Usluge pristupa Internetu putem mobilnih tehnologija (GPRS, UMTS, HSDPA, ...)
(data promet na voice i data SIM prepaid karticama) Ovdje su navedene samo tarife i opcije koje je moguće aktivirati. Nisu navedene one koje se vise ne mogu aktivirati, ali ih korisnici koriste od ranije 0. - ?kn=1gb - operater - tarifa/opc. - uk.kn=uk.gb - napomena A) do 95 kn/mj -...
Kako je startup iz Istre dosegao vrijednost veću od milijarde dolara? VIJEST da je hrvatska tvrtka Infobip iz Vodnjana, vodeća IT tvrtka u Hrvatskoj i regiji, dosegla vrijednost veću od milijardu dolara objavio je Reuters, a vijest je prenio i ugledni New York Times. Iz Infobipa su nam...
Ne trošite vrijeme tražeći i unoseći IBAN – registrirajte se za IziPay i šaljite novac mobitelom bez naknade. Jednostavno kao slanje poruke. Putem mobilne aplikacije m-zaba možete besplatno slati novac bez obzira na to u kojoj banci u RH primatelj ima račun. Kako poslati novac uz IziPay? ...
Google Pay stigao u Hrvatsku - Do 100 kuna samo 'probudite' mobitel No, usluga je omogućena samo Android korisnicima pametnih telefona i za početak onima koji imaju PBZ karticu jer je to prva banka s kojom je Google sklopio ugovor za Hrvatsku Jeste li se ikad našli na blagajni u dućanu, samo...
pozdrav, imam problem. moj sat kao da se ne moze spojiti na 2g mrezu. pa sam gledao ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=r_8sKzqXNls i dolje u komentarima pise tipa: send to watch sim card was like this : pw,523681,apn,data.mymeteor.ie,,,27203# kako mogu ja to napraviti sa bonbon-om?...
Kako piše u naslovu gdje kupiti Eronet sim karticu za mobilni internet na bonove prije nego se ode u BiH, tj iz Hrvatske? Ima li tko kakvu ideju ili neku web stranicu gdje se može kupiti od dealera iz BiH? Hvala
Dakle dame i gospodo, od danas.... došao je i taj dan... Ako želite uživati u neograničenom surfanju i za to uvijek plaćati isti račun, odaberite jednu od Vip mobilni internet S, M, L ili XL tarifa, a ako vam je mobilni internet potreban samo povremeno, odaberite tarifu Vip mobilni...
Poštovani dali ima tko iskustva sa nabavkom 4G routera da prima sim i da ima Hotspot? Molio bi neku preporuku.Imam 25GB po max LTE brzini ali nemam prijamnika za to tj,router!
Internet sim kartica: 10kn kosta kartica Dnevni internet paket 300Mb=3kn/dan Osnovne cijene (van paketa): 1Mb 0,70kn sms 0,20kn https://www.bonbon.com.hr/ponuda/internet_sim
Idem 3 tjedna u Hrvatsku (Lozovac, Tromilja) pa me interesira koja mobilna internet mreza je tamo najbolja? Kartica mora biti na bonove, ne na preplatu. Hvala unaprijed! BennyB2912
Nakon 1.7. internet ćemo moći u cijeloj EU i još par država koristiti povoljnije. http://www.bonbon.hr/podrska/pitanja-i-odgovori/na-bonove/usluge-na-bonove/roaming Vjerojatno i ostale mreže uvode ali nisam tražio po njihovim stranicama.
Jučer sam u tri navrata mjerio brzinu interneta na 4G mreži. Brzina je stavrno bila dobra, preko 100Mb u downloaduu. Međutiim,.. pri tim mjerenjima potrošeno je 372MB prometa !!????? Je li to normalno? Kako je moguća tolika potrošnja?
Otvaram temu o potrošnji mobilnog interneta napravljenog preko mobitela. Radio sam screenshot potrošnje podataka nakon svakog mjesečnog razdoblja, što mi troši najviše te ukupni mjesečni promet (prema mjerenju telefona). Vodio sam evidenciju za tri mjeseca, 10. 11. 12 mj. Uređaj Samsung Galaxy...
Ponuda > http://www.t-mobile.hr/extrememobilenet/ Karta pokrivenosti Specifikacija Extreme Mobile net tarife (PDF) Uređaji:
Pozdrav. Aktivirao sam 5gb kod bonbona na sticku huawei e372. naime imam problem koji se precesto javlja i poprilicno je iritantan a radi se o tome da se veza prakticki stalno reconnecta,bar par puta u npr 1h u npr igrama/skypeu i stalno se pojavljujem kao da sam ponovo online sto smeta druge....
Punici uzimam Internet te pošto nemaju fiksni telefon ovo je najbolji način da omogućim pristup www-u. E sada, pošto je to novi ugovor uzeo bih bar Lte stick. Koji preporučate? Tarifa bi bila L
Ispričavam se ako slična ili ista tema već postoji, ali baš sam poludio! Na Xperiji T od jutros pokušavam namjestiti postavke za Carnet ali ne ide. Da stvar bude gora, na Galaxy mini je postupak trajao manje od minute. Ima li netko normalne upute što i kako napraviti? Znači, imam mail xy@skole.hr....
Pozdrav, treba mi neka 3G usluga za videonadzor, tj. za remote access na isti. Stvar radi s bonbonom, ali samo motion notifikacije koje uredno primam jer outgoing radi normalno.. To radi bez obzira na to koristim li ruter koji podrzava 3G stickove ili sam stick stavim u DVR uredjaj, dakle...
Trebo bih informaciju o pokrivenosti signalom Povljane na Pagu 3G signalom; t-mobile, VIP, eventualno tele2. Pa ak netko ima iskustva (na kartama u teoriji obično izgleda puno bolje nego u praksi)
Gledam al nisam siguran da li sam sve pregledao kako treba (što se opcija tiće). Treba mi mobilni net od cca 15GB prometa. Mogu uzeti VIP 15GB za 90kn preko carneta i to mi izgleda kao najjeftinija opcija. Ako netko ima drugi prijedlog samo recite... Nebitno je bonovi, pretplata, nadoplate...
Ako neko ima da je trenutno u Austriji, ili zna za nekog operatera kod kojeg bi mogao kupiti sim karticu bez ugovora. Da ima tarifne opcije: "internet sms i nesto minuta. Boravim u Austriji godisnje 5-6 puta, na periode 5-10 dana. Prvenstveno mi treba internet, zbog vajbera, WhatsApp...
Pozdrav! Odavno koristim taj free FB, na tomato bonovima sam, sve je super radilo, do od nedavno, desava se kad krenem otvarat 0.facebook, prebaci me na m.facebook i svaki put mi skine kredit. Zvao sam sinoc tomato, rekli su da ce mi poslat rucne postavke na maiol, ali naravno nisu. Imam Nokiu...
Pozdrav, molim pomoć u vidu preporuke Tražim LTE router kao npr. ovaj: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/work/wireless-mobile-broadband/dwr-921-4g-lte-router ili router na koji je moguće spojiti 2G/3G/4G USB dongle, kao npr ovaj: ...
Imam usb stik koji sam koristio prije u vipa i stekao mi je ugovor pa sam zatražija dekodiranje u vipa i izvršili su mi dekodiranje , zatim sam koristio stik na tele 2 samo sam nariktao apn i radio ko bonbon. Pa sam prešao u bon bon da mogu koristiti 4 gb i nariktao apn i neradi dali mi tko može...
nedavno sam kupio tablet joyplus DR7 koji prema specifikacijama proizvođaca podrzava 3G stickove hrvatskih operatera,no tu nastaje prolem. Imam t mobile-ov stick huawei e160 kojeg tablet uredno prepoznaje i preko kojeg mogu na net,no problem je u tomu sto se stick nakon nekog vremena pocinje...
Pri instalaciji webnwalk sticka (t mobile) ne otvaraju mi se internet stranice već mi pokazuje problem s DNS serverom. Imam Windows 7 i neznam kako to riješiti. Kyky01
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma