pozdravvvv, kaj bi mi bilo najbolje napravit da imam mjesecno 1GB prometa?? znaci sada sam na njihovom webu i pise ovo 1GB 49,50 kn - http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-internet/promotivna-ponuda medutim nazvao sam njihovu sluzbu da pitam kako se to naruci i rekli su mi da...
Otvorio sam novu temu jer smatram da će ovako imati većeg odjeka a želim ljude upozoriti na svoje iskustvo tako da znaju u što se upuštaju prilikom potpisivanja ugovora, pogotovo onih dugotrajnih (24 mjeseca) koji se sada posebno reklamiraju (sve za mene -50%) Dakle ja sam u 8 mjesecu potpisao...
Dakle prvi je Metronet .... http://www.poslovni.hr/vijesti/prva-meta-vipneta-metronet-a-potom-bnet-h1-ili-optima-168528.aspx
Pozdrav ljudi! 19.1.2011. potpisao sam ugovor sa vipom, tarifa Sve za mene 250. S obzirom da u ugovoru lijepo piše da imam 1gb prometa internet sam koristio dosta često te kada sam potrošio 955mb jednostavno sam ga isključio i nisam više koristio. 28.1.2011. poslao sam poruku za provjeru...
Ostati na Kompletu ili prijeći? Komplet tarifa 200 Cijena 200kn (nema uspostave) Minuta uključenih 210 SMS poruka 150 ...
ova slika sve govori??kaj to vip daje bonus jednu kunu ili kaj?danas utipkam bon od 30 i dobijem kunu vise.,bas mi je to smijesno.,kae to greska u proizvodnji??hahha
Nove tarife iz Vipneta tarife su grozne...obracunska jedinica je 60 sekundi, dakle pricam minutu i 1 sekundu i uzmu mi naravno 2 minute iz minuta ukljucenih u tarifu, ....pa je su oni normalni, iznos naknade ne mozes potrositi tako da i naknadu za uspostavu i sms i gprs i mms i sve usluge placas...
Jel zna netko kad bi se mogao pojavit u ponudi kod Vip-a jer namjeravam uzeti onu pretplatu http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/promotivna-ponuda/prepolovite-pretplatu-zauvijek sa polovicom pretplate zauvijek???' E da odmah da pitam vlasnike iPhone-a koliko cca se mjesečno troši prometa...
...pošto temu za tele2 imamo, neka postoji i za vip... Stoga - molio bih da se ovdje postaju izvješća o pojedinim modelima, što iz prepaid paketa , što iz pretplate - koji su zaključani a koji ne... Pa da krenemo: Nokia 6300 (VIPme prepaid paket) - OTKLJUČAN SE T303 (VIPme prepaid...
Danas sam provjerio moj.vip.hr i uočio da imam potrošenih para od čega je ogroman dio bio data promet. Nazvavši službu za korisnike ispostavilo se da imam 2 aktivna APN-a na telefonu, odnosno da je data.vip.hr akivan umjesto gprs0.vip.hr i ti megabajti su se posebno obračunavali bez obzira na...
Planiram uzeti iPhone u Vipu u tarifi 250 jer mi se čini povoljnije od T-mobileove iTarife koju trenutno koristim (i150). I ne da mi se čekat da mi istekne T-mobile pretplata jer mi je iPhone u lošem stanju. T-mobile mi je nekako sigurnija i kvalitetnija mreža, ali u ovom recesijskom razdoblju...
NAKON isteka pretplatnickog odnosa, koliko imam jos vremena za produzenje istog? :dunno: Nemaju veze nikakve akcije ili promotivne ponude. Pitam opcenito.
Tražio sam dali ima govora o tome, nisam ništa našao. Moje pitanje glasi: kupim mob sa oglasnika (znači na crno, ali novi ili možda korišten jako kratko) - i dobijem od čovjeka i račun i garanciju - i sad, ako se meni nešto desi s mobom, dali ja onda mogu otići u VIP centar i dati mob na...
Nov sam korisnik VIPa i gledam po VIPovoj stranici al nigdje ne nalazim kako da dobim ispis stanja računa preko SMS poruke. Što treba poslati i na koji broj?
Evo danas gledam tarife na vipu i vidim kako im je ova akcija počela danas i mogu samo reći predobro. Brat mi želi preći na vip i uzet neki mob do 500kna. Uzima tarifu Sve za mene 150 i ugovor na 24 mjeseca. Prebacit će broj sa tele2 na vip. Zahtjevi moba su kamera, ekran,...
U "Hoću sve +" tarifi unutar mreže besplatni razgovori zauvijek, a prema drugima 0,39 kn. "Hoću SMS +" besplatne poruke prema svima. Uvjet je jedino nadoplata bonom od 100 kuna. Izgleda zanimljivo... Detaljnije.
Danas je bila emisija "Potrosacki kod" sa vrlo zanimljivom temom. Radilo se u "tajnom" muljanju operatera, tj. kako bez bilo kakvog obavjestavanja korisnika tj. potrosaca dizu cijene. Nazalost nisam stigao pogledati emisiju u cijelosti, nego sam samo naletio na kraj te reportaze, pa bi bio...
Vipnet je danas uveo nove tarife te korigirao postojeće, s mogućnosšću aktivacije od 2. studenog. Sve za mene 600 i Sve za posao 600 su sasvim nove tarife i nude 1.500 besplatnih minuta razgovora prema svim mrežama, 400 besplatnih SMS poruka korisnicima i 5GB podatkovnog prometa. Uz ove dvije,...
Pošto mi je dosta već stalnog nazivanja i moljakanja da mi vrate novce zanima me da li još netko ima tih problema. Naime, aktivirala sam si u 6mj surf 100 paket za 30kn. Koristim ja to par dana kad primjetim da mi fali 20kn na računu, a zovem "nikog". Samo mene zovu. Provjerim stanje surf...
Evo vip uveo 4 nove vipme tarife !! Mislim da su s tarifom HOĆU SVE zadali ozbiljan udarac telcima i njihovoj knock-out tarifi !!?? http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/tarife
http://www.bug.hr/molex/huawei-e5830s/95111.aspx
Pozdrav, ja i djevojka smo uzeli ovu promo tarifu (vrbovalo nas u Kauflanda). Potpisali na 3 mjeseca, placa se što se potroši, nakon 3 mjeseca možemo raskinuti ugovore u bilo kojem centru ili pozivom službi za korisnike. Zanima me, ako želim raskinuti ugovor, mogu li to učiniti nešto ranije od...
Pri logiranju izbaci: Poštovani, trenutno je moguće slati poruke samo prema Vip i tomato korisnicima Hvala na razumijevanju, Vip Jel netko zna dal je to privremeno ili kao trajno rješenje, meni se čini kao trajno.
Povodom rođendana Vipnet časti sve svoje korisnike besplatnim i neograničenim slanjem SMS poruka unutar Vip mreže. http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3656
Vip daljinska podrška starta 14. srpnja 2010. godine, a omogućit će Vipnetovom djelatniku službe za korisnike daljinski pristup korisnikovom mobitelu. Nakon što se na korisnikov mobitel pošalje instalacijski file, Vipnetov djelatnik pristupa mobitelu daljinski preko interneta tako da cijelo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma