nadam se da ste vidjeli ove najnovije VIP-vodafone reklame za eurocall tarifu... e, pa ne raspravlja mi se o tarifi kao takvoj, već me interesira vaše mišljenje o samim reklamama.... jesu li vipovci malo pretjerali u tome da je jedan frend totalni blesan koji nema niti trunku opće kulture, a...
Eto sada i Požežani mogu na jednom mjestu saznati sve novosti ovog mobilnog operatera.Datum otvorenja neznam,ali boja za drvo još ima miris.
U promotivnom razdoblju možete zamijeniti staru SIM karticu novom Super SIM karticom po cijeni od 35 kn(PDV uključen).Usluge možete registrirati i putem interneta na www.vip.hr klikom na Moj VIP meni (kraj Forward e-mail to SMS) Na novoj SIM kartici se nalazi VIP meni,nažalost ja ga nemogu...
Jel´ to HTmobile promovira zdrav život ili nešto spremaju?:confused:
dakle, kao što u samom naslovu ove teme piše, govorit ču o preblemu vipa a radi se o tome, tj. muči me to što VIP zapravo nema nijedan tarifni model namjenjen mlađim osobama odnosno osobama koje često pišu sms poruke. JER, ako pogledamo sve vipove tarifne modele, vidjet čemo da je poruka svugdje...
Dvije nove tarife koje će zamijeniti .FUN,.ONE i .TEENS www.vipnet.hr kliknite na VIPme i zatim Tarifni modeli. Nisam uspio ubaciti link ispravno pa je malo komplikejted.:rolleyes:
JAVATMigre za sve VIPnetove korisnike JAVATMigre moći će se naručiti na čak tri načina: putem VIP.sms poruke, VIP.wap-a ili na VIPonline portalu. Svi VIPnetovi korisnici čiji mobilni telefoni podržavaju JAVATM tehnologiju od danas mogu naručiti atraktivne JAVATM igre za svoj telefon. Mnoštvo...
Neznam dali ste primjetili ali u svim VIPcentrima je posebna ponuda EricssoN Chatboarda CHA-10 po cijeni 9,91kn (do isteka zaliha valjda).
evo nabili su cjenu,kolko vi koji ste na vipu i koji imate mms koristite tako skupu uslugu??
Hej. Ne znam pase li to ovdje, jer sam vidio da i MMS ima svoj forum, whatever. Od 02.01.2003. krece naplata MMS-a na VIPnetu, dakle, jos si mozete cijeli dan nove godine cestitati bas nju, novu godinu :) Poruka ce se naplacivati 2.99 kn + PDV, a infoblic kategorije su 15, odnosno 20...
Ko se bude skijao u austriji i ima vip moči če slati besplatno sms od 19 do 20 sati. http://www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=35&id1=62694&id2=62697&idnews=62699
Ne mogu se sjetiti kako maknuti pretplatu na određenu kategoriju. Znam da se pošalje nekakva poruka.... Zna li tko? :)
Kupite jedan od četri vipme božična ulova i otputujte na Aljasku. ( kupiš C55 i onda dobiš još jedan.) :jump: ostale nagrade:http://www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=2&id1=10003&id2=58155
Božićna utrka naših operatera se nastavlja kao što sam i očekivao(a vjerujem i dosta nas). Najnoviji VIPme paketi su Siemens C55 za 1199kn i Siemens C45 za 599kn. Još nisu stavili na službenu stranicu ali pogledajte u dnevnim novinama i na jumbo plakatima u svom gradu.
ljudi... dajte ljudima vode!!! ljudi cekaju satima u redu da bi kupili telefon za 0,91 lipu... dajte im piti. KRUHA i IGARA... VIPovci razmislite... to se moze i vama dogoditi... da cekate satima u redu u HT centru ;D PS. Od kad lockate t68i? Jel vi to znate odlockati? i zakaj ste ga natrpali...
eto.. tek toliko da cronet ne bude kao super sa 4 simpa ti&ja broja za 50 lipa + PDV... VipMe-ovci koji aktiviraju bon od 200 kuna i svi novi VipMe korisnici imaju sve 091 brojeve za 49 lp+PDV do kraja kolovoza!!! ludnica... moram skucat 200 kuna (a baš sam si danas stavio 35 kuna bon :-/... e...
eto ugledah big oglas u novinama... siemens s35i za 0,91 kunu. vjerojatno + 305 kuna za karticu... pa kolko tih x35 ima u hrvatskoj? a dobro ljeto je pocelo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma