Ova tema služi samo i isključivo za opravdane i utemeljene kritike/pohvale prema mobilnim providerima, njihovim uslugama, podršci, cjenama i sl. Ako napišete da nešto ne valja, očekuju se i razlog i to valjani. Izrazili ste želju za mjestom gdje možete napisati što vas smeta, to vam je...
Za sve kojima se neda ić na stranicu T-mobile-a i tražiti... Evo popis mobitela u ponudi T-Mobile i cijena u tarifi 60 (pretplata 1 godina) . LG C3300 -- 498,00 B2050 -- 98,00 KG225 -- 598,00 B2100 -- 298,00 LG KG800 -- 2498,00 (EDIT, 1.7) MOTOROLA
Imam priliku kupiti Nokiu 6303 iz Tmobile ponude, samo aparat ne Simpa paket, pa me zanima da li je taj model zakljucan i da li je brandiran? Navodno u VIP pretplati aparat nije zakljucan i nije brandiran, pa me zanima kakva je situacija u Tmobile-u? Kakva je uopce politika Tmobile-a kad je u...
Neslužbene najave: za t-mobile poslovne pretplatnike se ponovno uvodi nagradni program nakon sto im je t-club ukinut u srpnju Podcrtani datumi = isključivo za prepaid korisnike Italic = isključivo za poslovne korisnike Službene najave: ------------------------ 2013.
Operatori su nezakonito naplaćujući naknadu za pristup mreži građane oštetili za više stotina milijuna kuna. Iako u tekstu ne piše precizno, nezakonito je naplaćivana naknada pretplatnicima i bonašima. Sada treba čekati da operatori ukinu naknadu, a onda valja pokrenuti sudske tužbe za povrat...
HT predstavio nove tarife. Ukratko: užaš Možda ona od 199kn je nekak tak tak, al ostalo nikak. https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/pretplatnici/tarife-pojedinacne
Sto je T-mobile ukinuo retention odjel? Vidim broj 0800 200 146 vise nije dostupan, a preko toga sam prije uspio isposlovat par novih Ugovora. Sad im dva frenda posaljem, oba su bila 5+ godina na Tmobile sa postenom tarifom i daju zahtjev za prelazak... Nitko ih ne nazove i predju...
Ovako, imam još 5 mjeseci ugovora i definitivno ga želim raskinuti. E sad me zanima pošto kad sam potpisivao ugovor to je bila tarifa Flex 150 a kasnije sam se prebacio na Flex 60, da li do kraja moram platiti ugovornu obvezu po tarifi 150 ili 60? Ne nađem nigdje o tome na njihovoj stranici...
HT korisnicima internetske kladionice omogućio nadoplatu računa SMS-om. UVJETI KORIŠTENJA SMS NADOPLATE RAČUNA Uplata novca na korisnički račun igrača putem SMS-a! Kako nadoplatiti novac na svoj online račun za klađenje? Novac na svoj korisnički račun za klađenje možete nadoplatiti...
Da se još jednom vidi u kakvoj truloj državi živimo gdje se zakoni pišu za mafiju da lakše opljačka i ovo malo ljudi što je ostalo... https://mob.hr/oprez-operateri-potiho-mijenjaju-pravila-i-smanjuju-internetske-pakete-za-eu-roaming/ Meni na Simpi je prošle godine limit bio na 2.67 GB iako...
Mjesečna Zmajska opcija uključuje 3000 jedinica za 59kn/mj uz NZuP od 0.29kn Tjedna Zmajska opcija uključuje 800 jedinica za 17.50kn/tj uz NZuP od 0.29kn Više o Opcijama na https://www.simpa.hr/tarifa/opcije/zmajske-opcije
Iskon od lani nudi mobilnu uslugu, a cijena je sa 130 kn pala 100 kn za SMS koji na mjesec omogućuje 1000 minuta i/ili SMS-ova (bez naknade za uspostavu poziva), 1 GB interneta za internetsko dopisivanje i 4 GB mobilnoga interneta. Pogodnost je daleko veća ako se uzmu dvije SIM-kartice. Tada...
Odoboren mi je novi uređaj zbog konstantnih problema i servisa (Samsung S6) Oni kazu da ih nemaju vise na skladistu, te da cu morati uzeti drugi uređaj po istim uvjetima. Mene zanima ako netko zna kaj su njima ti uvjeti- cijena, mjesecne rate ili ?
http://www.poslovni.hr/tehnologija/ht-uveo-uslugu-koja-ce-korisnicima-produziti-trajanje-baterije-na-mobitelu-328203 Dakle HT je prvi valjda će i drugi slijediti. Samo mi nije jasno zašto se u naslovu tvrdi da bi to produžilo vijek trajanja baterije. U tekstu o tome nema ni riječi.
danas se oglasila HT-ova tvrtka Iskon. Pored uobičajenih fiksnih usluga, svojim korisnicima sada nude i Iskon.Mobile tarifu na 4G mreži Hrvatskog Telekoma. za 120 kuna mjesečno (bez ugovorne obveze) daju SIM karticu s 099 pozivnim brojem: - 1000 minuta poziva ili SMS poruka - 4 GB podatkovnog...
Trenutno se nalazim u La Mancheu. Domaća mreža mi je T-Mobile s aktiviranom Simpa tarifom i Prejakom opcijom. Na domaćoj ili bilo kojoj kopnenoj mreži nemam aktivna nikakva preusmjerenja ili zabrane poziva. U roamingu sad gostujem u Telenor Maritime mreži koja se pojavi kad odem na pučinu i tu se...
Prije par dana sam se vozio od Ličkog Petrova sela prema Korenici i na približno 10 km od granice sa BiH ili već sam bio u zoni Plitvičkih jezera kad sam se namobilnom telefonu u T-mobile mreži spojio na internet kako bih pogledao stanje na cestama jer se spremalo nevrijeme, nisam ni slutio da mi u...
Dakle, HT se širi i preko posrednika. Imaju ponudu za pretplatu za više članova HAK. Ponuda je nešto povoljnija nego njihova redovita, koliko ja vidim. Npr. Imam sve tarifa ima 2 GB prometa, a ovdje nude 3. Sve se može vidjeti ovdje: http://www.hak.hr/clanstvo/ht-ponuda-za-clanove
iz ovog se dade zaključiti da će Moj Telekom Portal zamjeniti s MyT korisnički račun, a što se tiče ove ponude HT-a mogu samo dodati: ako budu imali ovlasti za sklapanje tarifa po retention programu i cijene mobitela iz web shopa... možda ih primim i dam im svoj digitalni potpis.
Pitanje, znači imam ovu karticu, 85 kuna za 7 dana neograničenog 4G interneta. Pošto sam dobio jako simpatičan broj, odlučio sam karticu ostaviti. Jel moguće ako nadoplatim bon od sto kuna, naravno ne uključujem nikakve dodatne opcije ili tarife, jel moguće da se Unlimited surf tarifa automatski...
Istiće mi ugovor na tele2 pa reko da uzmem Samsung galaxy s2 ili s+ pošto ovi telci na tele2 ništa posebno nemaju. Dodjem danas u t centar i pitam za prijenos broja i da uzmem mob, kad ono nemaju ni jedan i ne znaju hoce li doci, a ti lijepo prenesi broj pa ti nitko ne garantira da ćeš dobiti mob...
Ht je danas objavio da ce u utorak, 29. ožujka u 11 sati najaviti sve dodatne pogodnosti koje će privatni i poslovni korisnici dobiti u sklopu ponude čiji je naziv: Magenta 1, "jedinstven koncept ponude telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, s kojom UVIJEK DOBIVATE VIŠE". Zaključak U ht-u su...
Vidim da mi je u korisničkom ugovoru aktivirana "Bijela lista" zna li možda netko što im to znači!?? Tarifa najbolja imam sve I što im to znači najbolja :))) (šala)
koja je najjeftinija opcija za zvati iz hr u italiju, trebao bih zvati visekratno 2-3 puta sve ukupno nekih 30ak minuta, vec sutra, pa molim sto hitnije ako netko zna? trenutno sam na plan za obitelj xl ako igra kakvu ulogu mozda ispravljach zna?
Nitko ne komentira povecanje obracunske jedinice za internet na 1Mb!! Hrvatski Telekom je korisnicima bonova poslao obavijest o promjeni obračunske jedinice podatkovnog prometa, a vrijedi za sve tarife osim za Zmajsku i Prejaku opciju. Umjesto dosadašnjih 10 KB ili 100 KB, ovisno o tarifi,...
21.3.2013. Plan tarife zamjenjuju Extra tarife koje su uvedene 2.3.2011. Extra tarife su meni postale atraktivne kada su ponuđene uz popust od 50%, a to je bilo 5 mj nakon uvođenja, 22.7.2011. Plan tarife će također postati najbolje kada budu nudjene s 50% popusta. Do tada su mi Extra tarife...
Znači, kao Simpa korisnik, prijeđem na neobaveznu pretplatu. Nakon što istekne zakonska 3 mjeseca, zatražim prekid pretplate. U tom slučaju gubim broj ili ga vrate opet na prepaid? (ovo se u biti odnosi na sve operatere, ali nisam našao mjesto na forumu za postaviti pitanje, osim u Chataonici)
Bez kupnje mobitela: POPUST NA TARIFU - za sve korisnike Korisnici koji od 21. ožujka 2013. godine na tarifnim modelima Plan za surfanje M i L, Plan za zabavu XL i XXL, Plan za mlade potpišu pretplatnički ugovor s obveznim trajanjem u razdoblju od 12/24 mjeseci bez kupnje mobilnog uređaja...
Zadnje vrijeme sam to zamjetio, a sada cu to podijeliti s vama. Eksperiment: Jutros aktivirao 24mobi. SMS-om ga prebacio u tarifu simpa i za 1kn aktivirao opciju sa 100mb prometa. Nakon 3 poslušane pjesme na YouTube ostalo mi 4,5 mb. Nakon toga aktivirao simpu. SMS-om za 1kn aktivirao opciju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma