Onak wtf? Jesam ja mutav ili koji k? 01.06.12 10:41:36 +3863xxxxxxx SMS 0 O 00:01 0.72 1 HRVCN Znaci tarifa Extra total, ok sad vidim, sms van hrvatske ne ulazi u besplatne poruke, al poruka van paketa je 0.40 lipa.. otkad se naplacuje sms prema van po posebnoj tarifi? I dal zna ko di...
Sta kažete, jel ima sta zanimljivo???? http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp Meni najprivlacnija EXTRA TOTAL S
http://www.t-mobile.hr/rezervacija/galaxy.asp DANAS su krenule predbilježbe za Samsung Galaxy SIII.
Čuo da oni koji su ugovorili AHA/Flex Obitelj/i druge stare tarife da ih sada T-Mobile prisilno želi prebaciti na nove (Extra) tarife iako im do isteka OTPO-a nedostaje još mjeseci. U SZK vele da ne znaju ništa o tome osim što im je rečeno da neće svi korisnici biti prebačeni odjednom već u...
Posto sam bio veoma nezadovoljan T-mobile pretplatom (cijena i sve ostalo) odlucio sam preci na Tele2 a ovu koristiti kao rezervni broj. No medjutim stoka je nakon 15 dana od neplacanja racuna odmah iskljucila broj i sad iz principa nisam platio zadnja dva racuna....mislim, znam da cu ih morati...
Pozdrav, imam jedan problem. Član sam zajedničke poslovne tarife Mobile START (200kn mjesečno) i htio bih raskinuti ugovor, veže me kupnja mobitela i imam još 6 mjeseci. Kao prvo, već 5 dana im ne radi kako treba nekakva aplikacija za izračunavanje naknade za raskid ugovora, a kao drugo kaže mi...
O Super ponudi se pisalo pod temom Ponuda mobitela, ali ovo što se dogodilo nadilazi tu temu pa sam otvorio novu. POČELO JE OVAKO: 04.04.2012. (rano popodne) - Super ponuda: Nokia (C7-00, C5-03, 5800 x.m.), Sony Ericsson Xperia (Ray i X1) i HTC (Wildfire i Desire). 04.04.2012. (kasno popodne)...
Simpa uskoro uvodi novu tarifu. Reklamna kampanja je već započela, a na nekim prodajnim mjestima (konkretno -Hrvatska pošta) se mogu kupiti simpa start paketi za 5 kn. Detalje oko tarife još drže u tajnosti. Ako netko zna nešto više neka napiše
Kaj je sa flertom? Ne radi već više od dva tjedna! Ispiše ''SMSflert usluga trenutno je nedostupna'' i dan danas je tako :angry:
Ljudi, kaj ima sad tu nekaj novoga? Osobno ne koristim t-mobile, ali mama je dobila poruku u vezi nekog "Bonus računa", šta je sad to, ja ne znam.. Više informacija imate ovdje. :)
Osim redizajna cijelog korporativnog weba, novi je i Moj T-mobile, koji je promjenio i ime, a dodane su i neke nove funkcionalnosti. Malo mi sve djeluje konfuzno, ali naviknut ćemo se... Dostupan je na: https://moj.hrvatskitelekom.hr/
Ponukan sadašnjom "nagradnom igrom" t-mobilea vezano uz dodjelu 6 iphonea ne mogu a ne komentirati bar malo ovo... Ja osobno ne velim da je ovo ikakva nagradna igra. Gledano zapravo jest neka vrsta igre ali primarno je naravno opet kako se NAKUPIT para od već ionako vjernih pretplatnika i simpa...
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1796
besplatna opcija "Neograničena priča" za korisnike Extra Total S/M/L i Obitelj M/L: a) neograničen broj besplatnih razgovora sa svim T-Com* i T-Mobile korisnicima. b) u tom slučaju povećava se naknada za uspostavu poziva s 0,25 na 0,29 kn za pozive prema sa svim T-Com* i T-Mobile korisnicima c)...
S obzirom daje izdan pdf s too much stranica za moj ukus.. ima tko nadobudan da je čital.. o čemu je riječ..? Se trebamo kaj brinuti? :jackie:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp sve u svemu, veliki korak za t-mobile,ali nikakav za nas korisnike... ne kontam, nakon razdvajanja prepaid ponude na simpu i t-mobile (pa jos i bonbon), ovo valjda ostaje neka "exclusive" marka...pa u tom stilu i naplacuju. uglavnom, lose u...
Radi se o SE x10 minipro i internetu, ne znam šta da radim više dojde mi da razbijem mobitel i SZK i cijeli T-Mobile pošaljem u onu stvar. Pošto i ne koristim često interent na mobitelu, nekada bude situacija da ga upalim, i baš kada ti naj više potreban on neće da radi i tu nastaju problemi. U...
evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
Kakvo je vaše mišljenje o besplatnom servisu Spremalica? Kako radi, je pouzdan, jednostavan i da li su alati dobri?
Ako pretvorim svoj smartphone u mobilni Access Point (WiFi hotspot), da li se stvaraju kakvi dodatni troškovi? Imam tarifu Extra Total S. Hvala.
Iskoristi do 120 dodatnih minuta unutar T-Mobile mreže! Kupi bon od 50 kn ili više putem Webshop-a ili u T-Centru. Nadoplati svoj račun do 07. travnja i ostvari dodatne minute unutar T-Mobile mreže. Svaka nadoplata donosi dodatne minute. 50kn -> 30min 100kn -> 60min 200kn -> 120min
Tko do 30. lipnja 2012. prenese broj iz druge mreže (prepaid) u tarifu Pričaj ostvaruje dvostruku nadoplatu za svaku prvu nadoplatu u mjesecu tijekom 12 mjeseci. Komentar Ta će pogodnost pogotovo koristiti onima koji često plaćaju parking putem mobitela jer će tako prepoloviti taj trošak.
Današnjim povećanjem PDV-a s 23% na 25% T-Mobile je poskupio sve pretplatničke tarife i usluge za oko 1,6% koliko je razlika u PDV-u (125/123=1,016x100=101,6-100=1,6%). No, ponudio je više besplatnih usluga: u tarifama Total, Obitelj i Mix tarifa = ranije > sada = što XXL = 700 > 1000 =...
Ovaj... Nisam sigurna uklapa li se u temu, ali posto sam nova, sram me otvarati topic. :teleportiranje: Naime, prebacila sam svoj broj na sestrino ime jer je ona mladja od 27 pa da dobijem onaj popust za mlade. :cicija: Sad zelim produziti ugovor i kupiti si usput mob preko njihovog web shopa pa...
Prije apdejta mobitela preko ikone Web sam isao na 0.facebook. Bila mi je početna stranica fejs. Nešto me softwer poceo zezati na mobitelu pa sam ga apdejtao. Danas otvorim tu ikonu web. unesem straniciu http://0.facebook.com i izbaci mi grasku da web adresa ne postoji. Jos me zanima u postavkama...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma