Vako... Kupih ja prije par mjeseci Siemens CX65. Već sam se prije opekao sa nivm serijama mobitela, ali neeee... Moram ja kupiti. Sada mi se mobitel uredno blokira, resetira, javlja da nema dovoljno memorije, slika zelene slike itd, itd. Zanima me... Da li je moguće reklamirati mobu u T centru...
Sad sam vidio reklamu T-Mobila "Tako blizu" i vidio u jednom dijelu "Tako Google" nije mi jasno o čemu se radi - neka nova usluga ili opet jedna od onih reklama samog T-Mobila? Na njihovom webu ne piše ništa o tome...
Ni jucer ni danas ne rade sms usluge tipa sms racun, parking i ostalo, jel zna netko o cemu se radi? Dokaz da i kod velikih nije bas sve uvijek tehnicki savrseno... Jucer sam vec sjeo u auto u garazi i onda sam opet morao parkirat i ic natrag gore platit jer nije radilo placanje preko moba.
Zanimaju me promjene u simpa tarifnim modelima od 1.9., i da li će ostati besplatni razgovori unutar mreže.
Ne znam za ostale ali meni u PZ je signal dosta los. Veza se prekida, npr. kad pricam cuje se isprekidano. Mislio sam da je u mobitelu greska ali to mi se dogada vec na trecem telefonu. Cak sam i karticu isao mijenjati novu u t-centar ali je ostalo isto. I kad je cura isto zvala s mora u PZ, gubio...
Ovo je katastrofa, upravo visim na telefonu već 10 minuta čekajući da mi se jave, ako ne i više, budem pogledao kada završim razgovor. Kaj je najbolje to je tako već mjesecima. Korisničku službu ne možeš niti dobiti na telefon, katastrofa....
Ovako... Ja imam mob, imam pretplatu kod T-moba. A htio bi osobi koja je na Simpi nadoplatiti račun. Al bi htio to tako da nemoram slati onaj broj koji treba ukucati, nego da obnovim bon "direktno", bez da ta osoba mora išta napravit... kužite me što hoću reć? E sad me zanima da li netko zna kako...
Ima li neki nacin na koji mogu saznati koliko mi je jos ostalo besplatnih minuta sa vip friends brojem ako mi je aktivirana opcija 0kn?
dakle, lijepo se ide ulogirat u vip, ali kažed a mi je kriv username (a nije). Moze li mi itko pomoc?
Da li su mobiteli iz ponude T-mobilea zaključani na 098?? I dali imaju onaj T-mobile logo?? Zanima me LG Chocolate pa nebi htio da ima T-mobile logo jer kolko znam u Vipnetu nisu zaključani..bar oni skuplji nisu..
Dal mi netko može reć koliko košta jedan sms iz T-mobilea prema Vip-u ili gdje mogu nać neki cjelokupni cijenik. Našo sam neku cijenu od 33lp(imam tarifu 60) ali ne znam dal je to prema T-mobile ili Vipu
Mozda netko zna network code za simpu?
Trebam hitno najjeftiniji VIP.me komplet . Iskljucivo novo. Znaci, mobitel sa VIP.me brojem i ukljucenim bonom odmah. Molim da me uputite gdje ima kupiti sto jeftiniji takav komplet u Zagrebu, po kojoj je cijeni i koji je uredjaj u paketu. Hvala
prije 6-7 mjeseci uzeo sam preko firme tarifu 700 za poslovne korisnike.. i u toj tarifi dobije se motorola v3 i 3 mobitela sonye. k700.. kad smo potpisali ugovor dali su nam motorolu v3 i samo 2 snoya.. kad smo pitali kad ce treci oni su rekli da tek nakon placena 3 racuna se moze doci preuzeti...
Da li je netko primjeti da je T-mobile aktivirao uslugu "Obavijest o prijenosu korisničkog broja"? Naime kad se nazove 8888 za mjenjanje favorite brojeva može se pod izbornikom tipke 8 aktivirati i deaktivirati ova usluga. Samo mi nisu jasne neke stvar? 1. Čemu usluga obavijesti ako se još ne može...
Ovako... Želio bih prijeći na neku tarifu ali sam u nedoumici. Najprije želim naglasiti da bih odmah uzeo i mobilni telefon tak da tele2 otpada budući da u svojoj ponudi mobitela nema ništa zadovoljavajuće za mene (mislim nema w810i)... i sad, ne znam da li da prijeđem na tarifu 60 (T-Mobile) ili...
Neznam je li uopće ovo pravo misto za to i mislim da nije bilo... Moj prijatelj je slućajno neku poruku posla na 776 i pisalo mu je da pošalje kredit na taj broj i dobio je na raćun 5kn. To se vjerojatno oduzme od sljedećeg bona. Može se preuzeti tih 5kn samo kad nemate za poruku. Dobro posluži....
Imam jednu simpa karticu na kojoj je istekao bon i nisam nadoplacivao nego je stajala jedno 6 mj i sada je iskljucena dali ima jos neke nade ? :)) Pozdrav
zadnjih nekoliko dana imam problema s pozivima na T-mobile: svako malo je netko nedostupan.:rolleyes: s drugim mrežama nemam problema. jel još netko to primijetio?
navodno su po newsima natpisi da je ukinuta, a vise je nema na http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-10-00.asp ocito je bilo pitanje vremena zlouporabe unlimited tarife :D
Korisnici uslugu mogu koristiti aktiviranjem iste putem USSD koda *122# i slušalica za poziv. Aktivacija iste naplatiti će im se jednokratno u iznosu od 20,00 kuna (PDV uključen). Uvjet za aktivaciju usluge je da korisnik ima dovoljan novčani iznos za aktivaciju usluge (dakle korisnik ne može imati...
Danas sam primjetio da je sa VL!-a moguće skinuti cijele pjesme (za sada besplatno), uživo gledati RTL Televiziju... Jedino mi se čini da za sada još ne radi super (osim ako je to zbog toga što ja kod kuće nemam 3G signal, a možda niti EDGE).
jel postoji ko i na vipu, da se moze provjerit u imeniku ciji je broj? naravno samo za osobe koji su dali podatke...
Nadam se da sam pogodio pravi podforum, mislim da bi ova tema spadala najvise ovdje. Imam jednu simpa karticu i kad razgovaram preko nje, bez obzira u kakvom je mobitelu, osoba s kojom razgovaram redovito cuje sama sebe kao jeku (znaci kaze nesto i pola sekunde kasnije joj se to ponovi u...
Vipnet je, kao najveća greenfield investicija u Hrvatskoj, u sedam godina uložio preko 613 milijuna eura u razvoj mreže, dozvole, tehničku opremu i poslovne prostore. Poručili su to iz Uprave tvrtke na godišnjoj konferenciji za novinare u povodu sedme obljetnice rada. Vipnet stalno reinvestira...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma