Evo čitam kako Vip ima ovo besplatno i ima ono besplatno... A šta nam nudi Cronet??? (naravno besplatno)
...je u tom da ako imate pretplatu na Cronetu i uzmete Twin card u tom slučaju ako imate aktiviran megasurf na obje kartice plačate samo pretplatu na osnovnoj dok na dodatnoj ne i evo dodatnih 10 MB GPRS-a mukte... :D
...svi koji ste se danas spojili na WAP (HTmobile stranicu) primjetili ste novi link tj. uslugu M zona... Po onom što je unutra napisano (unutar linka) od 01. 10. do 31. 10. je promo vrijeme za primanje besplatnih MMS kategorija (glazba itd.); također postoji mogućnost download-a pozadina,...
Dali je netko isprobao taj Ht-ov MMS info i dali to radi kako treba. Koliko sam načuo bas i neadi taj wap njihov preko kojeg bi se trebal aktivirati neka MMS info kategorija.
Nazalost, istekla mi je Simpa sim kartica prije dva dana. Ne mogu je vise obnoviti, sta da radim?
Danas mi je stigla poštom kao članu najvjernijih Simpa korisnika. Može se izabrati i jedan mobilni telefon(T100 za 198 kn,T300+MCA25 za 498 kn i T610 za 1598 kn) uz taj ugovor(min.12mj.). Jedna pohvalna promjena,u dijelu gdje se nalazi Kupon za izbor uređaja se nalazi i cjenik u kojemu su sve...
Od 15. 09. freesurf tarifa GPRS na Cronetu i Simpi pojeftiniti ce 50% tj. 100 kB ce biti 7.30 kuna... Uzivajte :D Ovo sam saznao iz povjerljivih izvora ;)
Za roaming goste u HTmobile mreži vrijedi posebna ponuda slanja SMS poruka u pola cijene svakog dana u vremenu od 17-18h. Napomena: Provjerite kod svog operatera dali pruža ovu uslugu za vrijeme roaminga u HTmobile mreži.
koji se kod upisuje za nadoplatu simpa bona iz inostranstva?
Da li netko mozda zna kaj se kod Croneta treba upisati na pocetku poruke da dode status? znam da je za vip "!".
ovih bi dana trebalo poceti za HTmobile pretplatnike. Dulji razgovori će biti 50% jeftiniji.
Evo javljam se iz "Moderne galerije" preko puta hotela Bonavia u Rijeci sa "Dana HT-a". Imaju prezentacije usluga i proizvoda od kojih moram istaknuti slanje SMS-a sa fiksnog telefona(i sam sam primio jednu poruku,malo zbunjuje broj pošiljatelja: 051). Sad idem pokušati nagovoriti hostesu za...
Novost u HT Cronet ponudi: Cronet za mlade. Od 18. do 28. rođendana dobivaš popust od 25% na sve tarifne modele Detalji Napokon je i HT izbacio (excite :-/ ) "povoljniju" pretplatu
...pa ako niste primjetili možete primati i slati MMS poruke i putem Mog portala... :)
...pa došlo je do korekcija i ima novijeh nagrada i neke stvari se sad mogu zamjenit' za skupljene bodove... ;)
Cronet Nokia 3650 Nokia 3510i Siemens A55 Cijene: www.htmobile.hr/Cronet/uredaji/cjenik.asp Simpa Sagem MY-X5m Cijena : www.htmobile.hr/Simpa/uredaji/cjenik.asp
Čuo sam da na najnovijoj verziji softa od 6310i umjesto HR-CRONET piše HT-MOBILE?!?! Jel to istina?? Ako je, hoće li biti promjena na svim novim softovima kod svih mobitela??
Zanimalo me stanje na HT mobile mreži i iznenadio sam se,NEMA GA! I što je najgore takvo je stanje na dosta velikom dijelu prometnice prema Rijeci. Poslovnim korisnicima je ovo jako loše,a običnim korisnicima isto jer čini mi se da nemogu primati ni slati MMS zbog toga. Sljedeći put kada budem...
...na svoj Simpa račun ako postaneš Simpa korisnik(čitaj: kupiš novu Simpa karticu) između 10.travnja i 10. svibnja. Detalji na www.htmobile.hr/Simpa/Default.asp Počele su akcije,pitam se koja je slijedeća...
Imam mobitel sagem myX-5d. Kako bi trebale glasiti postavke za wap i gprs za simpu. Puno hvala
kad si pokušam poslati (besplatnu) MMS poruku sa mog portala, umjesto slike mi dođe samo onaj glupi križić... (zvuk dođe normalno) ako je još netko imao sličan problem... S.O.S.
Više nije potrebno(ali se još uvijek može) zvati Simpa izbornik,nakon skidanja zaštitne folije sa 14-znamenkastog broja utipkajte *123*XXXXXXXXXXXXXX# (XXX... je broj sa bona) i pritisnite tipku za pozivanje.Za nekoliko trenutaka će vam stići obavijest o stanju i valjanosti računa....
Sinoć od 23:35 do jutros u 06:20 na Cronetu nije bilo GPRS-a(ako je vjerovati Statusu na T68,pisalo je GPRS:No Network). Dali je još nekome zapalo za oko?
...ako ste primjetili (korisnici HTmobile-a) redizajnirali su govornu poštu i napokon je intuitivna...
Ova tema je odgovor na onu od vipa. Zašto htmobile ne bi omogućio uslugu o zoni (cell information), što je vip već odavno napravio. Nadam se da će ekipa koja je na cronetu/simpi podržat ovaj zahtjev. ŽELIMO CELL INFORMATION!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma