Od 1.4. više ne vrijedi 7 brojeva za povoljnije razgovore, ostaju 2 broja, mogu biti iz mreže ili međunarodni... Opcija sa 7 brojeva naplaćuje se 25 kuna za 30 dana, i mogu biti brojevi iz bilo koje mreže....:dunno:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-10-00.asp sad neznam bas da je neko ovo postao ali eto ko jos koristi simpu pa valjda bude promjenio tarifu za povoljno pricanje uglavnom sto mi se cini da su sjebali ljude i automatski ih tjerali da prebace tarifu ili ima prebacili tarifu pa da moraju kupovat...
pocetkom 3. mjeseca proslo je godinu dana mog ugovora isad bi to prekinuo,kak to ide,ima tko da je napravio to? a htio bi zadrzat 098 broj i otic na vip pretplatu..
Imam pretplatu 150 i neznam jel to njhova ili moja greska, pise mi da sam u periodu od 1-3.3.2007 potrosio svih 150kn + 60kn izvan tarife, a pritom nisam dobio nikakvo upozerenje, zvao sam ih u tmobile i kazu mi da im nije na kompjuteru trenutno dostupno pogledat moje stanje racuna, jel moze...
Treba mi pomoć,i to u roku od sat-dva! Naime,otac mi je upravo rekao da je jedan njegov poznanik kupio mobitel za 1 kunu.Može li mi netko objasniti kako to funkcionira jer sam tanak na tom području.Ne znam je li to pretplata,tarifa ili nešto slično. Možete li mi reći koji su sve modeli u ponudi i...
Prije nekoliko mjeseci (3-4) izgubio sam novcanik i u njemu je bila kartica na kojoj se nalaze pin, puk i tako, nisam bio registriran, a cuo sam da se ipak mogu registrirati i da mi onda t-mobile da novu tu karticu bez ikakve naknade, jel netko imao takvih iskustava...
Dodjem jucer u vip, i reko dajte mi E70 i produljiti cu ugovor na 2 god.. veli zena, osbnu i tak to, bla, bla.. I onda veli: ne mozete uzeti taj mobitel, i produljiti ugovor, jer vam takva ponuda nije poslana, mozete uzeti samo Samsung. JA:A da sam novi korisnik, onda bih mogao? Zena:Onda bi...
Evo jedna akcija koja je startala prošli tjedan... http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=381875 promotivni period traje od 15.01. do 31.03.2007. Ovo su benificije koje se ostvaruju
Od 1.4. se mijenjaju tarife, detalje na: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-30-00.asp S danom 1. travnja 2007. godine uvodimo novi tarifni model Simpa Plan za prepaid korisnike te ukidamo postojeći S3 tarifni model. Ukidanjem postojećeg S3 tarifnog modela prepaid korisnici neće više imati...
Zanima me zna li netko točnu informaciju da li su video pozivi uračunati u min. mjesečnu potrošnju na npr, modelu 50 na pretplatei na Vipu. Naime, jedan djelatnik VIP centra u Splitu kaže da je, a drugi kaže da nije. WTF??? Na njihovoj stranici nikakvih pojedinosti.
imam tarifu 2x300 ,2x100 Flex na vipu zanima me kolika bi cijena bila u tarifi 100 za SE k800i ili nokia N serije neka mozda imamo popusta posto smo Poslovna tarifa?
Spretni komunikator i timski igrač Drugi najmoćniji čovjek u T-HT-u voli biti u medijima i vrlo je spretan u komunikaciji. Za vrijeme intervjua za Poslovni dnevnik na svom je radnom stolu držao podeblji fascikl na kojem je bijelim slovima pisalo "Korporativna strategija T-HT-a za 2007. godinu"....
zanjima me kako da prebacim broj 091xxxxxxx tako da ga imam na tmobileu??? ima na nj home pageu to, ali mi nije jasno. moze mi neko pojasnit kaj trebam napravit??? pozz:eat:
Imam jednu VIPme SIM karticu koju sam koristio kao drugu karticu već 5 godina. Odlučio sam je likvidirati. Račun je istekao 9. svibnja 2006. god. Prije 3 dana (10.2.) sam stavio karticu, čisto da provjerim stanje jesu li ukinuli broj, kad ono kartica hvata signal, na netu još imam pristup mejlu...
dakle bio sam korisnik simpe 4 godine i prije 4 mj sam prešo na pretplatu flex 150 i uzeo k750 za 98kn! sada me zanima dali mogu ja na temelju toga što sam pretplatnik uzeti još koji mob povoljnije ili moram čekati da mi istekne ugovor od 2 godine???
dakle ovako imam pretplatu flex 150! imao sam uključenu opciju 7 najdražih! e sad razmišljam koja mi se opcija najviše isplati može li mi tko kako ti izračunati??? evo izvoda s zadnjeg računa pozivi prema favorite broju količina: 117 trajanje: 0:36:12 pozivi unutar t-mobile hr mreže ...
imam jedno pitanje,kupio sam jedan uređaj danas(6233) i sad sam skužio da ima sporiji odaziv,npr izlazim iz izbornika van na glavni ekran i skuže se obrisi menia na kratko još na glavnom ekranu,a tak i unutra..prvo sam mislio da je greška u jednoj gigi kartici,ali stavio sam onu od 64,koja dolazi...
Isprike na malo "zbrda-zdola" naslovu teme, nista mi bolje nije palo na pamet. :flame: Dakle, svaki mjesec sjedne mi 30kn na Vipme racun u sklopu akcije. Naravno, prije toga racun moram doplatiti s bilo kojim bonom. Ukoliko to ne napravim, hoce li meni stici dok jos nije kasno obavijest od...
T-mobile poskupio MMS sa 1,49 na 1,98kn ( zvaršeno promotivno razdoblje )!:fried:
dal se to meni čini ili je t-mobile poskupio svoje uređaje??..tipa el71(nema za kn više),samsung e370 itd...kak to prek noći,umjesto da snize cijene,oni ih još nabiju...:thumbdown
Posjetite Vipme mobilnu top listu, odaberite mobilni telefon koji vam zvuči najbolje i razgovarajte dulje jer ove zime za vas imamo posebnu ponudu: sjajne modele mobilnih telefona po povoljnim cijenama i dodatnih 390 kn na Vipme računu. izvor http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=385640...
Evo doma mi danas stiglo iz vipa nesto formata ajmo rec cestitke. Uglavnom da neduljim, na njihovom webu nisam nasao nista, pa reko da vidim jel jos netko dobio tu ponudu i sta predlazete po pitanju ponude. Nude dva telefona samsung sgh-e250 za 191kn i SE K610i za 491kn uz potpisivanje...
Jedno pitanje... Na tarifi 50 sam na VIPu i interesira me na koji nacin mogu raskinuti ugovorr koji mi traje jos oko godinu dana (tocnije 14 mjeseci). Dali moram otplatiti sve zaostatke (50kn x 14) ili postoji kakav drugi nacin? Pozdrav!
Vipnet poklanja realtone,polifone i Halo melodije na Live! portalu nazvane Vip_kvaliteta_zvuka i Vip_sound_logo. Spojite se preko mobitela i poskidajte koje želite.Ovo se pojavilo nakon pojave onih reklama Zvuk.Kristalno čist. Za one kojima se ne da ići tamo i skinuti stavljam ih skinute sa...
U Pulsu sam vidio da prodaju ili omogućuju download teme za mobitele i pod objašnjenjem šta to tema je napisano da je to nešto što mijenja izgled pozadine mobitela i izgled ikona Koga oni tu lažu jer je na forumu rečeno da se ne može mijenjat izgled ikona :wall:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma