Znači sad u 12 mjesecu mi ističe pretplata na Vip i sada mi nešto nije jasno. naime zvao sam službu za korisnike i pošto sam ja u tarifi koje više nema (super 250 na pola doživotno) zanimalo me da li ja moram sada produžiti tarifu ili mogu ju nastaviti samo koristiti pa produžiti ugovor tamo negdje...
Znači situacija je slijedeća: VIP broj koristim na način da me mnogo ljudi (velika većina prijatelja i obitelji) zove na njega, tako da nema priče o gašenje broja. Tomato koristim kao broj za pozivanje jer imam Brutalnu. 02.03.2011. istekao račun, 73,77kn na računu, 27.11. bi propao broj, što...
Osim ako nisam nešto sanjao, Vip je jučer poskupio S3 u pretplati 222 sa 2199 (ili tu negdje) na 2899 za 16GB verziju, a 32GB sa 2299 na 2999. Rade li to oni i inače tako?
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/tarife/bez-limita
Evo unaprijed se ispricavam moderatorima ako sam fulao rubriku, al iskreno nisam se mogao odluciti izmedju: Mobilni Operatori - VIP; Opcenito o mobilnim telefonima; ili Android... Al eto da napisem... Sad se spojim na svoj account na VIPnetu, i vidim da prepoznaju moj mobilni uređaj. Mobitel sam...
Danas je i u Večernjem i u Jutarnjem listu izašla reklama najvećeg mobilnog operatera? Može mi neko reći što to znači? Da li Vodafone dolazi u Hrvatsku ili...?
odmah da se ispricam ako sam krivo postao ovo jer sam nov :/ Znaci, prije par dana sam obnovio racun sa 50kn i jucer mi je uzeto 20-ak kuna, nazvao sam vip i rekli su mi da mi je neka usluga "oirez" (broj te usluge je 80003) uzela 2 puta po 12 kuna. Ja stvarno ne znam kako da deaktiviram to jer...
Dobar dan svima! Osim korisnika stare Tarife Revolucija na Tele2 (gdje je pokusaj naknadnog mijenjanja uvjeta neslavno zavrsio) da li netko ima iskustva sa VIP-om u slicnoj situaciji? Molim za pomoc i iskustva, radi se o slijedecem: aktivirao sam VIP tarifu Savršena na samom pocetku...
Pozdrav. Želio bih podjeliti svoje iskustvo sa prijenosom broja. Korisnik sam (uskoro bivši) jednog mobilnog operatera na bonovima sa prijavljenim podacma u sustavu. 28.09.2012. je započela procedura prijenosa broja. Prvobitan datum ugovoren sa Vipom je bio 10.10.2012. Primjetio sam da mi...
Uvjeti korištenja Vip božićne promocije za privatne pretplatnike govornih tarifa Sve za mene „Prepolovite vašu pretplatu zauvijek" 1. Korištenjem promocije „Prepolovite vašu pretplatu zauvijek“ (u daljnjem tekstu: promocija) Vip pretplatnik (u daljnjem tekstu: korisnik) prihvaća ove Uvjete...
Došao račun za prošli mjesec u iznosu nekoliko stotina kn, sve internet promet. Naime dobio sam poruku da sam 18.08 u 18:05 potrošio sav promet uključen u tarifu. Međutim, vidim da je 80% troška računa napravljeno 17.08., odnosno više od 24h prije primitka obavijesti. Vrijedi li se žaliti?
VIPNET SZK: "Trenutno ne raspolazemo informacijom da li ce Vipme tjedni paket biti dio nase trajne ponude. Zbog velikog interesa korisnika, promotivni Vipme paket je produzen do 30.04." A ni sami ne znaju što će... 31.8., 31.10., 15.11., 31.12. 31.01, 31.03., 30.04., ... Umjesto da stave kao...
Pozdrav svima. Vidim da nude vipme korisnicima koji prijeđu na pretplatu popust od 50% na tarifu. Mene zanima koliko dugo moram biti aktivan na vipme bonu da bih iskoristio ovu akciju ? Hvala
Poštovani Zanima me da li je itko od pretplatnika Vipneta prilikom sklapanja pretplatničkog ugovora od operatera primio cjenik usluga. Svi smo potpisali na zahtjevu za zasnivanje da smo primili cjenik, ali ja ga nisam dobio. Niti poznajem ikoga tko je primio cjenik. Pitam zato, jer je...
na 75 još 15kn na 100 još 30kn na 200 jos 100kn http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/dodatne-kune Ima par caka na što se mogu trošit dodatne kune..
Pozdrav svima. Eto i mene sa malo težim problemom... Naime, sinoć mi se sam od sebe ugasio milestone i nema više znakova života od njega. Brijem da je crkla matična ploča. E sad, dolazim do problema. Ovjerenu garanciju imam, sve štima, jedino nemam račun. Na garanciji mi piše imei, ime modela,...
Upravo sam vidio da je u VIP došla Nokia 808 PureView. Kaže, cijena samoga uređaja je 3999kn, što je za 1300kn jeftinije od Mobisa. Sada, u webshopu mogu naći brojne opcije kako uređaj dobiti dostavljen na kućnu adresu, ali uz uzimanje pretplate. Ne želim pretplatu, hoću sam uređaj, kojega nota...
Interesira me kako bi funkcionirao taj raskid ugovora nakon novog zakona o pretplati. Prosle godine (21.8) sam potpisao ugovor na 24 mj. na tarifi Sve za mene 150 i tada sam uzeo HTC Desire za 2200kn ja mislim. Proslo je tocno 13 mjeseci od toga i sada bi htio znati koliko bi morao platiti ako se...
bok ljudi iskopo sam vip sim karticu sa 70ak kn na računu, pa vas pitam za savjet, koju tarifu ili tarifnu opciju bih mogo aktivirat za te nofce? simica mi nije bitna, kad potrošim lovu ide u smeće.
Ne znam kako je to moguće, ali ako firma ima recimo 10 telefonskih brojeva u Vipu, znači u VPN-u, i odluči prijeći kod drugog operatera (npr kod Tele2), u tom slučaju se moraju prenijeti svi brojevi!? Iako ne postoji nikakva ugovorna obaveza! Kažu da nije moguće prenijeti samo brojeve koje...
Jel ima itko sa sigurnoscu informaciju dal su HTCovi zakljucani na VIP mrezu. Ja bih si uzeo pretplatu na Tarifa 25 i koristio ga na Tele2 mrezi? Ipak mi VIP racun dolazi 260kn, a ista stvar u Tele2 bi me doslo 160kn. Jel zna tko ako je zakljucan? hvala
http://www.vipnet.hr/shopping-groznica wow minimalno BL 100 Tarifa.
...eto, tko želi produžiti ugovor ili napraviti novi, neka izvoli :) ... p.s. jedina "caka": "Ponuda vrijedi uz tarifne modele dostupne za aktivaciju privatnim i poslovnim korisnicima (male i srednje tvrtke) uz produljenje postojećeg ili ako se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca. Najniži...
Ako bi neki dan trebalo proglasiti telekomunikacijskim praznikom, u nas bi on svakako nosio današnji datum - i drugi najveći hrvatski operater je, naime, objavio kako je "pustio u rad" LTE mrežu u Hrvatskoj. Riječ je, dakako, o Vipnetu, koji je svoju LTE mrežu izgradio u partnerstvu s Ericsson...
Ne znam znate li, ali Vipnet ne daje glasovnu obavijest za prenesene brojeve iz Vipa u tomato. Jedan korisnik se požalio na to HAKOM-u i oni su poslali inspekciju u Vipnet. Međutim, nalaz inspektora je zaprepašćujući: (cijelo rješenje) Dakle, ako netko prenese broj iz Vipa u tomato, ne postoji...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma