moze pomoc .. skidao sam aplikaciju jednu i prekoracio internet paket za 50 mb .. fora je u tome sto sam bio spojen preko svog wlana, ali ne znam iz kojeg razloga se skidalo preko vipovog internet paketa i tako sam ga prekoracio za 50mb ili 50mb x 10kn = 500 kn .. sad ne znam jel imam nekog temelja...
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/vip-daruje-dvostruko?utm_source=Facebook&utm_medium=facebook-ad&utm_campaign=vip-daruje-dvostruko Plaćajte samo 50% mjesečne naknade i cijene uređaja Dvostruka blagdanska ponuda - prepolovite svoju mjesečnu naknadu i odaberite novi mobilni telefon u...
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/fiksna-telefonija-i-internet Znam da ce neki reci da ovo nije novo ali ipak je jer ide preko t-com parice! :) Cijene inace nisu nista posebno povoljnije osim mozda: - fiksna bez limita 99kn uz besplatne pozive prema fisknim mrezama i VIP mobilnoj...
korisnik san bonova (vip) i koristin tarifu hocu sms + zanima me koje su najeftinije opcije za net i sta predlazete...znaci 512MB/1GB...
Dakle uzeo ajfon 4S u vipu,aktivirao ga i uređaj nije ispravan,plavi ekran,resetiranje,ne radi TS i to svakih 15sec,sveukupno nije radio 3min.. Nosim ga u VIP,očekujem novi,ali ne...to ide na servis(zapravo iPhone se ne servisira,nego daje novi), pa onda neki lik njima novog za mene dofura,kao 2,3...
Za 10 kuna tjedno uključi Vipme paket slanjem SMS poruke PAKET na 300 i dobivaš neograničene besplatne minute i SMS poruke unutar Vip mreže i 250MB za surfanje na mobitelu! To znači da ćeš tijekom 4 tjedna korištenja paketa, za 40 kuna na raspolaganju imati neograničene besplatne minute i SMS...
U sklopu božićne promocije od 19.11-31.12 SZM tarife u pola cijene! Uz potpisivanje na 24mj naravno ali kod produljenja ugovora promocija se nastavlja.
Vip nedavno aktivirao novu uslugu - tehničku podršku plus. Uslugu pružaju posebno uvježbani tehničari čiji je zadatak osigurati da moderne tehnologije i uređaje upotrebljavamo bez problema! Poziva se broj 0917111, dosta to izgleda profesionalno, ali treba reći da su pretjerali s cijenom. Čak 3.91...
Danas sam isao nesto prijatelju riješit(neki problem s internetom) i nisan mogao pa san zvao službu za korisnike, kad tamo automat nudi 30 opcija sa 900 podopcija i nigdi agenta, pa zovem opet, opet isto, nude ovo nude ono, al s agentom nemozes pricat da ga ....., i onda nakon pola sata muke sam...
Kad će ti više proradit? T-mobile korisnici mogu kupovati aplikacije, a VIP još uvijek ne mogu. Što VIP čeka (ili Vodafone)?
Poštovani koristniki foruma Zanimam se za nabavu vip mobilnog interneta via USB-stick, samo me zanima, da-li tko zna kako dobro je signalom pokriven otok Vis? Naime treba mi brzina više od GPRS za gledanje košarke tokom europskog kupa u Litvi. Stacioniran sam u Rukavcu, jug otoka Visa. Ako...
danas sam sklopio novi ugovor s vipom te su mi rekli da cu imat 1 gb-a besplatnog surfanja...ja sam se svejedno spojio bezicno msa netom kod kuce,posaljem poruku TPO i pise 30 kuna potrosnja od cega je 28,4 kune data(3,521 MB),nakon 2 sata opet posaljem poruku i pise da je potrosnja 42,16 kn od...
Ima li ovdje nekoga tko radi u VIP-u? Neka mi se, molim javi na privat. Hvala
LJETNI TJEDNI PAKET
Pozdrav, zanima me sljedeće: Ako kupim MacBook Air 13" u npr. iStyleu, apcomu, iStoreu ili nekom četvrtom reselleru Appleove robe, on košta 10.449 kn i na tu cifru kao student jednog od navedenih 8 fakulteta dobivam 8% popusta. Cijena mu je dakle 9.675 kn. U VIP-u se također može kupiti...
Eto istekao mi dvogodišnji ugovor. Sad kad želim ukinuti pretplatu moram otići u jedan od vipovih trgovina. Što sve moram podnijeti od papira ili kaj već?
...jel mozda netko zna zasto je galaxy 2 jucer uvrsten u vip ponudu a danas izbacen iz ponude!? ...provao sam dobit odgovor od sluzbe za korisnike, odgovor glasi "mobitel je jucer dosao u ponudu ali danas je izbacen, maknute su cijene mobitela i neznamo razlog"
Sutra kreće VIPova uskršnja ponuda. 50% popusta zauvjek na tarife ali nije moguća kupovina aparata. Znači kao i za Božić ugovor na 24mj 50% popusta i tako zauvjek samo bez mobitela.
Za ukljucenje mobile surf paketa od 50MB za 15kn posaljite SURFS, za paket 200MB za 30kn SURFL, za iskljucenje paketa -SURF i za provjeru broja preostalih MB ? http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/internet-na-mobilnom-telefonu vip je i dalje najjadniji
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vip-kupio-bnet-za-93-milijuna-eura/555740.aspx Zato su morali otpustiti toliko radnika, da uštede lovu za kupnju. :) Kako bi ovo moglo utjecati na telekom tržište u HR? B-net ne pokriva veliki dio HR, samo par većih gradova tako da im penetracija u fiksnu...
Vipnet nudi tvrtkama uslugu nadzora radnog vremena: http://www.vipnet.hr/radnovrijeme U kratko, usluga radi tako da radnici registriraju svoje dolaske i odlaske s radnog mjesta na čitačima koji zatim te podatke šalju putem Vipnetove mobilne mreže na njihove servere. Također postoji...
Nisam nigdje našao ništa vezano za ovu ponudu VIPa. kakve su to fore s procjenom vrijednosti moba, jel imao tko kakva iskustva?
Spremaju se rezanja plaće i otkazi u donedavno poželjnoj firmi za radnike. Jedna od razloga je rat sa Tele2! http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Vipnet-dijeli-otkaze-i-ili-reze-place-dotukli-ga-porez-i-rat-s-Tele2
Evo da se i ja javim sa svojim problemom. Imam Komplet 200 tarifu i HTC Desire. Zadovoljan sam i tarifom i mobitelom. :smart: Sada dolazi problem. Jutros se logiram na mojVIP stranicu i vidim da mi je data promet through the roof!!! 15.02. i 16.02. je mobitel napravio preko 1.5GB prometa...
pozdrav zanima me koliko inače dođe VIP broj? kupio sam mob ali podržava samo vip kartice, pa bih kupio novi vip broj. jeli mogu negdje preko interneta? neki jako jednostavan i lakozapamtljiv neki mi govore da ga mogu dobiti besplatno? gdje?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma