http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp to te ja pitam! ovo bude vrhunsko! nakon skoro 6 mjeseci posta, konačno neki dobar potez iz T-mobile-a! idem sad aktivirati pa vam javim! pozdraf!
http://www.t-mobile-cg.com/3G.aspx?sajt=81 po ovome mislim da se nas T-Mobile moze sakriti ispod nekog tepiha. Mislim, T-Mobile Crna Gora je tek ove godine brandiran u T-Mobile, a vec nude 3 G video poziv, mislim da je ovo vrlo velika sramota za T-Mobile Hrvatska. Jos samo da Vip Mobile Srbija...
Pozdrav! Iz Bjelovara sam i navedeni mobitel sam htio uzeti na pretplatu, ali ga nemaju u T-centru... Zanima me ima li ga gdje u Zagrebu, ili još bolje u Koprivnici ili Križevcima!?
Tarifni paket Mobil 100 dostupan je isključivo novim i postojećim privatnim korisnicima ZABA paketa „1 za SVE“ u poslovnicama Zagrebačke banke. Opis usluge Mobil 100 je jedinstvena ponuda u Hrvatskoj: Uz Paket račun “1 za SVE” Zagrebačke Banka, korisnik može ugovoriti i Tarifni paket MOBILE...
Eto neki dan me zvao neki čovjek u vezi oglasa i broj njegovog mobitela mi je odmah na prvi mah bio čudan. Nakon razgovora pogledam broj i vidim (npr 099/xxxx-xxxx) broj s 8 znamenki. Znam da su stariji br. sa 6 znamenki, noviji s 7 al 8 znamenki prvi puta sam vidio. Pa me zanima dali je to neki...
jeos nema nista revolucionarno. navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
imam karticu t-mobile,koja je prijavljena da je izgubljena i onda je blokirana,dali je ikako moguće ponovno uključiti:fried:
Odlučio sam jedan Tele2 prepaid broj prenijet u T-Mobile mrežu. Naravno, tu dolaze problemi s nesposobnim T-Mobile osobljem. Otišao sam u T-Centar Makarska kako bi podnio zahtjev, uz sebe sam imao osobnu iskaznicu i Tele2 korisničku karticu. Čovjek koji radi u T-Centru me pogledao kao da nisam...
U posljednjih mjesec dana često mi razgovor prekine ili dobim poruku za propušten poziv, a imam full signal. A kad zovem zna mi reći da je greška u mreži. zvao sam službu pa vele da će ispitati, ali jš uvijek isti problem ... To samo kod mene ili? Da bezveze ne nosim mob u servis ...
znači ovako nešto me zanima vezano za t-mobile i nihov internet putem gprs,znači ovako pošto sam t-mobilov preplatnik (a i neradi mi u zadnje vrijeme sms info o računu) pa neznam dokučit taj problem,čuo sam tj.negdje načuo da t-mobileov početna stranica ništa se nenaplačuje tj.nenaplačuje se što...
Da li je to moguče i ako netko zna što je potrebno za prelazak
U T-a sam. Znaci kod njih je recimo najjeftinija w'n'w tarifa 25 kuna i ukljucuje mrsavih 10MB prometa, dok je BB connect 80kn. Sad bi bilo odlicno da T kombinira te dvije usluge iako su razlicite po svrsi i namjeni al recimo obje znaju trebat. Inace uredaj nije BlackBerry vec Nokia E61 koja ima BB...
Imam jednu simpa karticu(broj) na koju dugo nije nadoplačivano tak da je zablokirana(nemogu se primati pozivi, niti ne nalazi signal)! Pitanje je kak sad karticu odblokitarti, jel bi je ponovno koristio! Jel treba oticu u t-mobile centar? Jel se to šta plaća?
Uzeo sam prekjucer n73 na pretplatu, i sad vidim da je ukljucena pretplata na horoskop kako to isljuciti? treba zvat ili? hvala
Imam Flex 60 + W'n'W XL i mjesečno mi je do sada stizal račun oko 180 kn. Poruku da sam iskoristio iznos paketa stigla mi je u srijedu 25.04. u 18. Jučer sam zatražio sms info o računu i stoji da sam od 01. do 26. do 21.30 izvan flex paketa potrošio 2959 kn. I da mi je istekao w'n'w nisam mogao...
Zagreb, 24.05.2007. Elektro Bonus na Simpa računu! T-Mobile nagrađuje dodatnim iznosima sve Simpa korisnike koji nadoplate svoj račun e bonom Elektroničkom nadoplatom računa Simpa korisnici ostvaruju do 200 kn Elektro Bonusa! Plaćanje e bonom korisnici mogu ostvariti u T-Mobile...
Za svaki nadoplaćeni bon kupljen putem elektronskih kanala(Simpa e-bon) u iznosu od 50, 100 ili 200 kn, primit ćeš dodatni bonus na Simpa račun: * Za nadoplaćenih 200 kn, dobit ćeš dodatnih 200 kn (po 50 kn kroz 4 mjeseca) * Za nadoplaćenih 100 kn, dobit ćeš dodatnih 50 kn (po 25 kn...
zanima me dal se prelaz se prepaida na pretplatu u t-mobile obavlja trenutacno,tj. na licu mjesta,ili treba cekati koji dan ..tnx
piše da je 100kb 6kn u roamingu, ali da je obračunska jedinica 10kb znači li to da će mi svaki put kad se diskonektam oni to fino zaokružit, ili će mi na kraju mjeseca, kad sve zbroje, onda još zaokružit na tih 10kb?
jučer cijeli dan nisam mogao nadoplatiti račun..niti preko *123* niti preko broa..zovem službu za korisnike čekam dobrih pola sata...kaže da će me preusmjerit nekome za nadoplatu (tak nesht nisam ga previshe razumio)ikaže da je tamo isto velika gužva da je vrijeme čekanja oko 3 minute..prođe...
1. pitanje-npr. ja sam produžio ugovor u 2 mj. a novi mi treba ići od 4 mj(dvije godine,kupljen uređaj)... stari ugovor-tarifa 60,novi-tarifa 150... Da li mi automatski počinje ići tarifa 150 već od 2 mj.(još pod starim ugovorom ili tek od 1.4 tj. novi ugovor) 2. pitanje. u trenutku dok sam...
Izvješče o isporuci SMS mi ne dolazi redovito. Neznam u čemu je fora ? Nekad dođe nekad ne. Poruke su uredno dostavljene jer mi odgovori stižu. Problem se javlja kad šaljem na bilo koju mrežu (091, 095, 098 itd.) Na zvučniku od televizora čujem da dolazi ali mi mob ne reagira. Probo sam stavit...
Pošto sam nedavno pohvalio T-Mobile kako su mi prihvatili žalbu, sad su se posrali sami sebi u usta. Situacija je ovakva: u 12. mjesecu sam sklopio ugovor na 2 godine na tarifi Flex 150 i time ostavrio pogodnost 3 besplatna mjeseca korištenja Unlimiteda i dodatan iznos na tarifni paket (znači,...
Na onom t_mobile portalu pod +club mi pise ovako: Inace je to znacilo da ce mi toliki racun biti taj mjesec ali ovo je previse! Po mojim proracunima treba biti oko 200kn najvise! Jel to neki novi drugaciji obracun bodova?
T-mobile daje za svaku nadoplatu računa do 20.4.2007. 15KN na račun, bonus. Nije duplo kao na tomato, ali je nešto, pa makar i mrvica ;)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma