da li netko koristi one adrese šta cronet dodjeljuje korisnicima +cluba? ja sam pokušao dodati taj account u moj outlook i mogu slati mailove, ali outlook ne može downloadati dolazne poruke sa tog servera... da li je stvarno moguće da moraš biti spojen na net preko "ht mobile GPRS"-a da bi mogao...
Ljudi, da li netko zna gdje se moze vidjeti na webu detaljni pregled poziva ako si Cronet pretplatnik? Cuo sam da imaju to negdje ali nigdje nisam nasao.
Od 1. do 31. siječnja 2003. godine, svakoga dana između 17 i 18 sati svi Cronet i Simpa korisnici mogu razgovarati po posebnoj cijeni minute razgovora od 0,28 kn/min (bez PDV-a), bez obzira na tarifni model. Pogodnost se odnosi na razgovore unutar 098 mreže, razgovore sa Favorite i Simpa ti&ja...
Dakle zašto SIMPA nema na netu logoe i sličice za Siemense za poslati, a vip ima? Hm?:lol:
Vidio sam u Jutarnjem oglas "Kupi jutarnji u četvrtak i samo me nazovi." i na desnoj strani zaokružen broj 19. kao na kalendaru. Ima li tko kakva naslućivanja? Osim što će biti HTmobile dali bi moglo biti nešto drugo?:confused: ??? :confused:
Napokon korisnici Siemensa M(T)50 i Nokie 3410 mogu koristiti gotovo sve mogucnosti telefona,nazalost samo korisnici HT-a jer imaju dostupnu uslugu downloada JAVA igrica.Usluga je besplatna do kraja o.g. Pogledajte na www.mobil.hr
"Usluga MMS (Multimedia Messaging Service), multimedijalna nadogradnja iznimno popularnog SMS-a (Short Messaging Service), od 18. studenog dostupna je i Simpa korisnicima – i to besplatno do 31. prosinca 2002. Korisnici HTcroneta prvi u Hrvatskoj koriste prednosti ove usluge još od 13. svibnja ove...
Jeste li vidjeli Božićne Simpa cijene?Ima nekih Best-buy prilika pa prosudite koji su. www.ht.hr/mobilne/mobilne-simpa-paketi-cijene.shtml A možete i kupiti novi Sonyericsson T300 u paketu sa MCA-25 za 2498 kuna,mislim da je zaključan na mrezu ali i to će se uskoro riješiti by maroon. :D
simpa sad na kraju 10. mj. uvede ovu uslugu, NAKON svih ovih maturalnih putovanja kad je rulja masovno išla u inozemstvo!kaj to nisu mogli prije aktivirat pa zgrnut koju kunu?valjda računaju da ćemo ić gledat janicu kak skija?nek svi rokfeleri dignu čevape...aaaaaj :(
Kvaka je u 3 nove Simpa tarife. S1 nudi: pozivi prema 098 1,20kn/min pozivi prema 099,091 i fixnoj 07-19h 3,16kn/min 19-07h te sub ned i praznik 0-24h ...
???Ima li netko kakvu natuknicu o cemu se mozda radi?U sluzbi za korisnike jos "neznaju tocno" a novijih plakata niti na web stranici nema novosti o tome.
Novost iz ponude Simpa paketa!Od sada se moze kupiti Ericsson T66 u Simpa paketu za samo 1600 kuna.Mozda ce ova vijest neke jako razveseliti.
Priča se da će do kraja godine CRONET postat T Mobile... ;D
:o :o :o :o :o :o :o zagreb, centar, tuskanac... u zadnje vrijeme je signal ko u doba prije VIPA... neke informacije ???
etho i ht ne spava... 4 simpa ti i ja broja i jeftiniji SMS ??? 0,25 lipa valjda... pa navali narode.
koji je broj?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma