nikakvi popusti nisu napravljeni samo su one iz webshopa zapakirali u božićnu ponudu i povećali im cijenu za 100 kn ... a u webshopu je sve ostalo isto ... Marketničko zavaravanje ....
Pozz... Navodno vip ima 30% popusta ako zelite raskinuti Savrsenu i ostati na pretplati... Jedna cura je dobila 30% popusta jer je htjela preci na bonove... Jel mozda zna netko proceduru kako to ostvariti? Isao ja u VIP ali nisu ponudili pa rekao da cu jos odlucit ;-)
Evo mene malo sa nekim kritikama pa da vidim jel imate slicnih probleme... Na pretplati sam onoj model 50 ili kak se vec zove i ukljucen SMS paket. Bas sam danas kontolirao koliko sam potrosio ono divim imam nekih 35kn jos za potrosit unutar paketa a van paketa sam "potrosio" neki 5kn. Ovaj dio...
Pitanje, prešao sam u Vip, tarifa step opcija 4. danas su mi isključili stari sim, odnosno prebacili broj. Uključio sam novi sim jer mi je trebao mob u tom trenutku. Zanima me zna li itko koliko mi Vip ima pravo naplatiti za ovaj mjesec, s obzirom da će se usluga koristiti svega jedan dan?
Na bonovima sam i prilikom pregleda stanja računa mobitel samo vrti wait i nikad ne iskoči prozor sa stanjem računa, također tako i pri obnovi računa, pa moram zvati 0917788 i tamo obnoviti račun. Na istom uređaju sam prije vipa bio i na tele2 i na tcomu i sve je uredno radilo, tako da sumnjam da...
vip do kraja tjedna izbaciva tarifu koja je velika konkurencija tele2 .POUZDANA INFORMACIJA. link: http://www.vipnet.hr/savrsena-tarifa
BOK. Treba mi netko tko je imao ovakvo iskustvo ili zna nesto o tome. Znam da postoje 2 opcije prijevremenog raskidanja pretplatnickog ugovora. 1. plaćanje preostalih mjesečnih računa do isteka ugovora po cijeni visine ugovorne obveze 2. plaćanje razlike telefona potpisana swing step...
Vip je osim novo dizajniranog sitea izbacio nove tarife bez granica. http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica
Dakle, prenio broj iz Tele2 na Vip-me i ušao sam u tu promociju... ali imam neke nejasnoće vezano za to, pa ako je netko to već ranije aktivirao da mi kaže malo više o tome konkretno meni je dodjeljeno prvih 50kn 15.5. (znači čim sam prenio broj i aktivirao karticu, sjelo je) e sad me zanima...
Vip je sa malim zakašnjenjem objavio totalnu rasprodaju pametnih telefona ... uz pretplatu naravno :) Više; http://www.vipnet.hr/rasprodaja iako sam ja očekivao više ... recimo tipa nešto kao što je imao bonbon, ovo je daleko od rasprodaje ...
Evo, Vip se malo trgnuo uvođenjem novih tarifa: 1) Start 0,99kn/min sve mreže + NzUP, SMS 39lp, 0,39lp/MB 2) Non-stop 49kn mjesečna naknada gratis unutar VIPa, ali uz NzUP, SMS gratis prema VIPu
imam jedan problem.. kupio sam uređaj na bonove prije godinu i 3 mjeseca u vip centru. Naravno da račun više nemam, ali imam garantni list. Sada bi ja taj uređaj otključao na sve mreže, pa me zanima da li mogu kako doći u vipu do kopije računa ili će samo garantni list biti dovoljan za...
Evo jedna velika glupost i jako veliki minus za njih sa moje strane!! Naime od danas vrijedi fora da mozes prebaciti samo iznos kojim si obnovio zadnji bon i za to jos uzimaju troskove!! naime ja sam jutros pokusavao prenijeti iznos od 50kn a posto sam obnovio sa 35kn ne moze se!! zovem ih i oni...
Akcija i popusti 50% Pa tko želi -nek` izvoli :)
Ovako, neki dan sam kupio mobitel koji ima micro sim kao I vecina novijih I morao sam obicni promijenit. Dodjem u vip centar da mi je zamijene jer je zamijena 0, 93kn te me doceka iznenadjenje. Kaze mi prodavacica kao vise nema zamjene neko za 50kn mozete samo sa adapterom kupit u paketu. Znaci...
Pozdrav svima, Dali su internet stikovi kodirani? Tj. Dali u stick pase recimo bonbon kartica? Hvala
Pozdrav. Vjerujem da se ovo rijetko kome dogodilo ali nadam se da ce biti netko tko ce znati sto se dogodilo. Postpaid sam na Vipnet, imam ukljuceno 2GB (po punoj brzini) i neograniceno po 56k. Negdje oko 20.9.sam potrosio mb i od tada mi je net ultra spor (logicno) Odem bzvz jutros na...
Dakle, kao što je poznato VIPnet je izbacio nove tarife. Tarife same po sebi nisu toliko loše, npr Tango za 125kn nudi: nema naknade za uspostavu poziva besplatno prema VIPu besplatni SMS prema svima 1 GB i 200min prema drugim mrežama Nazvao bih to "mini Savršena" (kojima je 200min prema...
Ljudi, evo da vidim jel tko primjetio, VIP ima novi nacin pokusaja prijevare svojih korisnika... Za sad nas troje primjetilo da su nam uskratili kolicinu interneta ukljucenog u pretplatu... Meni su uskratili za 300MB (naravno, uputio zalbu danas i ako mi ne vrate plaćam umanjen racun i neka...
Kaže mi mala ptičica da sutra, u ponedjeljak, 4.3.2013 Vipnet predstavlja 4 nove tarife. Vjerojatno nece nit jedna biti dobra kao SAVRSENA/REVOLUCIJA :(
Pozdrav, Izgleda da je na snagu stupila odluka o pojeftinjenju naknade za radiorekfencije. I to upola. Sada izgleda da iznosi pet, a ne dest kuna. http://i.imgur.com/yglTs2H.jpg Dakle godišnje 60kn, a ne 120kn. Zanimljivo. Da li ste vi naišli na nešto slično? Mobil.hr vijest:...
Kada zoveš nekog,dok se on ne javi,čuje se muzika,kako se ubaci ta muzika u mobitel(motoV3),......Kako se to da srediti...
http://www.vipnet.hr/pomoc/moj-vip-app Hebena aplikacija, svaka cast. Bilo je i vrijeme s obzirom da je za korisnike susjedne nam Srbije postoji. Cestitke aplikaciji :) Jednostavni pregled stanja racuna, o pretplatniku, i ono sto mi se najvise dopalo, o putnim minutama koje se mogu odmah...
Nisam do sada bio na pretplati pa imam pitanje za ekipu koja to prati da ne ispadne da sam krivo skužio. Surfajući nailazim na "Bez limita 111" koja s prijenosom broja iz druge mreže daje popust na mobitel 50% i na tarifu 50% kroz svih 24mj. To bi trebalo biti 1199kn za iPhone4 8GB (+200kn ako...
VIPnet uvodi novosti na trzistu... Jedini u Hrvatskoj (za sada) uvodi naplatu kamata za neplačanje telefonskih računa na vrijeme do datuma dospijeća... Ako nista drugo, barem su dosljedni, uvijek su prvi u novostima :) copy/paste: Sukladno Zakonu o kamatama i clanku 7.2.4. Opcih uvjeta...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma