Imam pitanje oko vipme frienda unutar 0 kuna opcije, vidim da se plaća 30 kuna mjesečno ta usluga, zanima me kada onda mogu promijeniti taj broj za neki drugi i koliko se to plaća?
Uglavnom istekla mi je vip kartica i da li je moguce nadoplatom bona vratiti je u funkciju???
nedavno sam kupio K800i, i imam problema sa dostupnoscu kad sam na 3G mrezi od HT-a. Naime, kad me netko zove, cesto automat javi da nisam dostupan, i za par minuta mi dodje obavijest To-je-zvao. Koristio sam GSM signal, a ne 3G jer jos nije ni pusten u komercijalnu upotrebu. Da li je netko imao...
Na pretplati sam i zelim nekome nadoplatit Simpa bon zanima me kad idem na https://moj.t-mobile.hr/ i onda na kategoriju "Simpa Bon", prvi korak je Odaberite iznos kojim želite nadoplatiti Simpa račun:,odaberem iznos, e onda ide Sredstvo plaćanja:, pa me zanima, ako odaberem onaj zadnji kružić...
Stvarno sam se iznervirala vec u rano jutro. Hocu obavit jedan vazan razgovor i pocne mi govoriti automat da mi stanje racuna nije dovoljno za uspostavu poziva. Ali kako, kako kad sam zaspala sa punim racunom. Sta su duhovi preko noci zvali i slali sa mog mobitela?? ;D I tako zivcana nazovem...
...a očituje se u slijedećem: stavili su opciju odabira da reply na web sms poruku možete dobiti na broj mobilnog telefona na koji je vezano korisničko ime s kojim ste se logirali... Super opcija jer ima ljudi koji samo odgovore na poslani sms, a vi možda tada niste kod kompa...:thumbup:
Uzimam k750i na pretplatu na 2god preko t-mobilea(cijena 600kn,tarifa 60) ali vidim da i vip ima neku ponudu gdje dobivaš svaki mjesec 30kn,dali je uz tih 30kn potrebno obnavljati račun?
Evo, ja danas kupio u Vipnetu SE K750i za 1091 kn - postojeci Vipme korisnik. Na stranici Vipneta - link pise da se kao poklon dobije nekakav SOS punjac. Ja ga nisam dobio, u sluzbi za korisnike rekose nesto kao da nisam ni trebao dobiti jer to vrijedi samo za Vipme komplete (a sta je ovo...
Tko isto ima taj problem,napravis t-mobile predplatu i imas "frenda" u njemackoj koj ima drugu mrezu"njemacka" (debitel-vodafone).....od 06.11.06 vise oni nemogu slati poruke za 10ct.,nego za skupe novce 19ct. .....jer je hrvatski t-mobile promjenio ugovor sa njemcima i tako jeftine poruke vise ne...
ostalo mi je još 3 mj. do kraja pretplate i sad mogu uzeti uređaj neki jeftinije!e sad uzeo bi jedan uređaj na tarfii 300-Tih 300kn mi se počinje obračunavati nakon što ovaj ugovor prođe,jel tak? 2.znam da se može jednom ta tarifa smanjiti na jednu ispod nakon 4 plačena računa,e sad dali se to...
Jel se moze na simpi prebacit novac s jednog racuna na drugi?
ova nova flexi tarifa,jel to flexi znači da platiš koliko i potrošiš,npr. potrošiš 0 kn,platiš 0 kn kad ti dođe račun,molim da mi objasnite,jer planiram kupiti k750i za 98 kn na pretplatu(tarifa700)hvala!!!
T-MOBILE svojim pretplatnicima nudi novu uslugu - opciju Unlimited. Svi poslovni i privatni pretplatnici T-Mobilea od sada mogu 24 sata dnevno po cijeni od 0kn/min (primjenjuje se naknada za uspostavu poziva koja iznosi 0,25 kn po pozivu) bez ograničenja razgovarati s više od dva milijuna...
Ugovor mi istice krajem 11. mjeseca i ja bih se zelio prebacit na simpu uz zadrzavanje istog broja, dali je to moguce ?
Veceras primjetih da moj titan malo brze siba po netu, pa rekoh da provjerim i evo rezultat
zanima me raspolazem li tocnim informacijama, naime cuo sam kad mi istece ugovor na pretplatu kod T-mobile-a, onda moram kod njih zatrazit raskid ugovora, i onda kod Tele2 trazit novi ugovor uz postojeci broj.... mogu li kod T-mobile-a raskinuti ugovor prije vrimena, jer sam novi ugovor na godinu...
Sada sam gledao ispis računa na netu pa sam primijetio nešto čudno. Obračunali su do 10. listopada, no pored SMS-a poslanog na 091 ili na 095 stoji 0.29 (bez PDV-a), a pored 098 stoji 0.00 kn (govorim za datum 10.10. jer sam tada već potrošio flex paket od 60 kuna). Sad mi nije jasno, nije...
Evo imam problem, kad se hoću registrirati bilo koje korisničko ime da odaberem kaže mi da je zauzeto tj. da se već koristi. Di je problem? Napišem bilo kaj i sve je zauzeto ... :loco:
Evo, gledam, Simpa ima unlimited za 20 ili 25kn mjesečno mukte razgovore s dva milijuna korisnika, Tele2 ionako ima niske cijene razgovora unutar mreže, jedino je Vip ostavio razgovore unutar mreže 1,22kn (ispravite me ako griješim). E, da i masno naplačuje mjesečnu cifru prema JEDNOM broju koja je...
Korisnici mreže T-mobile koji su registrirani na portalu Moj T-mobile mogu besplatno naručiti naljepnice za nekoliko vrsta mobitela. Više na http://www.t-mobile.hr/2/20-90-92-10-00.asp
Evo danas sam dobio poštom promo letak od vipa. s mojim brojem i mijim imenim.. nude mi kao vjernom potrošaču promo cijenuza mob.. Sad me zanima koliko je to njih dobilo i dal se to ispalti uopšte kupiti.. tak da se nađe ili bilo kaj..možda za ženu.. jer ona ima 2 god star k 700 dok ja imam...
Evo pokuso zvat video callom :P,ali nece kaze da mreze to nepodrzava kada ce se to moci zvati tim video pozivom????jebeni tcom
Evo danas hoću nazvat curu da malo pričamo i normalno zovem 888X kad ono neka "teta" s druger strane mi reče da "Više nije potrebno zavti svoje favorite brojeve sa 888 ispred broja kojeg zoveš", već da se normalno zove, znači bez tih 888... E sad me samo zanima da li će te pozive naplaćivati po...
dakle,izgubio sam doma negdje vip karticu i nemrem je nači-šta mi je raditi,na pretplati sam...dal odma dobim zamnesku u vipu i košta li šta to?hvala
Evo i na Simpi u izborniku na broju 0985123 su stavili pod brojem 7 da se moze iskljuciti ili ukljuciti pri pozivu obavijest o mrezi di se pozvani broj nalazi! Izgleda da ce prenosivost ipak krenuti bar sto se t-mobile tice!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma