Kolko vidim, vip otkako je dobio ovaj novi logo, nigdje vise ne spominje Vodafone, i ukinuta je i ona crvena vodafonova boja i kod reklama uvijek su imali na kraju.. VIP i VODAFONE, sad to vise nitko ne spominje... zna netko nešto o tome? Ukinuta suradnja?
Jel svima sranje zvuk kod razgovora sa frend 0 ,besplatno ali usluga u qrcu
uglavnom, primjetio sam, s obzirom da racun od vipa placam od 15-15 u mjesecu, kad udjem u novi interval placanja od 15-15 drugog mjeseca, VRIJEME POZIVA mi se vrati na 0 (nulu)!!! dali je to moguce da mi iz vipa naprave ili mi je mozda neka greska u software-u? ma nece bit greska jer mi se to...
Vidim da nitko nije pokrenuo ovaj topic... kao što se može vidjeti Vip u ograničenoj akciji nudi popust za mobitele pri sklapanju pretplatničkog odnosa na 12 odnosno 24 mjeseca... u biti ništa posebno samo su telefoni sada nešto povoljniji ...(npr Samsung E730 1291 kn na godinu dana u easy tarifi i...
Proteklih mjeseci kako je krenulo ovo s 0 kuna, dosta često mi se događa da ili netko ne može mene dobiti ili da ja nekoga drugoga ne mogu dobiti. Uvijek se javi poruka da je pretplatnik zgašen ili nedostupan što nikada nije bila istina. Skoro svaki dan mi se to dogodi barem jednom. Signal mi je...
Kronet je već prešao na 099, a kad će vipnet? Ima li tko informacije koji će to biti? možda 092?
Evo, nakon postova "pljuvanja" po VIPnetu, da malo pohvalim tu našu mrežu. Prije par minuta obnovio sam račun bonom od 100 kuna i kaže mi poruka-Vaš račun je uvećan za 100 kn.... Račun istječe 17.7.06. godine. Dakle,bonovi od sto više ne traju 3 nego 6 mjeseci. Isto, pročitah na VIPnetovim...
jeste li znali za ovo: 12. VIPnet zadržava pravo da pretplatnicima tarifnih modela VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0 pozive preko 1.000 minuta mjesečno prema VIP.friends broju (plus 10% tolerancije - maksimalno 1.100 minuta) naplati prema cijeni poziva unutar VIP mreže za pojedini promotivni...
Bio danas na faksu, vjerovali ili ne ;D, izlazim van kad ono nešto se dijeli... prođem i uvale mi VIP.me SIM karticu sa 20 Kn na računu + 25 ako se registriram Baš me zanima koliko su ovakvih brojeva podijelili...
eto,napokon je stigao i u bjelovar,sam ne znam kad! vratih se sa skijanja a ono 3g pise,nisam ni skužio odmah jer u austriji ga je stalno bilo...mogu reci,ugodno iznenedjenje!!!
eto unatoč padu kvalitete usluga i ponude općenite, broj korisnika i dalje raste: " U posljednjem kvartalu 2005. godine VIPnet je ostvario trostruko bolju "akviziciju" korisničke mase nego u istom razdoblju 2004. godine, prikupivši 150.000 novih korisnika. Ukupan broj...
VIPme start paket više ne košta 305 kuna nego sto kuna. Prije nekoliko dana sam bio u HP poslati paket i malo sam studirao mobitele. Kad, stoji VIPme start paket i zalijepljena je cijena 100 kn. Kako je sa Simpom?
Dali se netko raspitao / saznao kako ce to ici sa popustima ako koristis T Amex + trajni nalog. za T-mobile: * za aktivaciju kartice - T-Mobile pretplatnici mogu koristiti novčani paket* od 15 kn mjesečno tijekom prve godine korištenja kartice * za aktivaciju trajnog naloga -...
Zalutah nakon dugo vremena na www.mobil.hr ;D i nađem ovo http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=1819 E sad mene zanima čemu to služi i koji profil ljudi će ovo kupit? Mislim, bila bi fora imat stolni PC i nemat telefonski priključak za ADSL ili kabel, nego se spojit preko VIP-a na internet....
Kako da provjerim stanje racuna kad sam u romingu pozovem 00385917700 i tamo ono bla bla pritisnite 1 za provjeru stanja ali to onda ne reagira #101* isto nece
ovako:Zanima me dali mobiteli lockani na vip primaju tele 2 kartice?Zanima ne zato što sam vidio da tele 2 radi preko vipove mreže.?Hvala:rotfl:
Dobih poruku oko 2 sata u noći (divota). Evo što je "istraga" pokazala: Mislim koji je njima qurac, ovo mi je već zadiranje u privatnost. Nevjerojatno mi je da su na tu granu spali da imaju potrebu gnojit ljude (ovdje govorim o onim starijima koji će se možda i uplašit, te zapitat kaj ovi...
Ljudi,zašto kod VIPme računa,kad ideš provjeriti koliko ti je ostalo kuna,čekaš nekih 10ak sekundi?Kod Simpe i Tele2 odgovor stiže za 4-5 sekundi.Nije mi jasno.
Ček dis aut http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=69439 Najluđi dio teksta: "Pojedini umirovljenici ovog doma već su pohađali informatičke tečajeve, neki od njih surfaju Internetom i šalju digitalne fotografije rodbini u Kanadu, a od sada će se koristiti i video-pozivima, mobilnim...
Ima tko takvih problema? u nekim trenucima potpuno sam nedostupan, ja nemogu nikoga nazvati i niti poslati poruku.sranje je bas taj kronet.
Evo već par dana imam problema sa dolaznim pozivima na VIP broj - naime, ponekad kad me netko zove, zazvoni samo na tren (ako uopće i stigne zazvoniti), te odmah stiže poruka Tko-je-zvao, a ako me se nakon toga opet pokuša nazvati, javlja da je mob isključen ili nedostupan, što nije istina -...
Evo odeš na njihovu stranicu i hoćeš vidjeti mobitele u ponudi...........kad ono "novo u ponudi" SE K700i 1191 kn uz ugovor na 24 mjeseca,a u vipme kompletu 991 kn,i sad se zdrav čovjek upita jesu oni toliko jadni da će netko kad vidi tu "ludu ponudu" odmah požuriti kupiti mob. u vipme kompletu da...
Ako itko bude zbunjem error-ima na mojportal-t-mobile.hr, neka se ne brine, nije problem u vama, već u t-mobile. Na moj mail dobio sam odgovor u roku 2 minute sa sljedećim sadržajem (short verzija): "Postovani, zahvaljujemo na vasem upitu te vas zelimo obavijestiti da su u tijeku...
Prije 7 dana sam u HT-centru 098xxxxxxx zamijenio sa 099xxxxxxx i od tada ja dobijem sve mreže i fixnu ali moja mreža mene ne, ne mogu me svi dobiti, javlja grešku "broj se ne koristi"! Znači netko me dobije a netko ne. Karticu probao na više aparata i sa više mreža zvao svoj broj, uvijek isto.Zna...
idem baš registrirati novi broj i ne mogu! stalno mi izbacuje da je greška u lozinci! jel netko ima kakvu informaciju o čemu bi moglo biti riječ? poslao sam im mail, no VIP nije baš promptan po pitanju reply-a, za razliku od trenutno bolje konkurencije.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma