Bok, živim i radim u Hercegovini te zbog posla moram kupit karticu s hrvatskim brojem. Odlučio sam preko firme uzet karticu na pretplatu u t-mobile. Volio bi da nije neka velika pretplata, i ako ima neka tarifa gdje nisu skupi roming pozivi. I na kraju uzeo bi mobitel na godinu/dvije (nije bitno)...
Htio sam danas uzet mb air 13' u ht-u jer mi fkors paše zbog bodova koje imam iz fiksne linije, ali dođem u prod. centar i veli ženska da ga nemaju još... kao pa kad će - "uskoro" -.- anyway, odem na web i vidim da na ovom linku piše za air da će bit dostupan početkom prosinca. newsflash -...
Od 1.12.2010. simpa korisnici koji imaju uključenu opciju ''poruke'' osim onih 120, dobivaju još 3000 dodatnih (promitivnih) poruka, tko se puno dopisuje to je super *opcija kreće tjedno na obnovi opcije ''poruke'' tako da neće svi odmah danas moći koristiti to, moraju čekati da se...
Bok svima.Nadam se da sam postavio temu na odgovarajuće mjesto,ako nisam ispravite me :P Danas igrom slučaja gledam svoj tmobile račun i uočim neke čudne stvari.Svakih par dana ima neko čudno spajanje ili nešto slično tome i za svako spajanje mi uzme 14,90kn :P Piše ovako Pozivni broj MCCA4 ...
Zanima me kako bi mogao saznati koju tarifu koristim ako sam u VPN mrezi preko 100 brojeva, znaci koliko dodje prijenos podataka, min. razgovora itd?
Imam Mrak preplatničku tarifu i besplatnih 1000min od 19 do 7 ujutro. Mene zanima ako imam više razgovora od jednog, kako se to naplačuje? Šta svaki poziv se posebno naplačuje, tj. ništa pošto imam besplatno ili?
Prvo disclaimer: ima slična rasprava na jednom drugom forumu, al postam i ovdje da ljudi vide & razmisle... Ukratko, uz ugovor na 24 mjeseca i iPhone3, 6 mjeseci pred istek smije se produžiti ugovor, na još 24 mjeseca, te uzeti novi iPhone4. Sve štima. Promjena tarife na nižu je moguća JEDNOM za...
Nista posebno, makar za sad, ali mozda ce nekom dobro doci: :) Sa Simpa božićnom ponudom na tvoj Simpa račun dajemo onoliko koliko si potrošio u prethodnom mjesecu. Tako sve što potrošiš, dobivaš natrag... svaki drugi mjesec! http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp I produzili su...
ovako, u 12.mj sam potpisla ugovor na 2god sa tmobileom, itarifa 150 i kupljen iphone... mene sada zanima, mogu li ja izabrati nekakvu drugu tarifu?dakle, da se maknem sa itarife? i da li se promijena placa?i ako da, koliko :) puno hvala :)
trenutno smo ja i otac u flexu 300 ali ubrzo ćemo svi se pribaciit u tarifu za obitelj 500....e sad mene zanima kad uključin opciju web n walk dali je ikako moguće da koristite svi pretplatnici u tarifi???
Evo, da vam ispričam što mi se upravo dogodilo. Naime, korisnik sam flex obitelj 300 paketa iz t-mobilea, i 1.10. pošaljem zahtjev za aktivaciju w'n'w S paketa. On mi naravno treba za sitan promet koji mi se odvija svakodnevno za updateanje prognoze, čitanje mailova i slično. Totalno nebitno....
T-Mobile je kao zamjenu za Flex tarifu (koja od danas više nije dostupna za aktivaciju), uveo Tarifu za Sve. Odlike su nešto niže cijene razgovora i uključene minute. Kratak osvrt na detalje oko naplate prve minute možete pročitati ovdje, a ostale detalje oko tarife pogledajte ovdje.
Korisnik sam flex obitelj 500 . Prije koji mjesec sam rezervirao na njihovoj stranici ipnone4. U srijedu je zvala službenik t-mobile-a da ako smo zainteresirani za telefon da ga možemo podići na njihovoj prezentaciji (četvrtak navečer) ili ga možemo podignuti u nekom od centra koji nam odgovara....
Pozdrav Trenutno sam na tarifi Flex 300, iako sam tek sad pročita da se ta tarifa ugasila, tako da zapravo nemam pojma više na kojoj sam tarifi, nisam primio nikakvu obavijest, pa pretpostavljam da sam još uvik na Flex300. Mjesečno me račun ne izađe ispod 450kn, ne znam kako, moji pozivi su...
Nevjerojatno kako je jedna od najpovoljnijih tarifa postala najnepovoljnija. Ja trenutno imam flex obitelj 500 sa tri člana. Prvo su (kao i svi operateri) uveli prvu obračunsku jedinicu 60sec. I moram priznat da se to i osjetilo na mom računu. A da ne govorim kako mi sad puno češće puca veza...
pozdrav, dobio sam simpa karticu (start paket, sa 1kn pocetno na racunu) i vjerojatno cu popuniti onu pristupnicu pa dobijem jos 50kn i onda mi samo jos zanima koja je tarifa sada na tom startpaketu aktivirana? i zanima me koja je tarifa najpovoljnija kada zovem (pozivi) unutar mreze (unutar...
Uskoro mi istjece onih 6 mjeseci besplatno Unlimited tarife sto se dobije s produzenjem ugovora...koliko se sjecam cim istekne dobiva se SMS s naznakom da je isteklo, treba mi samo potvrda toga da znam deaktivirat na vrijeme...znaci da li se dobiva SMS koji kaze da je opcija istekla nakon 6 mjeseci...
S 30mb-5kn M 100mb-10kn L 300mb-20kn XL 1,5gb-75kn cijene sa 50posto popusta do 31.10.2010 sta vi mislite,hoce li l i xl paketi biti i dalje nakon promocije 31.10? ako ovo i dalje bude ovako morat cu da prijedem na t mobile,osim ak vip ne uvede nove pakete
evo slucajno procitao u cosku,ako se potpise na 24mj dobi se mobitel i popust od 50% na simpa paket,znate vi sto o tome,vrijedi za nove pretplatnike ili i za one koji produzuju ugovor? dal vrijedi za sve simpa pakete? edit: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-00-00-00.asp dolje desno ;)
Hrvatski Telekom-HT i kineski dobavljač telekom opreme, uređaja, usluga i servisa kompanija Huawei predstavili su danas u Zagrebu mogućnosti nove LTE tehnologije za širokopojasne mobilne mreže te najavili suradnju oko dovođenja LTE-a u Hrvatsku čije prve eksperimetalne usluge HT planira ponuditi...
Nova tarifa Ljetna opcija se može aktivirati od 03. lipnja do 31. kolovoza 2010. godine! sms za 6 lipa unutar t-mobile neograničeno! 500 besplatnih minuta prema t-mobile (prva se naplačuje) Mjesečna naknada 29 kn! Za pretplatnike i Simpa. Dobar potez. Još kad nebi bio ljetni nego...
Stari mi je TM preplatnik već pun kufer vremena i prije mjesec-dva mu se počeo javljati sljedeći problem: Često zove BIH i recimo svaki drugi ili treći put kad zove, dobije neki sasvim krivi broj/osobu. To se nekada događa i sa pozivima u Hrvatskoj. Brojeve bira iz imenika, a u slučaju da prvi...
Eto, odlucio sam nakon prvog danasnjeg susreta sa SZK napisati kratak blog problemu T-Mobilea: Danas sam prvi puta imao predivan "susret" sa T-Mobileom. Iako sam svoju frustraciju podjelio sa ljudima na facebooku, ipak sam odlucio i napisati jedan kratak post vezan za tu temu. Kao korisnik...
Za 25 kuna - 75 minuta razgovora prema svim mrežama. * Uključene besplatne minute razgovora prema svim mrežama ovisno o iznosu mjesečne naknade * Povoljni razgovori prema svim mrežama nakon besplatnih minuta (0,99 kn) * Najniža mjesečna pretplata na tržištu (25kn) *...
Dali netko ima informaciju dali se HG spot vraca u ponudu + cluba, tj. dali ce "pojacati" izbor tvrtki. Nakupio sam vec 16000 bodova, jos sam pod ugovorom, tako da mi novi mobitel niti ne treba..a ipak ima premalo ponude, npr. tehnicke robe. Iz t-com ponude, ima nekako previse rucnika, pilates...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma