Dakle 20mb-15 100mb-20kn Prejeftino.posto mi je internet preko moba najbitniji,mozda se uskoro ponovo prebacim na t mobile,100mb za 20kn je prejeftinio,10kn manje nego u vipa.jedino da cekam hoce li i vip pojeftinit http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4#wnw
"2. Mrak tarifni paket mogu ugovoriti samo fizičke osobe do navršenih 28 godina starosti i to kod zasnivanja pretplatničkog odnosa za novi priključak uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog odnosa (dalje u tekstu: OTPO) na 12 odnosno 24 mjeseca ili ako na postojećem pretplatničkom ugovoru...
Citam da se SimpaMix moze nadoplatiti sljedecim karticama: Ja imam onu obicnu Visu Classis (kreditna je, ne debitna kartica) kao na ovoj slici . Zna li itko moze li se i ovom karticom pretplatiti na SimpaMix?
Da li itko zna ili da li je moguce da se do 31.12.2009. smanjiti pocetna cijena Iphonea u t-mobile tarifama? Sto vi mislite? U dvojbi sam dal da ga uzmem sad ili da pricekam jos malo...
Najavljena je nova postpaid tarifa... ... bit će zanimljivo vidjeti detalje, slično "Jupiii" tarifi sa dodatkom spomenutih 150min.
radi se o računu za t-mobile flex obitelj 200,staviču sliku da mi lakše objasnite....a radi se o ovme:Iznos tarifnog paketa (bez PDV-a) i on je meni 163,93kn....sad mene zanima šta je to... dali ja naprimjer mogu nabiti cca 150kn a sve skupa račun izaći 219,99... hvala....
Nove cijene u T-mobileu od 1. 10. 2009. Samo još nisam skužio što su promijenili i poskupjeli. Navodno se radi o "izmjeni obračunskih jedinica" što su me obavijestili putem sms-a, iako mi nije jasno što je to!??? http://www.t-mobile.hr/pdf/2009-010-HR-Cjenik%20usluga%20u%20TM%20mre%C5%BEi.pdf
Ugovor je potpisan u 5. mjesecu, u trajanju od 24 mjeseca. Dakle ostaje još puno. A čovjek bi uzeo iPhone uz potpisivanje Ugovora na 24 mjeseca. Naravno, ne trebaju mu 2 Ugovora. T-mobile ima varijantu "uz produljenje ugovora" i varijantu "uz potpisivanje novog". Da li se ovo "produljenje" može tu...
"Mobile Internet bez mjesečne naknade! Sklopite novi ugovor na 24 mjeseca za Mobile Internet 500 do 31. kolovoza 2009. i šaljite i primajte e-mailove, surfajte, te pristupajte raznim sadržajima na internetu: * bez mjesečne naknade za Mobile Internet 500 do kraja ugovorne obveze *...
Dobar dan. Moze li mi neko objasnit ovu t-mobile ponudu. Kolko sam uspio skuzit platim 1300kn za mobitel i automatski dobijem pretplatu na mrak tarifu? 50kn mjesecno + potroseni promet (pozive)? Ili ova flex 60. Platim 1400kn mobitel i moram placat mjesecnu pretplatu 60kn mjesecno + pozive?...
e pozz svima.1,8 dobijem od t-mobile sms"poštovani od 1,8.mijenja se cijena prijenosa podataka nakon potrošenih 10 mb u podatkovnom modelu free surf više informacija na t-mobile.hr/freesurf...." odem ja na stranicu i kolko sam skužio da imam besplatnih 10mb,inaće sam u flex obitelj.... i...
...evo, i t-mobile se priključuje ne plaćanju mjesečne naknade - tzv. pretplate (ali se počinje plaćati nakon što istekne ugovor)... Cijene: Specifikacija "Jupiii tarife" (PDF)
Danas sam poludio kad sam saznao da mi je istekao web 'n' walk na nacin da sam ostao bez svih para na racunu (srecom da imam prepaid) radi glupog Free surfa na kojem T-Mobile pobire pare. Zanima me jel postoji nacin da disablam nekak taj free-surf ili da me bar upozori kad vise nemam web 'n' walk...
Radi se o Nokijama 5310 za 498kn, 5000 za 398kn i LG Shine za 398kn, dostupni u T-Centru Dubrovnik. Mislim da su cijene stvarno niske i prihvatljive, pa me kopka da si piknem jednu 5310. Mislim da bi me s otključavanjem došla manje nego u Oglasniku.
Nisam znao gde da postavim temu,pa mi se ovde uchinilo najbolje! Naime,da li mogu da kupim iphone 8gb za 698 kuna,a zatim da raskinem ugovor da vise ne placham 300 kuna mesechno nego da "otkupim" telefon odjednom?! Hvala
Naime, na t-mobile meniju, onome koji je u kartici ;) posotoji opcija smsmail, lijepo odeš u nju, napišeš email na koji hoćeš poslati, naslov i poruku i šalješ.. kad pošalješ poruku, tvoj email je 385xxxxxxx@sms.t-mobile.hr i to ima svaki mobitel, dakle, svaki t-mobile broj ima svoju email...
Vidim još jedna novina u TM - nova Simpa dnevna opcija, ali za surfanje :-) Imaš 100Mb za potrošit u roku jednog dana od aktivacije, a sve to platiš 20 kuna... Kako vam se čini? Koliko mi se čini za tu lovu se u internet cafeu tek nešto moglo prosurfati...
Evo ,ovo kaže T-mobile.Pošto nismo svi baš tako pametni , pa nemožemo shvatiti što to točno znači . Tko ovdje poziva a tko prima poziv u ovom slučaju ? Najme, zanima me koliki dio bi ja platio da iz Njemačke zovem u HR, a koliko onaj tko prima taj poziv ! Sory admin ako nije na pravom...
Pozdrav, frendu na mobu od nedavno umjesto imena posiljatelja ili slova poruke pise MyFaves dok ne ude u nju. Jel to ima veze s opcijom My favorites ili je do moba? Mob je Samsung J700. Njega sam pregledao, ali u izborniku nisam nasao kako promjeniti prikaz. I ako je do opcije, jel zna netko...
da li mi neko može reć koliko dugo mobitel može biti na servisu... i kada se može otić zahtijevati novi mobitel? meni je mobitel star tjedan dana na servisu od 27.05.2009. ... pa me zanima zakonski koliko ga dugo još mogu držati na servisu i ima li još uvijek onaj rok od 15 radnih dana? hvala...
detalji na: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4
Koja je fora s Simpa Mixom? Želim uzeti Nokiu 5800 u Simpa Mix paketu, jel se mora nešto potpisivati kod njih? Imam T-Mobile pretplatu, Simpa karticu bi ostavio doma ili prodao, dali je to moguće? Na njihovoj stranici mi baš nije dobro objašnjena razlika između Simpe i Simpe Mix.
Pozdrav. Naime, nakon dugog vremena što sam imao 092 tomato broj i bio nekako polovično zadovoljan s njime, jer nema većinu opcija kao što imaju ostali operateri... ali su zato cijene SMS-ova i poziva prema svim živim i neživim mrežama bile stvarno odlične (!). Danas sam odlučio nabaviti 099 broj...
Bok !! Imam jedan problem, pa se javljam ovdje u nadi da netko možda zna odgovor na njega budući da je služba za korisnike nemoćna. Naime radi se o mom sekundarnom broju 0921xxyyzz koji sam prvo prebacio iz tomatoa u tele2, a onda iz tele2 u t-mobile, jer sam svoj glavni broj 098 prebacio kod...
Dobio sam SMS od t-mobile o izmjeni općih uvjeta poslovanja. E sad, ne da mi se citati sve opće uvjete, pa se nadam da ima dobra duša koja će mi reći koje su izmjene u istima ? Hvala:)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma