Slucajno sam nasao VIP-ovu karticu i sada neznam PIN... jel zna netko kako bih se mogao otkriti PIN? Neznam ni koji joj je broj nista... Jel zna netko???
Jel koristi tko ovu opciju RTL televizija uzivo preko VIP vodafone live portala. Meni se veza prekine tocno nakon 1 minute.. zvao sam vip, provjeravaju probleme, nego jel itko uspio da to gleda bez prekida?
Imam jedno pitanje, prijatelj mi je sa brodom negdje u africi te me zamolio ako mu mogu nadoplatiti Vip-net bon od 100 kn na njegov racun , mislio sam mu code od bona poslat ali posto on nemoze od tamo nadoplatiti , zanima me ako je moguce i kako da nadoplatim bon na njegov racun ! Puno Hvala...
eto i VIPme korisnici sad mogu razgovarat malo povoljnije prema svim mrezama...treba se nadoplatiti bonom od 200kn. tarifa se moze aktivirati do 31.8 a traje do 31.12. cijena poziva 0.91kn i naravno to ne bi bilo to da nema naknade za uspostavu poziva koja iznosi kako svi znamo 25lipa.. ...
bajica mi je nesto poslao i jel postoji nacin doci do njega nekako
ja sam prije imao vipovu pretplatu, i napravio sam si onaj wbsms, besplatno naravno....sad imam vipme, i imam jos uvijek taj websms....eventualno bi presao na pretplatu, jel se to jos uvijek moze aktivirati,mislim na taj websms? besplatno naravno....hvala unaprijed....
Kupio sam prije nekog vremena prepaid broj u akciji u kojoj je sjedalo ukupno 290 kn, ako ne grijesim, na njega. Sada bi bilo oko 250tak kn Sam broj nisam koristio već mi je trebao za viponline i websms uslugu, te sam prije preko pola godine nazvao s njega sluzbu za korisnike isključivo da ...
kako da uz pomoc kodova ugasim vip sekretaricu ?
Stojim neki dan na stanici, upravo se vraćam iz teretane i prčkam nešt po mobitelu, čekam tramvaj, kad u jednom trenutku počne tutnjiti ona iritantna VIP-ova muzika koja me je stresla a vidim i drugi su se odmah svi okrenuli prema tom plakatu. Pitam se jesu li oni unajmili plakat ili cijeli taj...
Znaći problem je kod vipovih stranica vip.hr ili vipnet.hr, svejedno je! Kada idem posjetiti stranicu treba jako jako dugo vremena da mi se stranica učita(inaće sve ostalo što se tiće neta radi odlično)! To se događa već jedno duže vrijeme! Da li i vi imate takav problem? P.S. Imam ADSL 3...
imam tomato broj i hocu da ode na vip, zvao sam sluzbu jedan lik mi kaze da se ne moze 092 prenjet u vip.. drugi pak kaze da se moze... ima netko nekih informacija i kolko traje dugo prelazak.
Evo, do jučer je teta kad bih pozivao upozoravala da mi račun istječe za 3, pa 2 dana. Večeras je ušutila, pa mi ništa nije bilo jasno. Naime račun je istjecao 10. 2. 2006. Sad sam nazvao 091 7788 kad teta kaže- Račun istječe 9.5. Nikakav bon nisam stavljao i već sam frendove obavijestio o...
Presao sam neki dan na pretplatu, VIP Model 200. Mislio sam da s porukom TPO na 777 vidim koliko sam potrosio svaki tren, no zapravo vidim tek kad potrosim PREKO ovih 200 kn koje svakako placam. Ima li nacina da saznam stvarnu trenutnu potrosnju, primjerice da sam potrosio 50 kn (od 200 koje...
Sjećate li se VIP menija na novim Super SIM karticama? Ja sam se sinoć igrao, prvi put nakon dugo, dugo vremena i znate što? Ne radi. Htio sam dobiti MMS lokalnu prognozu. Pošaljem zahtjev, javi mi Pričekajte, molim i tako mi stoji po 2, 3 minute sve dok sam ne iziđem iz Vip menija. Koristim...
..jer od pocetka ove godine, pricaju,, uskoro!?:rolleyes:
jel su vama iz vipa oni aktivirali vip club bodove ili ste ih vi aktivirali? meni su nonstop slali poruke da uzmem 30min mjesecno, uopce nisam odgovarao na te poruke, jer ponuda je bila prejadna. mogao sam uzet koji mob, a oni mi aktiviraju bodove, koji lopovi. no nisam ih zvao jer tako i tako cu...
Dakle, dragi forumaši... Na vip-u sam već godinama i u pravilu trošim 100 kn za mjesec, mjesec i pol. Razmišljam o prelasku na pretplatu i pošto sam lijeno đubre, ne da mi se računati i uspoređivati pluseve i minuse. Do sada sam relativno dosta slao SMS-ove, a druge mreže i fiksnu liniju...
Nadam se da nisam kasno primjetio (na Vodafone Live! portalu) Možda idući mjesec bude neka druga kategorija besplatna a koja javit ću vam na vrijeme.
Hm, imam jedan mobitel viska i nasao sam vip karticu doma koju sam prije koristio. Ali ima jedan (veliki) problem. Zaboravio sam PIN kartice, a i izgubio sam onu karticu gdje pisu PIN1,2 i PUK1,2. Dali je to moguce nekako unlockat ili je jedino rjesenje odlazak u VIP?
Svi na nulu - uz novu Opciju Vip 0 Uz Vipme Opciju Vip 0 možete razgovarati sa svim Vip korisnicima za 0 kn/min, 24 sata dnevno! Za aktivaciju ove opcije, pošaljite besplatni SMS sadržaja NULA na 771. Opcija će biti aktivirana u roku 24 sata, ukoliko u trenutku aktivacije imate na svom...
Zanima me da li mogu sam ići potpisati pretplatu ako sam maloljetan i da li račun za pretplatu stiže doma i plaća se kao neki obični račun u fini ili pošti ili se skida s računa novac?
zanima me kad istekne ugovor npr nakon 2god, da li -kad se odjavite od preplate, i kad se opet prijavite - mozete spadati opet ''pod nove vip korisnike'' ?? jer ponuda mobitela je bolja pa me zanima.
Jel tko dobio poštom ponudu od Vipneta...ne znam jel to samo meni (zato što sam se oslobodio ugovora) ili to dijele sad svima. Uglavnom uz produženje ugovora od godinu dana nude Nokia 6234 za 391 kunu i SE V630i za 591 kunu. Sad, kol'ko se to isplati? Ma mislim znam da se ne isplati, ali ne bi...
Danas nacuo...za nekoliko se dana ukida VIP club i biti ce nsto slicno ali drugacije
Ovako izgubio sam vipme karticu , nije mi previse bitna ali ipak imam 350 kn na racunu , zanima me procedura vracanja kartice kolko se placa i jal se lova vrati ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma