Imam iPhone 3G s 3.1.2 softwareom instaliranim, i donedavno sam bez problema primao poruke i pozive iz inozemstva, dok mi jedna osoba nije pokušala poslati mms iz kanade.. od tada je sve išlo nizbrdo :cry: pokušao sam nazvati službu za korisnike ali oni nisu uspili napraviti ništa jer kako kažu ne...
pozzz,,ukuco ssam triput krivi pin,a Puk nigdje da nadjem... ima li koji nacin da se to rjesi?? softver?? mobitel sam kupio na pretplatu,jos 4 mjeseca mi ostalo,, PS,ne ukucavajte pin pospani,,, :respect:
:comp:Zanima me možda može li se na mobu biti besplatni internet i kako???(Vip)
Pozdrav, Dana 04.01. 2010. mi se javlja prijatelj i kaže da su mu se dosta nepoznatih brojeva pojavila u njegovom mobu, a za koje zna da su moji prijatelji. Dakle kad sam pregledao danas njegov mobitel uistinu je većina kontakata bilo iz mog mobitela u njegovom, da stvar bude čudnija nisu bili...
Trenuto sam na prepaidu i koristim opciju VIP 0. Mjesecno mi sa racuna skidaju 60kn za sto dobivam besplatne razgovre unutar mreze(placam samo uspostavupoziva 0,50kn). Recimo da mi dost a novaca otidje na sms poruke te na poneki poziv izvan mreze. Sve u svemu uz ovih 60kn jos sigurno potrosim barem...
Nevidjeh nigdje ovaku temu pa da napisem nesto o njoj. Ovo je Vip opcija za sve prepaid korisnike, tocnije omogucava 'free' razgovore sa omiljenim Vip friends brojem, akcija je zapocela tamo negdje 2006 cini mi se a traje i dan danas samo su se neki uvjeti promjenili. Aktivacija usluge se vrsi...
Postovanje, pokusavam sloziti VIP VOIP da mi bude outgoing trunk na pbxes.org, ali mi bas ne ide. Ima li mozda netko uspjesnih iskustvava? U podacima za pbxes.org trunk stavim vip korisnicko ime, i password koji koristim u VIP VOIP klijentu, i pod server stavim ims.vip.hr Puno hvala!
Moderatorska napomena: u ovu su temu prebačeni postovi iz teme o BlackBerryju Storm, a koji se tiču VIP-ove data usluge. O kakvim vi to ogranicenjima govorite ??? ***************** My BlackBerry* 91,00 kn My BlackBerry Roaming** 111,02 kn
Ima li netko te uvjete, na ugovorima koje imam i u njihovim Općim uvjetima poslovanja nema ništa na tu temu, tj ima u kojim slučajevima oni smiju raskinut ugovor.... Zna li tko? Hvala
--> www.vipnet.hr Novo osvjezeno izdanje.Ok.No malo mi je cudno,odem na ponudu kompleta,i kad idem vidit neke mobove,ono cjena je skuplja,kako sad to.Mob u bozicnoj ponudi je prije par dana bio 399 ovaj s.e w302,a sad je ponovo 499.Tu se nis nemogu snac,odem na promotivnu ponudu,kad ono uopce...
http://www.bug.hr/vijesti/bozicne-pogodnosti-iz-vipneta/99544.aspx
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=688207# Novi korisnici trebaju samo registrirat podatke i svaki put kod obnove racuna dobivaju po 50posto u vrijednosti bona,sve dok taj bonus ne bude ukupno 2000kn,a oni koji ne registriraju podatke u roku 30dana dobivaju po 25 posto u...
Dali mogu nekome poslat recimo 30kn sa svog VIPme računa na njegov? Znam da je postojala tako neka opcija. Što bi mi sve trabalo da bi ovo bilo moguče?
Dakle, pošto bi trebao cekati jos godinu dana da mogu produlljiti ugovor ili prijeci na Tele2, najvjerojatnije bi uzeo X1 kao sami uređaj. Sad me zanima, dal je mob kodiran ili brandiran? Ne želim na tako skupom fonu imati ikonice vodafone-a kao ni naljepnice... Procitao sam negdje da svi...
Uz sva cuda tehnologije u Vip-u komuniciraju preko jumbo plakata. Kako je pocelo mogli Bi pocet I s dimnim signalima. www.nacional.hr/clanak/71216/sefe-javi-se-preko-jumbo-plakata-pozivaju-predsjednika-uprave-vip-a-na-razgovor
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=28757058&gclid=CJLn1qTM5Z0CFYOOzAodRW_VMQ Vidim do sad nitko nije komentirao. Zgodna stvar.
Minimalna mjesečna potrošnja - 50,00 kn Pozivi: prema Vip mreži 1,00 kn/min prema Vip friends broju 0,00 kn/min prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama 2,00 kn/min Plus 0,29 kn naknade za uspostavu poziva. Obračunska jedinica za govorne pozive unutar Hrvatske iznosi 60 sekundi za prvu...
Dakle.imao sam jucer na racunu oko 39kn.odjenom sam imao 19.kn.proslo je 24 sata,i nisu m�* se pare vratile.dakle imo sam 19kn,obaviio par poziva i imao oko 10ipo kuna..odjenom mi danas na racunu 4,80 kunea.opet oduzelo oko 5kn.utipko danas bon 35 i odma aktiviro surf100 paket da mi ne oduzme i te...
Bok, društvo Drago mi je da sam na ovom forumu Imam jedno pitanje. Dali je moguuće od Vip operatera tražiti ispis sadržaja poruka koje su poslane sa vlastitog mobitela. Znači ne samo ispis slanja poruka, nego i ispis sadržaja tih poruka Unaprijed hvala
Iako je Vip objavio novi cjenik koji stupa na snagu od 1.10. na http://static.vip.hr/portal/slike/680927_Cjeloviti%20cjenovni%20sustav%20Vipnet%20_%2021.08.2009.pdf mislim da nije dovoljno dobro istaknuto koje se točno promjene očekuju. Stoga ću navesti za početak tri koje mi se čine zanimljive:...
Evo i vipovci se sjetili ponuditi nešto novo/staro: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=676970
Ej ljudi Evo izgubio sam mobitel nedavno a baš u zadnje vrijeme mislim uzeti broj "po izboru" E sad kako bi bilo da odem u Vip, potpišem to za pretplatnika, uzmem broj koji želim i raskinem ugovor? Kakvi su penali za to, koliko takva egzibicija košta, da vidim jel ima smisla ili ne...hvala...
Nemoguće je ikoga dobiti u VIP mreži. Ne znam da li rade pozivi unutar mreže.
Zanima me zna li netko kako VIP stoji s promotivnom ponudom SE G502 (9,99 kn uz produzenje ugovora), ali u crvenoj boji? SZK nije bio od neke koristi :hm:
Pozdrav svima, Dakle, idem na pretplatu (prebacivanje sa prepaida) od 100,00 kn + vip 0, do sada sam koristio SE i Samsung mobitele, te Vas morim za preporuku uređaja do 200,00 kn uz ugovor na 2 god. Trenutno stvarno nisam upućen u ponudu ni mogućnosti novih mobitela! Unaprijed hvala, ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma