U razdoblju od 11. veljače 2013. godine do 30. lipnja 2013. godine nudi se opcija „SMS prema svima“ za privatne pretplatnike na EXTRA Priča, EXTRA Total+ i na EXTRA Obitelj+ tarifama. Za iznos mjesečne naknade od 20 kn uključuje 500 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Korisnici...
UVOD Nakon što je HT u travnju ponudio Extreme Mobile Net tarife, koje za razliku od Mobile Neta nude mogućnost surfanja u 4G i koštaju više za 47 kn/mj, osobno očekujem da će dolaskom iPhonea5 (koji podržava 4G) u listopadu ili studenome HT ponuditi Extreme tarife za voice/data uslugu čime će...
od 18. veljače 2013. godine do 30. lipnja 2013. godine nudit će se nova plaćena opcija „Bez uspostave poziva“, za privatne i poslovne pretplatnike na EXTRA (Biz) priča tarifama. Za iznos mjesečne naknade od 20,00 kn (PDV uključen), prestaje se naplaćivati korisnicima naknada za uspostavu poziva za...
Molim savjet. Istekao mi je ugovor prosle god u desetom mj, t-mobile mi i dalje mj naplacuje pi 250kn iako nisam trazio produljenje. Naravno, dug se nakupio i ne zele ugasiti br dok ne podmirim dug. E sad, mene zanima, kako oni mene mogu prisiljavati i otimati mi novce, bez mog pristanka...
Pozdrav. Imam, na svoje ime, 2 pretplatnicka ugovora, T-Mobile. Jedan je na extra total S s popustom za mlade od 50%, a drugi na extra total + S s popustom od 20%. E sad, ovaj s total + istice za 2 mjeseca, a ovaj total za tipa 10. Mogu li ja nekako zamijeniti telefonske brojeve ova 2...
Dakle, 3. siječnja sam aktivirao Simpa karticu, koja mi je bezveze stajala već nekoliko mjeseci. Ne kužim se u opcije i tarife stoga sam nadoplatio bon od 50kn i poslao poruku na 3636. Htio sam aktivirati Prejaku opciju, ali nisam. Iz izbornika sam izabrao Sve u mreži. Međutim, čitavo popodne...
Vidim 4s uz "posebnu ponudu" (sto god to bilo) je 998 kuna u total m tarifi. Je li moguce ovu tarifu kombinirati s promocijom za prijenos broja, odnosno prenijeti broj i uzeti iPhone po ovoj cijeni uz plaćanje 50% niže naknade? Dobio odgovor: nije moguće, vrijedi samo za prijelaz sa simpe na...
na kakvom sustavu vrtite obradu računa, s obzirom da po mom mišljenju traje predugo (10-ak dana?)
Na Facebooku su u 2. mjesecu 2012. rekli kako se radi na tome da se maxtv to go može gledati i na windows phone uređajima. naravno pokazalo se da je to samo bilo lažno obećanje, vjerojatno nisu ni pomislili o tome. Pitanje je da li T-Mobile misli omogućiti da se televizija može gledati i na WP...
Ako postoji, u čemu je kvaka? Vidim da Simpa ima drugi logo i dodatnu web stranicu, ali Simpa jest T-Mobile na prepaidu... A opet, u pošti recimo imate one bijele prepaid pakete gdje je naglašeno T-Mobile prepaid. Stavim li Simpu u mobitel, na zaslonu će pisati T-Mobile, ne Simpa (kao tomato...
Ima li itko na ovom forumu da je dobio na ovoj nagradnoj kgri T mobilea? Nigdje se ne objavljuju imena dobitnika pa mi je to sve pomalo sumljivo. Pozdrav.
U promotivnom periodu od 15.11.2012. do 28.02.2013. uvodi se plaćena mjesečna opcija Sve u mreži koja u iznosu mjesečne naknade od 50 HRK (PDV uključen) sadrži 43200 minuta za pozive unutar T-Mobile HR mreže i pozive prema svim fiksnim mrežama uključene u mjesečnu naknadu (obračunska jedinica je...
tako je u teoriji. u praksi je ovako: dva od tri broja koje sam izbacio sa obiteljske na single tarife nemaju uključene besplatne minute i poruke koje bi trebali imati. zvao SZK i vele da će popraviti. do tada ne bi smio koristiti brojeve. savjet: kada izbacujete članove na pojedinačne...
Cura mi je u inozemstvu i ne može nadoplatiti bon na Simpa račun (probala je putem automata i smsom i onaj poziv, ali ne ide). Jel ja to mogu napravit online? (Ja sam 091 pa ne mogu nadoplatiti onim SMSom...) Hvala
Šta da radim? Mob kupljen u t-mobilea prije 3 dana od prvo dana zvučnik u slušalici krči kao da se membrana potrgala. Probao na 2 xperie U i jednoj P zvuk je normalan. E da i na onom prozirnom dijelu kod back tipke u desnom kutu, kao da nije dobro poljepljeno pa se vidi zračni mjehurić ca 5x3mm. Za...
Evo ovako, kakva je procedura da bih otkrio tko me zvrcka sa sakrivenim brojem? Ići na policiju pa onda oni traže sudski nalog, a sud onda traži od operatera da otkriju taj broj ili ima i jednostavnije rješenje? -hvala.
Najprije se ispricavam ako se vec o tome pisalo, ali nisam pronasla. mislila sam simpa broj prenieti u neku od tarifa i uz ugovor uzeti uredjaj. prva opcija mi je bio iphone 4, ali mi se ucinio dosta skup, a nisam planirala uzeti neku visoku tarifu jer mi je taj broj zapravo dodatni mob i sada...
Zanima me kada se kupuje mobitel bez ikakve ugovorne obveze ili u simpa paketu, dakle samo uređaj dali on treba biti otkljucan na sve mreže i bez T-Mobile brendiranog softvera? Ja sam kupio Xperiu S kao samouređaj za 4000kn i mobitel je zakljucan i ima brendirani softver.
Pozdrav ekipa, evo za sve simpiće koji imaju broj u T-Com fix mreži kojeg često pozivaju... Opcija je besplatna! 1000 free minuta prema jednom fiksnom T-Com broju mjesečno, bez naknade za uspostavu poziva! :)
Čitam na računu: "Obavještavamo Vas da se od 15. listopada 2012. godine uvodi naplata za zamjenu tarifnog modela/paketa tarifnim modelom/paketom niže vrijednosti za vrijeme obveznog trajanja pretplatničkog ugovora" više o tome, vidi:...
Ovaj t-mobile i dalje pušiona s ponudom mobitela... Gledam npr. nokia lumia 800 u total S tarifi 2 god. me dođe 2500 kn cca. bokte dok isto takva u njemačkoj na akciji free prodaja u dućanu 1900 kn. Stvarno su se pogoršali nakon toliko godina dobre ponude na pretplati i ipak preko oglasa se sad...
Naručio 02.07. preko weba Galaxy S3, stigao 09.07., ali u trenutku dok ovo pišem još sam na Simpi :evilgrin:
Dakle, na webu stoji da XS paket ima 1600mb (15kn), a M paket da ima 1gb Znam da je sigurno greška na webu. Da li se može kako okoristiti time ? :P ili je bitno što piše u specifikaciji ? evo i slike http://imageshack.us/photo/my-images/27/1600mb.png/
Čuo sam da T-Mobile sprema nešto super, neku novu uslugu, i da će to danas objaviti, zna li netko o čemu se radi? :P
Pozdrav ljudi, nisam godinama bio na forumu. Skroz sam se slučajno sjetio ovog mjesta, a vidim da se kombinira sve u šesnaest. Respect. Inače i sam dosta pratim sve skupa, ali za poslovne korisnike, nije neka razlika samo nema ovih kombinacija s obitelji i još neke stvari. E sad pitanje, 3...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma