T-mobile: 17.10.2005 - Ako vam je SIM kartica ukradena ili ste je izgubili, ako je SIM kartica blokirana pogrešnim unosom PUK broja (nakon 10 pogrešnih unosa), vidljivo mehanički oštećena ili posjedujete ispravnu 32k, 64k ili Titan SIM karticu ali želite novu, zamjena SIM kartice će se naplatiti...
Koju tarifu da izaberem-razlike-SIMPA? prvo , tarifa treba bit prilagodena prema toma da je 95 posto bona UVJEK potrosim na poruke- zasad imam SIPMa ekipa I sad gledajuci ostale tarfe vidim da nekak nisam mozda dobru uzo … pisa da ova simpa stil ima najjeftinije poruke(0,31) ! a za pozive me...
Evo, dana 18.10. dao sam u VIP centar u Pozegi Sony Ericsson K750i na reklamaciju (nesto joystick stekao). I nista, mislim svaki dan ce nazvati, al vec mi malo zivci se digli, ipak je proslo skoro 10 dana, a nisam dobio zamjenski jel sam na 098. I danas nazovem Electromagic u ZG i kazu da uopce...
je li to besplatna usluga i kako da je aktiviram na T-mobile i kako da skidam melodije na wap.demaksi.com na mobu:rolleyes: I je surfanje na GPRS free i ako nije jeli GSM prijenos free i kako da aktiviram:) Thnx:thumbup: soryy već sam dojadio:chef:
Vip snizio cijenu VIPme CDbox-a na 100kn, 100kn na racunu naravno. ...sta konkurencija radi... http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722297&idnews=15239
Od jutros mi prilikom zvanja na ekranu se dodatno ispisuje "Preusm.uklj.". Otišao sam u >Podešenja, >Prosljeđ.poziva i tamo u >Govornim pozivima pod >Ako je zauzeto i >Ako je nedostupno stoji prosljeđivanje na +385917002. Nikako isključit; isključim opciju, izađem iz menija, provjerim status i...
imam dosta tih bodova,neki peteroznamenkasti broj, al neznam sta bi snjima tj. kako ih je najbolje iskoristit. Za novi mobitel mi se cini da nije bas isplativo, oni bi mi prodali mobitel sa bodovima i sa ugovorom na 2 godine za istu ili slicnu cifru po kojoj ja taj isti mob mogu nabavit negdje...
Najniže cijene na dohvat ruke! Ukoliko volite komfor promotivni VIPme tarifni model pravo je rješenje za vas! Zamislite samo one nezgodne situacije kada vam se važan razgovor prekidao jer vam se baš u tom trenutku račun bio ispraznio, a nigdje u blizini otvorenog dućana ili kioska. Sada su te...
Buduci da je promotivno razdoblje bilo do 30.9.05, cjena je bila 1.5 + PDV = 1.83 kn sad je cjena 1.57+PDV = 1.91kn i to je trajna cjena... uspredbe radi. kronet ima cjenu od 2.99kn.
poštovani VIP korisnici, ŠTA KAŽETE NA OVO... VIP snima reklamu, koja se od nedavno vrti na TV-u, na otoku Iloviku i hvali se kako je pokrivenost dobra, a svatko može provjeriti da na našem otoku uopće nema VIP signala... SRAMOTA edit by zappan: sabina, please za ubuduće pročitaj ovo:...
molio bi cjenjene forumase za cjenjenu informaciju, da li se raskidanje pretplatnickog odnosa naplacuje? i gdje se moze napraviti to, u bilo kojem vip centru?
Počinje od 12. 09. 05. NOVI PRETPLATNIČKI TARIFNI MODELI VIPnet svojim pretplatnicima također omogućava jedinstvenu pogodnost - razgovore za 0 kuna po minuti prema VIP.friends broju i to kroz pretplatničke tarifne modele VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0. Novi tarifni model VIP...
Sve informacije OVDJE
7 simpa ti&ja: http://www.t-mobile.hr/10/10-10-20-00-00.asp 7 favorite brojeva: http://www.t-mobile.hr/20/20-10-05-40-00.asp Akcija traje do 31.1.2006. novi +club: http://www.t-mobile.hr/10/10-50-00-00-00.asp :thumbup:
el mi moze neko dat tocan link di se treba ono prijavit az VIP besplatne poruke ... zludit cu ovak nikak e mrem nac, idem na www.vip.hr i neznam kaj bi tam trazi me lozinku i pass i ja to enmam nekak i nemam ju di nabavit. de pomoc:rolleyes: eh da zaboravih rec ; nezelim nikakvu VIP online...
Kao što i sam naslov veli, T-Mobile pretplatnici, bez obzira koju Tarifu koriste, mogu u promotivnom razdoblju imati čak 7 Favorite brojeva, te zvati jeftinije do 75%, zavisno od Tarife koju koriste. Uz dosadašnjih 2 Favorite broja, pretplatnici mogu odabrati bilo koja dodatna 5 broja iz T-Mobile...
kog trebam natč da bi m istizala poruka ko je zvao ad mi je mob zgasen ;D ? ne ozbiljno pitam primjetio sam da neki to imaju e pa ja neznam di se to upali fala
Evo, objavili su podatke za prvu polovicu ove godine...riječ je o punim podacima cijelog mobilkoma, izdvajam samo nama bitni VIP; Stopa penetracije u Hrvatskoj dosegla je 67,6%. Broj korisnika povećao se za 7,1%, na više od 1,33 milijuna korisnika, dok se broj pretplatnika povećao za 1,2 %, na...
Malo prije rebrandinga HT-mobila u T-mobile sam negdje (ne znam je li PC Chip, Mobil, Moby...) citao kako ce najvjerojatnije između ostalog T-mobile ponuditi svoje ekskluzivne mobitele i kod nas. Neki su naravno u ponudi, ali o Sidekicku ni riječi. Baš mi je čudno zašto i njega nisu ponudili. Kod...
...naime, ne razumijem po kojoj tarifi naplaćuju tu uslugu... jer meni su samo za spajanje uzeli 5 kn... ...pa zar to nije besplatno, kao i Vodafone Live...
t-com u novoj ponudi nudi nokiu 6610i za samo 1 kunu ako se uzme tarifa 300 tarifa se može promijeniti nakon plaćena 4 računa nude još neku nokiu (zaboravio sam koju) uz uštedu od 1000-2000 kuna, ovisno o tarifi koju uzmete
Vidio sam reklamu danas i ful me zanima sta je to i dali se isplati jer imam s*anje mob sad i htio bi u nesto investirati. Ako moze netko malo pojasniti i reci koji su modeli na akciji... btw gledao sam na t-mobile.hr ali nisam naletio ni na sto slicno. Ni google mi nije bio prijatelj :( Hvala!!
T-Mobile Hrvatska od 15.6.05. počinje pružati usluge putem UMTS mreže. One će se naplaćivati po istim cijenama kao iste usluge pružane putem GSM mreže, a u skladu sa službenim cjenikom.
Eto, vjerovatno ste već zamijetili novu medijsku promidžbu Simpa tarifa, no kako se čini nova su samo imena... Jedini valjan napredak je tarifa Simpa ekipa. Evo, pa procjenite sami:
T-mobile je od 15. ožujka ponudio svojim korisnicima, odnosno pretplatnicima da izaberu između 5 različitih tarifnih paketa: Tarifa 60, 150, 300, 500 ili 700. Cifre u naslovu tarifa predstavljaju besplatne minute prema svim mrežama u Hrvatskoj (T-mobile, VIP, fiksna), odnosno za slanje SMS poruka,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma