Evo prekjučer otišo ja produžiti ugovor i zamjeniti bodove za novi mob. Objasnim ja čovjeku da želim produžiti ugovor (flex obitelj 500) na 12 mj i zamjeniti 12000 bodova i uzeti 6650 fold. Sve on to posluša , malo se poigra iza pulta i izvadi mi nove ugovore. Na ugovoru piše produženje na 24...
http://www.t-mobile.hr/1/10-80-00-00-00.asp Dali ovo još vrijedi? Kad sam kupio mob, uz karticu sam dobio tu simpa pristupnicu.. Poslo sam ju na t-mobile-ovu adresu, stavio sliku, sve ispunio, i nikakvih 50 kn, samo sam čuo da to više ne vrijedi :confused:. Molim pomoć... imal ko da je ovo uspio...
ovak, našo sam staru karticu simpa, 099 i sad mi baš treba taj broj ali je problem šta godinu dana ni bila u mobitelu i kad ju stavim unutra piše neaktivan sim ak zovem na taj broj kaže dobili ste pretinac govorne pošte 099....... bla bla bla se ona bude aktivirala ako kupim bon i nadoplatim...
Evo ovako: nisam plaćao pretplatu na vrijeme i gamad mi blokirala broj, zbog kasnjenja od par dana...uglavnom platio sam ostatak pretplate ali ne neki mali dug od parsto kuna i prosli mjesec mi dolazi kuverta o ovrsi koju ce izvrsiti ukoliko ne platim. Napominjem da ne znam niti mi je predoceno o...
Idem u Australiju i korisnik sam Simpe i sad me zanjima da li mi se više isplati kupit Australisku karticu za SLANJE/PRIMANJE SMS na hrvatsku mrežu i samo PRIMANJE poziva sa hrvatske mreže ILI koristit T-mobile Roaming. E i mozete li mi jos malo pojasnit funkcioniranje Roaminga i preporucit neku...
Evo friskog infoa, znaci od 03.06. do 31.08. uz jednokratnu naknadu od 20kn, t-mobile nudi 500 sms i 500 mms poruka, naravno samo unutar svoje mreze ! KONAČNA VERZIJA: Od 03.06. do 31.08. uz MJESEČNU NAKNADU od 25kn, t-mobile nudi 500 sms i 500 mms poruka, UNUTAR SVOJE MREŽE. Stanje...
Složio se s curom da prijeđemo na Flex Obitelj 200. E sad imam par pitanja koja ostaju nerazriješena, pa ako netko zna, slobodno pomogne... Ja sam na pretplati Flex 60, ona na Simpi. 1. S obzirom da u Flex Obitelji 200 oba člana moraju biti pretplatnici, znači da cura mora prijeći na...
Prije sam citao po forumu da t-mobile otkljucava tj, daje kod za otkljucavanje korisnicima koji idu u inozemstvo. Sad to vise ne mogu nigdje naci. Zanima me dali to jos pali, zapravo i treba mi to zato jer idem na maturalac, pa bih tamo kupio neku njihovu karticu (ceska). Pretplatnik sam
Nova tarifa u Simpi: -mora se imati kreditna kartica i vrijedi samo 12 mjeseci?!?! -jedan broj prema t-mobile mrezi 0kn/min (uspostava poziva 0,25kn) -obracunska jedinica za sve pozive unutra Hr 60/15 -prvih 6 mjeseci dupliranje dopuna od 100kn -neki mobiteli inace dostupni samo za...
Bok! Znam da je pitanje malo bedasto, no zanima me gdje se mogu dobiti T-com postavke za MMS i internet za Moto V8? Služba za korisnike T-coma kaže da nemaju taj model u svojoj bazi postavki i da ne mogu poslati iste, a niti na netu nisam našao postavke da ih ručno ukucam. Pomagajte! :-)...
Ukoliko se nadoplati racun preko e-bona. Detaljnije na http://www.t-mobile.hr/1/10-10-50-00-00.asp
Čuo sam da je za neki predmet za FERu, T-Mobile dijelio besplatne SIM kartice s kunama na računu (kako bi se koristile za neko glasovanje/ocjenjivanje ili tako nešto)? Nisam uspio nigdje u vijestima naći niš o tome. Zna li mi netko reći detalje o tome? Da li su dijelili i bonove i kome je sve...
Da li je moguce prenijet proj sa tele2 na simpu?
http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp pa tko ima neku ludu želju, možda mu je i ispune. svakako pažljivo pročitajte pravila igre...
Evo zanima me dali opcija tulum ima vremensko ograničeno vrijeme razgovora, neznam npr 1000min, 60sati ili nešto drugo, ili je neograničeno?
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-03-00-00.asp Da bar vrijedi za flex 60 onda bi bilo super
Znam da se na VIPu moze, zanima me da li je izvedivo na Simpi, jer imam nekoliko neotvorenih paketa sa 100kn na racunu, glupo mi je da propadnu jer vidim da je rok uporabe 90dana ? Ako ne moze molim savjet kako potrosit ;) (osim na SMS nagradne igre ;) )
Dvije nove tarife za t-mobile pretplatnike: Moji najbolji 75 i 200 http://www.t-mobile.hr/2/20-10-02-00-00.asp # U tarifi Moji najbolji 75, za mjesečni iznos od 75 kuna, cijena razgovora s vaših pet odabranih iznosi 0,25 kn/min te uključuje 250 minuta razgovora # U tarifi Moji najbolji...
Ovako, odavno imam Simpa broj kojeg do sada nisam bas cesto koristio. Zanima me (ako netko zna) jel ja sa vec postojecim brojem mogu kupiti mobitel iz one Simpa ponude, odnosno koja je onda cijena uredjaja? Na HT sajtu pise "Simpa paket" sto me asocira da u je u njemu i novi broj koji mi ne treba...
Evo dobio sam obavijest SMS-om, ali stavili su i vijest online. http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp Ukratko za 15 kn mjesecno besplatni razgovori unutar T-mobile mreze vikendom, uz naplatu 0.25 kn za uspostavu poziva.
Zanima me jel tko jos uvijek koristi to iako su kao ukinuli mailbox i punu uslugu maila.. Forward poruka jos postoji, ali ZEZA, posebice za mailove koji su izvan @sms.t-mobile.hr domene, nekada nece poslati mailer-daemon javlja gresku, nekada posalje, nema tu pravila, pa me zanima jel se i drugi...
Postoji li ova usluga na Simpi kao sto postoji na Vip-u? Znaci upises u sms poruku broj sa bona i broj na koji zelis uplatiti? Mislim da je prije postojalo ili se varam,uglavnom sada ne mogu naci...
Dakle, kako akcija Minuta je prekratka za Simpa ekipu istiće za manje od tjedan dana, zna li itko sprema li T-Mobile kakve nove pogodnosti?
Dali mi netko zna reći dali se TMobile (T Com) Fusion+ PCMCI kartica može koristiti sa Sim karticama drugih operatera i ako da na koji naćin. Zainteresiran sam za Vipme Broadband pa ako je to moguće kupio bih samo sim za 200 kuna.
Uskoro mi završava pretplata na T-mobile, u svakom slučaju bih ostao pretplatnik, zanima me što biste preporučili, produženje ili prelazak na drugu mrežu? Dojam mi je da je tele2 dosta jetiniji sa knockoutom... Dužina trajanja pretplate nije mi toliko važna, visina fiksnog mjesečnog iznosa trebala...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma