 broj na prepaid a da imam broj koji ja želim (broj nije zauzet). te jeli tko može rještiti da se to uzme za neke manje novce jer san nacuo da je cijena 1xxx kn sto je previse
Dakle... nista mi nije jasno. Imam Tele2 prepaid karticu koja je istekla, ali je jos uvijek mogu obnoviti s bonom (odnosno, broj nije "iskopcan"). Rado bih ja obnovio, ali kako da saznam stanje na j---nom racunu?! Ukucavanjem *130# ne dobivam nista (citao sam da se to dogadja na MPx200 modelu,...
Kupio bi mobitel u Tele 2 i prešao bi s T-Mobilea na Tele 2 mrežu. Čuo sam da kad preneseš broj, da ti karticu aktiviraju za 2 tjedna, i da tek onda kada prenesu broj, možeš dobiti popust na mobitel, u ovom slučaju 100kn. Znači zapravo tek onda možeš kupiti mobitel ! Da li je to tako? Hvala...
Jucer sam auto ostavio u Marticevoj, poslao SMS kao i obicno i otisao u dom zdravlja. Sjedam u auto i nadem kaznu. Izvadim mobitel i vidim da nije bilo povratne poruke, a u bolnici sam maknuo zvuk pa nisam ni obracao paznju. Zovem tele2 kazu oni da nemaju nista s tim, da nece odgovarati za kaznu....
tarifa kreće sutra 04.02 slike i slova poziv unutar tele2 mreže i prema drugima 0.69 sms 0.15 mms 0.85 potrebno uplatiti bon 50kn među nama
kupio sam nedavno samsung g810 i nikako mu ne mogu podesiti postavke za slanje i primanje mms-a. zvao sam tehničku službu, bio na prodajnom mjestu tele2, pokušao u servisu samsunga, ali nitko mi nezna pomoći. :cry: Danas sam ga odnio nazad u trgovinu gdje sam ga kupio pa su rekli da će oni nešto...
Pitam prijatelja na kojoj je mreži,kaže t-mobile,simpa.. Ja ga u čudu pitam pa zašto još nije prenio broj? Veli da malo zove,njega zovu,svim mu na simpi,troši manje od 50kn mjesečno.. Pa mu ja kažem da bi na t2 trošio manje od 20kn.. A on će meni: pa drugima će bit skupo ga zvat.. Pa nek i oni...
Pozdrav! Nisam mogao naći odgovor na ova pitanja,pa bi vas molio da odgovorite.. Već 2 godine sam Tele2 BLA BLA korisnik. Sada bi prešao na pretplatu i uzeo novi mobitel.. Sad da li se gledaju mobiteli pod nova pretplata ili prijenos??? Logično mi je da se gleda pod prijenos, ali.. :? I uzeo bih...
Božićna ponuda za postojeće Tele2 korisnike «1000 SMS poruka prema svim mrežama» promocija traje od 01.12.2008. do 31.12.2008 aktivacija je 25KN
pošalji prijatelja da prenese broj u tele2 i zbog toga te nagrađujemo sa 100 besplatnih poruka. maksimalno možeš dobiti 1000 beplatnih poruka. akcija kreće od 16.02 i traje do 31.03.2009
Pozz jel ko zna,jel u tele 2 primaju kred.kartice tj kupnju na rate mobitela?il isključivo keš?hvala
pozdrav... ovako već se dulje vrijeme predomišljam da s vipa prijeđem na tele2.. pa sad imam par pitanja.. mobitel većinom koristim za pisanje sms poruka, za razgovarane rijetko, pa mi je na vipu super što imam za 25kn mjesečno 500 poruka... sada me zanima da li na tele 2 postoji neka...
Ima Tele2 funkciju "tko me zvao" za propustene pozive kad si nedostupan ili iskljucen?
Možda neko zna kako bodesiti postavke na omniji za normalno surfanje wapom prek neta.. na drugim svim obitelim mi to funcionira jedino kod omnie neznam..a vrlo mi bitno..
da li itko mi moze napisati svoje postavke za mms i gprs postavke za mob za tele2 mrezu? jos ako ima ku990 bilo bi odlično....
Izgubio sam danas, između ostalog mobitel, pa me zanima da li će mi se kad dobijem novi stari broj na istome nalaziti novac koji je bio na računu (nemali iznos :angry:). Kakva je uopće procedura? Hvala
Zanima me dali je moguće uzeti još jednu karticu a da bude klon postoječe tako da djeli isti broj i sve? Naime u Tele2 uzimam sa prijenosom broja i novi aparat pa bi htio imati u starome i novome mobitelu isti broj! Stari mobać za posao(bauštela)! Novi za ostalo ;D ;D ;D (šteta mi ga...
Bio sam kupio tele karticu sebi i curi u onom razdoblju kad je bila automatski aktivirana ona tarifa za 0 kuna unutar teleta i 0,49 prema svim ostalima(bez ikakvih nadoknada ni icega nego je automatski aktivirana=....cini mi se da se zvala osnovna knock out promo tarifa ili tako nesto...i uredno bi...
Danas je Tele2 objavio financijske rezultate za drugi kvartal 2008 (4.,5.,6. mjesec 2008). Nikakvih posebnih iznenađenja: Novih korisnika: 37,000 Sada je to ukupno: 553,000 Ukupan prihod oko 150 mil. kn., gubici (EBITDA) 63 mil. kn, i to je manje više to. Više u cjelokupnom izvješću na njihovim...
Cijena MMS poruka unutar TELE2 mreže za 0,00 kn te povoljnija cijena SMS poruka za 0,09 kn vrijedi do 30.06.2008. godine. Od 01.07.2008. godine korisnici će moći aktivirati opciju 1000 besplatnih SMS-ova prema svim mrežama uz mjesečnu naknadu od 25 kn. Dakle, isključivo 01.07.2008. moguće je...
Nova Tele2 tarifa bez MMP
Pozdrav, Tele2 pretplata mi uskoro ističe i od 1.11 je imam pravo produžiti i uzeti si novi mob. Dali se isplati čekati do 12. mjeseca ako će biti neke akcije i/ili popusti? Kako je bilo prošlih godina?
Nova mogucnost na knock out tarifi... http://www.tele2.hr/knock_out_opcija_zero.html
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma