VIPnet svim svojim korisnicima od ponedjeljka, 12. rujna nudi besplatne razgovore prema VIP.friends broju u promotivnoj akciji za prepaid korisnike i nove tarifne modele za pretplatnike. VIPme korisnici s odabranim VIP.friends brojem mogu razgovarati za 0 kuna po minuti od 0 do 24 sata zahvaljujući...
da bi koristio video streaming sa vodafon live portala ti treba NOKIA i ako moj SEk700i ima video streaming ja ne mogu naprimjer gledat promet na graničnim prjelazima jer tamo piše da je to samo za nokije a zašto je to tako????????????:wstupid:
eto, ja si znam popit pa kad sam s ekipom volim podjebavati ove na informacijama sa svakakvim perveznim i mutavim zahtjevima. I tak zadnji put kad sam zvao, znate ono kad zove izbornik il informacije na pocetku vam izdiktiraju neki ***** tip "dobro došli u punu poštu..., sad cemo mi,...", e meni su...
Jeste li vidjeli letke u novinama i poštama?Radi se o Siemensu A70,koliko pretpostavljam,u VIPme kompletu,za 291kn,sve skupa. Samo,o tome nitko ne govori,na VIPovim stranicama nema spomena ovom paketu.
imam vip tarifu 0 i zanima me kad bi mi frend prespojio poziv na drugi broj-DAL BI POZIVI BILI BESPLATNI ILI NE?
Uzela sam pred par dana tu vip tarifu i sad me zanima postoji li kakav nacin da pogledam koliko sam potrosila kn? Kao kad u vip me upisem *101# ali to ovdje ne radi
imam jedno brzopotezno pitanje,naime koristim vip web sms i siguran sam da sam prije mogao pogledat poslane poruke, ili sam lud ili su ukinuli ovu opciju?!
evo nove promo tarife. baš i nije nešto, ali dugopričci bi se mogli razveseliti. http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957691&idnews=287461
kako se spremam uzeti neki novi mobitel, tako sam i cackao malo po pogodnostima oba operatera... za cronet sam znao da kod njih mozete produljiti postojeci pretplatnicki odnos na 12mj. i time kupiti mobitel recimo mnogo povoljnije... znaci ne morate uzeti dodatnu, jos jednu pretplatu, nego se...
ne mogu provjerit stanje računa imam f500i jel to do mobitela ili do vipa
Roaming korisnici koji odaberu VIP mrežu mogu svakodnevno slati besplatne SMS poruke od 18 do 19 sati VIPnet od danas svojim gostujućim, roaming korisnicima omogućuje besplatno slanje SMS poruka svaki dan od 18 do 19 sati. Za besplatno slanje SMS poruka dovoljno je za vrijeme boravka u...
Jel ima tko trenutno (pogledaj vrijeme pisanja posta) problema s VIP-om?? Evo ja već pol sata ne mogu niti zvat, niti slat poruke, niti se mene može zvat... e sad uzeo ja drugi telefon (sa drugim VIP brojem) da ću zvat službu za korisnike, ali štanga! Ne radi! Crko! Na svim brojevima do kojih mogu...
Pa kaže: 600 kn na VIPme računu! Kupnjom VIPme KOMPLETA Sony Ericsson T630 ili Samsung SGH-X460 po cijeni od 791 kn dobivaš mobilni telefon s uključenih 600 kn na tvom VIPme računu! S početnih 100 kn raspolažeš odmah, a ostalih 500 kn dobivat ćeš kroz 25 mjeseci, svaki mjesec po 20 kn....
Jucer sam ukljucila onu tarifu 0 i poslala vip friend broj. Sad me zanima kako bi ja mogla provjeriti ako su mi aktivirali taj vip friend broj jer su rekli unutar 24 sata da ce aktivirat ali mi je zena rekla i prije?
kao sto znate bespatni su 3g vdeo pozivi do 1.7 u VIPu, da li to koristite ili ne, naravno oni koji imaju takve telefone i jel to čemu?
Kad sam kupio novi mob Motorola v525 vodafone live! stari mobitel sam prestao koristiti tako i karticu .....i nako 3mj kad je rok upotrebe bona istekao iz vipa su mi zablokirali karticu i sad me zanima može li se kako to odblokirati (na kartici još ima oko 150 kn).... please...
VIPnet je danas predstavio novu VIP poslovnu tarifu 0 koja omogućava besplatne razgovore u VPN mreži već za dva zaposlenika. Također, tarifa nudi i jedinstvenu cijenu poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj i to za 1 kunu (PDV uključen), kao i 100 besplatnih minuta u mjesečnoj naknadi od 200 kuna...
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957501&idnews=266952 ajmo komentari
E ovako: čital sam u vip.magu da na vodafone live-u možeš besplatno gledati video. e sad ja trebam pomoć! jučer sam probal ići (spajam se s gprs-om) i sve se očitalo i došel do nekog videa. i kliknem ikonicu da ga počne očitavat, ali nakon nekih 30 sekundi dođe mi poruka veza prekinuta. e a...
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3913823&idnews=62753
Evo sto pise na iskon portalu: "Tako će Portus u vlasništvu domaćeg Elektromagica i VIPnet u vlasništvu austrijskog Mobilkoma pokušati zajednički konkurirati T-HT-u, neslužbeno doznaje Večernjak, a takvu dublju suradnju dvaju poduzeća iz Portusa nisu željeli ni demantirati ni potvrditi." Vise ...
uvijek se ljudi pitaju kolika je u biti čista zarada jednog operatera...evo ovako, za prošlu godinu (VIP); Prihodi povećani za 10%, sad su im 375.4 mil.€, a broj korisnika je povećan za 8.1%, na čak 1.3 mil. A tržišni udio ipak smanjen na 46%. Jedino tužno u tome je da većina tih para ode van...
zamislite sto mi se dogodilo danas. oko 18h, mi se israzni mob, i ugasi, dodem kuc navecer upali ga i ne mogu primit nijednu poruku vise.. nazovem vip, kazu da ne znaju,al jel moguce da sam primio por iz australije..ja kazem pa moguce je... kazu da, oniimaju drukciji sustav slanja...
MMS Kino najave Saznajte sve o najnovijim filmovima koji dolaze u naša kina. Svake srijede primite do četri poruke sa svim najvažnijim informacijama o filmovima koji dolaze u kina i pripadajuće fotografije. Uslugu možete aktivirati slanjem VIP.sms poruke sadržaja MMSKIN na 710 ili putem mobilnog...
MMS Trač Budite IN i prvi saznajte sto se događa u svijetu bogatih i slavnih. Aktiviranjem ove usluge svakodnevno ćete primati tri slasna trača i pripadajuće fotografije. Uslugu možete aktivirati slanjem VIP.sms poruke sadrzaja MMSTRA na 710 ili putem mobilnog te VIP portala. Ova kategorija...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma