Dakle, kupio sam mobitel koji je kupljen u T-mobileu u slobodnoj prodaji, odnosno placena je puna cijena. Zanima me koji je postupak za dekodiranje takvog mobitela? Da li treba poslati email sa skeniranim racunom i jamstvom ili treba doci osobno u t-centar?
Kupio bi mobitel u t-mobile-u uz pretplatu, dođe 3000 kn, sada me zanima na koliko rata bi se mogao uzeti, je li netko ima konkretnih informacija???? Hvala!
Ugl imam iphone koj stvarno jede na netu mb i zanima me jel zna ko neku foru jel ce biti vecih paketa od 100mb za simpa korisnike... I jel netko zna jel ima na kojoj drugoj mrezi veca opcija od 100mb
Dali je moguće samouređaj kupiti na rate u T-Mobileu?
Ako donesete stari mobitel s baterijom dobit ćete 100 kuna popusta pri kupnji mobitela. Baš gledam, W205 se dobije za samo 148 kuna. Inače mobitel košta 348 kuna u T-Mobileu. Nije loša ponuda Detaljnije: http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3594
Glavne karakteristike: Aktivacijom opcije Simpa Maraton pruža se mogućnost razgovora unutar T-Mobile mreže za 0 kn/min, nakon prve minute svakog pojedinog razgovora na području Repulike Hrvatske, a koja se naplaćuje sukladno važećem službenom cjeniku HT-a. U Simpa Maraton uključeno je ukupno...
Dakle, pokušat ću biti što jasniji. Prije 2 godine sam podigao paket sa flex 150 na flex obitelj 300, te produžio ugovor na dvije godine, s time da sam uzeo povoljno V8 i dobio popust. No tu je sad caka. mjenjao sam bodove i ušao sam cca 2000 bodova u minus. taj minus nikad nisam nadoknadio jer...
Korisnik sam Flex tarife 150. Pretplatu na godinu dana sam prije dva mjeseca potpisao a sada vidim da su uveli tarifu za sve koja bi mi pasala ali su mi rekli dok ugovor ne istekne da ne mogu preci na nju. Sada vidim da mi je na netu ponudjeno da mogu na flex 60 preci iako mi nije isteklo 5 placena...
najbolje... ne mozete vjerovati !!! http://www.t-mobile.hr/2/20-10-04-60-00.asp
Otkako sam se registrirao, a imam dva broja, na oba zeza, iako na jednom zna manje... Desi se to, da nakon upisa korisnickog imena i sifre pojavi se ovo: "U tijeku je provjera upisanih podataka. Molimo pričekajte ..." i tako stoji par minuta, zatim javi da nemam niti jedan registriran broj sa tim...
Naime, ako se kome desila slična neugodnost da je prilikom predaje laptopa ili mobitela isti nestao netragom a da istovremeno svatko u tmobilea prebaciva lopticu od jednog do drugog, da podjeli kakakav savjet odnosno što napraviti? Napominjem da imam naravno potvrdu o zaprimi istog na servis i da...
Zanima me koji je postupak kod raskidanja ugovora na tarifi Jupiii? Susjeda (inace starija gospodja) je to potpisala, a nije zapravo ni znala sta potpisuje... pa sad moli mene ako mogu da vidim sta treba za raskidanje ugovora.... pa eto ako ko zna sta treba i kako da ne zovem okolo.....
Gospodo čuo sam dali je istina neznam da postoji nekakav uređaj koji uštekaš u struju i on pojačava signal t-mobile u krugu 10-20 metara. dali itko ima pojma o takvoj napravi molim da mi javi. Hvala.
ljudi,imam problem a to je sto ne mogu dobiti postavke od tmobile za mms internet i wap?jeste vi imali ovih problema jel ima netko postavke da ih rucno unesem?
vec dulje vrijeme mi neradi usluga met info za grad osijek,pa me zanima zna li tko u cemu je problem
Dakle, pošto sam u zg-u a račun mi dolazi u zadar (jer mi tako odgovara) početkom mjeseca uvijek u t-mobile centru platim račun (da ne zaboravim a i zbog +bodova). E sad, ima neka što radi i kaže da obavezno uz to još ide 5 kn na račun. Ok, platio to neki mjesec. Sad opet kod drugih dolazim isto...
Dakle, radi se o novim web n walk (iliti, web i hodaj XD) paketima, dakle ljudovi na bonove si sad mogu NAPOKON aktivirati WNW S ili WNW M, sto je izvrsno! Mislim da je 20 kn 100 mb u M paketu, nemam link, na moj t-mobile sam stranici pri aktivaciji novih opcija ugledao, zacudo te dve opcije......
Pozz svima, evo vrlo jednostavno pitanje. da li je moguće prenjeti ugovor na drugu osobu? Ja bi nagovorio starog da on uzme moju pretplatu, mrak tarifu a ja bi sebi uzeo taj iPhone već jednom
evo vako iman jedno pitanje za vas koji korisitite ovu tarifu....zanima me kako u tarifi flex 300 imas 300 besplatnih minuta vikendon u misec dana...meni je za ovaj misec (12) račun 600+ kn jer san mislija da je se tih 300 minuta odnosi na svaki vikend pojedinačno....tek danas san pogleda i skuzija...
meni se opcija svida, necu vise morati nositi VIP-ov drugi telefon (imam besplatne razgovore s jednim brojem) i placati mjesecno 35-50 kn vise. i jos jedna stvar, i ako imate Favorite broj, cijena prve minute prema njemu je 50% niza (kao i sto sada placate) UVJETI KORISTENJA:...
prije jedno 5,6,7 godina,ne sjecam se vise,sam dao stricu mob i 098 broj,misleci da ce koristit,al nije,nikad,sad sam se sjetio da je to bio dobar šesteroznamenkasti broj,pa me zanima da li je ikako moguce taj broj aktivirat opet,ili je on zavrsio kao novi broj..? :cry:
detalji: http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-simpa-extra.pdf
Od 1.1.2010. prestaje akcija Dugih razgovora za Simpa korisnike, pišite na ovu temu da nam ne ukinu jedino što im još valja u njihovoj ponudi. Učlanite se u Facebook grupu:...
ne znam je li tema na pravom mjestu, nadam se da je :) imam ovakvu situaciju... trenutno sam na vipu...bila sam na pretplati, pod ugovorom, koji je trebao trajati do 22.12., medutim...ja sam ga prekinula 6.12., i presla na bonove... ostala su mi 2 VIP racuna za platiti - za 11. koji jos nije...
Ekipo, imam jedan jednostavan problem. Curka ima T-Mobile, ja imam Tele2, pa bi sad uzeo T-Mobile sim karticu da mozemo pricati for free kao friends, koja mi je najjeftinija mjesecna opcija? Znaci ne zelim da me broj kosta 150kn mjesecno radi toga.. nego nesto cisto jednostavno za odrzavanje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma