Evo dobio sam danas kovertu od vipa polako otvaram razmisljam sta je, kad ono nadjem BON unutra, od 50kn! Malo razmisljam, pa sta ce meni bon kad sam na pretplati... U koverti dolazi i cestitka u kojoj pise: ''U bozicno vrijeme uvijek se sjetimo osoba koje su nam posebno vazne. Za nas ste to Vi,...
Nova Vip usluga, poznata već od prije sa Tmobile-a. http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8717684&idnews=308286 Samo ja sam probao ugasiti preusmjeravanje ako je zauzeto, tako da mi ne šalje poruke o propuštenim pozivima kad nekog odbijem, ali ne ide. Iritantno je stalno brisati poruke.
naime dosao mi je danas racun od pretplate i WTF- 160kn, a pise da sam poslao 3 sms bona?!!? a ja nemam pojma kak se to uopce salje? taj sms bon dodje 20kn, dakle 3 dodju 60kn. ajd ovih 100kn- to je stvarni trosak. i oce mi oni vjerovat ak im kazem da nisam poslao ta 3 bona?
Jutros u jutarnjem. Ili za 191 kn u paketu 100. Ponuda vrijedi do 17.12 ili do isteka zaliha.
Koliko čujem u T Centrima nude : samsung x600 500kn motorola e550 500kn nokia n-gage 400kn motorola c550 300kn sagem my-x3-2 150kn siemens a57 150 kn i par modela skupljih
možeš, od jučer je aktivirana opcija prebacivanja novca s jednog računa na drugi /danas mi rekli u vip centru da to od jučer radi/. trebaš zatražiti mPIN i onda možeš lovu prebacivat s računa na račun. tako s tog novog broja, svaki put kad dobiš lovu, ili kad se skupi nešto, prebaciš si na stari...
Nove VIP pretplatnike i VIPme korisnike koji su VIPme tarifni model odlučili zamijeniti jednim od novih pretplatničkih tarifnih modela VIP nagrađuje bonusom do 1000 kn na pozive unutar VIP mreže. ...više o tome: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=315505
Za aktivaciju je potrebno kupiti bon od 200 ili postati novi korisnik. Da li ima tko to aktivirano?
Jel netko primjetio nesuvislu ponudu ovog mobitela od strane VIP-a? Mob je u vip.me kompletu 991 kn sa 490 kn koje dobijes na racun, a na pretplatu od 24 mjeseca je mob 1091kn!! Jesam ja lud ili oni?
pa kaže; Pola dana svakog dana razgovarajte povoljnije! Minuta razgovora unutar T-Mobile HR mreže i prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj između 19 i 7 h iznosi 0,35 kuna* i na raspolaganju je svim našim korisnicima svih 7 dana u tjednu. Ovu uslugu koristite automatski, bez...
dali mozda netko zna dal ce bit neke nove nagrade z Bozic u +clubu. Imam 3600 bodova pa bi nest mjenjao, a nemaju vise onih majica s kapuljacomXL
odem na vipovu stranicu i odaberem "WEB SMS" iz menija, no odmah me posalje na login. kako se nisam nikad na to registrirao (a mozda jesam nekad prije 4-5godina pa se ne sjecam, ali mislim da to nema veze jer sam promijenio ne samo 2-3 vip broja nego i 2-3 e-mail adrese...) kako bi ja sad mogao...
molim vas ako neko zna(ali nezna nitko)gdje se još može kupiti sony ericsson t68i kao novi mobitel molim vas u blizini zagreba:-/ (ako tema nije u pravom dijelu neka je moderatori presele)
U zadnje vrijeme, otprilike kada je i krenula akcija telefoniranja za 0 kuna dešavaju se kojekakve čudne stvari sa mobitelima. Da ne idem sada u detalje i opet se živciram, zanimljivo je kako kada pokušavaš ostvariti poziv od 0 kuna odmah dobiješ automat koji te obavijesti da nemaš para na računu,...
malo sam gledao ponude i vidim ovosad mi recite sljedeće stvari jeli moram kupiti oba mobitela da budu niske cijene i zašto je ovaj k700i jeftiniji u ovoj ponudi a ne u običnoj jer zbog tarife ili vodafon menija
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=67812 Ali meni na N70 ne radi. :cry: :cry: :cry: Evo kako izgleda ekran
Evo danas mi je poštom stigla tiskanica za VIP.me "Nokaut" poundu. Radi se oponudi Nokie 6020 za 191 kn uz već viđenu TOP-UP tarifu (skidanje 150 kn mjesečno sa kreditne kartice), ali ponuđena je samo VIP.me korisnicima koji su prošle godine potpisali ugovor za tu tarifu, pa im je to sad isteklo....
Evo. Ružičasti T-Mobile je sada nešto malo manje ružičasti. Nego, kak vam se sviđaju nove stranice? Mislim da je promjena dobro došla. Ona mi je stranica bila nekako... ne znam... nelogična.
Pazite sad ovo kupim simpa paket nokiu 6030 kad sam pogledao koji broj sam dobio ono +385 99 xxx xxxx! Sta to poceli reciklirat stare brojeve ili im je ponestalo 098 brojeva?
Pola dana za 0,35 kn/min Pola dana svakog dana razgovarajte povoljnije! Minuta razgovora unutar T-Mobile HR mreže i prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj između 19 i 7 h iznosi 0,35 kuna* i na raspolaganju je svim našim korisnicima svih 7 dana u tjednu. Ovu uslugu koristite automatski, bez...
Kako na VIP start tarifi 50 provjerim koliko sam love do sad potrošio? :dunno:
El Vip preplatnici jos uvijek imaju pravo izbora favorit broja za 0 kn?
danas sam iskusio kvarove na SMS sustavu t-mobile-a, očituje se npr u slanju slova e, koje primatelj dobio kao € i u nemogućnosti slanja dugih poruka, blokira uglavnom sve znakove iznad 120... koja katastrofa.. jel još tko imao problema? ja znam za 4 osobe, zasad.
Unutar ove promocije VIPnet će nagraditi svaku obnovu VIPme računa Probne SIM kartice sa 50% extra kuna na VIPme računu, kako slijedi: VIPme bon 35 kn - dodatnih 17,5 kn na VIPme račun VIPme bon 100 kn - dodatnih 50 kn na VIPme račun VIPme bon 150 kn - dodatnih 75 kn na VIPme račun VIPme bon...
Zasad sam našao samo ovo,cijena je nenormalna(512MB se može kupit za te novce).
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma