Usluge pristupa Internetu putem mobilnih tehnologija (GPRS, UMTS, HSDPA, ...)
Sorry ako sam otvorio ovu tema da je vec negdje napisano, trazio sam ali nisam mogao nac. Zanima me, kupio sam mob Nokiu E50 i probo sam se spojit na internet, malo sam iso na google pa na cafe.mobil... Zanima me kako se to naplacuje, vremenski ili po prometu i kolika je cijena? I neznam dali se ja...
Pokusavam konektovati lap-top na internet preko GPRS-a, Nokia N73. Telefon spajam sa racunarom uz pomoc PC Suite koristeci Bluetooth. Telefon i racunar se bez problema prepoznaju (nesmetan prenos fotografoja, muzike...) ali problem nastaje kad zelim telefon koristiti kao modem. U racunaru (Control...
Eto, mozda netko ima iskustva.. naime lutam bespucima nasih providera, i zanima me koja je najbolja mi opcija za uzet.. :) Iako sam od pocetaka vip user, mozda bi preferirao nestood VIP-vodafona. Naime, potrebno mi je povremeno se spojiti notebookom na net, znaci ne kombinacije lap+mob=internet...
Ne znam da li ste primijetili, ali vip je ponudio povoljniju opciju mobilnog broadbanda (od 01.05.) tj. u pola cijene od onoga preko kartica. Dakle ako aktivirate mobil broadband 128 koji inace kosta 91 kn platit cete samo 45,50 kn (onaj 512 koji kosta 191 placate 95,50) ako ga aktivirate na sim...
Ne znam da li ste primijetili, ali vip je ponudio povoljniju opciju mobilnog broadbanda tj. u pola cijene od onoga preko kartica. Dakle ako aktivirate mobil broadband 128 koji inace kosta 91 kn platit cete samo 45,50 kn (onaj 512 koji kosta 191 placate 95,50) ako ga aktivirate na sim kartici na...
Postoji li pretrazivac wap stranica, tacnije sa kompjutera da pregledava wap stranice i kasnije ako ti se nesto svidi, spojis se sa mobitela i skines sebi. Dali mogu sa svoga kompa java igricu koju imam na hard disku da ucitatam putem mobilnog interneta, tacnije da moj komp bude lokacija na koju...
Na internetu sam našao postavke za mms i gprs za tele2. Spremim ja to sve,probam se ić spojiti na internet,kad mob poruči: GPRS: GPRS nije dostupan. Provjerite usluge mreže. Jeli itko se spojio na internet s tele2 karticom,ako je,molim da mi da postavke tele2 gprs-a na...
ima li ko da se skonektal vmc om preko viste na vip sa onom 3g/gprs datacard (serijski broj pocinje sa CL) :thumbdown
Kako se spojit na net preko kompa... znaci da koristim adsl ali da se sve prikazuje na mobu... imam k610i i bluetooth na kompu.
15kn > 5 MB-a. http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp
Dakle kao sto subjekta kaze, moze li se u vip edge usb modemu koristiti i t-mobile katrica ili je zakodiran? Pozdrav
Imam problem na Nokiji N73. imam VIP karticu. Svaki put kada se pokušam spojit na internet ili downloadat nešto preko linka piše mi:''paketni prijenos podataka nije dostupan'' U službi za korisnike mi nisu mogli pomoći.....ima li netko kakve ideje kako bi te postavke trebale izgledati tako da...
Pozdrav... ovako imam jedno pitanje vezano za Nokiu 9300 i povezivanje na net (preko w'n'w). Stvar je slijedeća. Imam 9300 i u njemu sim karticu na kojoj je uključen W'n'w. I danas sam se probao spojiti na net na laptopu preko mobitela i neide. Imam instaliran PC suite i drivere za USB (sa...
Ovako...koristim Sony Ericsson P990i i Operu Mini. Stvar je u tome da kada uđem na cafe.mobil da se ne mogu ulogirati, bez obzira kaj stalno upišem ispravan usrename i password. Stalno mi napiše invalid username or password. Jel zna netko di je problem?
Do kraja mjeseca t2 uvodi novu podatkovnu tarifu -Huawei 3g usb modem i tele2 sim kartica s aktiviranim uslugama prijenosa podataka i slanja i primanja sms poruka samo korisnicima u Zagrebu preko umts-a na 384kbit/s a bilo gdje drugdje 80kbit/s preko gprs vise informacija do kraja...
Imam Blackberry Pearl i vip karticu. I sve sto zelim je spojit se na internet.Instalirao sam Operumini. Sad Zanima me kako je moguce da se spajam na internet? Sto vip ima u ponudi? Pregledao sam njihove stranice xxx puta ali mi jos nista nije jasno. :thumbdown
sa svojom v360 preko vipova gprs start mi na www.brzina.info ( opera mini ) očitava 800-tinjak kbps i piše da mogu dldati podatke otprilike 92 KB/s . na bwm.carnet.hr piše da imam 2.97 Mbit/s vezu. Tko je tu lud? ( ja ili oni )
pomažite! Planiram uzeti WnW u T-gamadi skupa s novim mobitelom i to spojit na PC. Treba mi vaša preporuka koj mobitel odabrat da mi glumi modem i da se lako spaja na pc. Mobitel nesmi biti skuplji od 1000kn (može i uz ugovor na max 12mj.). nije mi ni problem ako je mobitel od Vip-a ili telca2...
namjeravam uzet u t-scumu n70 na 2godine al onda moram uzet i opciju web n' walk. pa me zanima dal netko zna jel se ta opcija može isključit nakon 3 tjedna da ju više u sljedećem mjesecu ne plaćam????
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=20460000 Još da uvedu flat-rate po nekoj normalnoj cijeni... :klap:
Od 1. travnja 2005. VIPnet će svojim korisnicima ponuditi i drugu UMTS uslugu - video poziv. Nova UMTS usluga će biti dostupna svim VIP pretplatnicima čiji mobilni telefoni podržavaju video telefoniju. VIPnet će stoga ponuditi i dva nova mobilna telefona koji podržavaju UMTS tehnologiju:...
carnet i vip su slozili shemu da je svim korisnicima carneta omoguceno Mobile Broadband 128 koji uključuje 128 MB prometa mjesečno po 45,50 kuna, a mjesečna naknada Mobile Broadband 512 sa 512 MB uključenog prometa iznosi 95,50 kuna mjesečno. odnosno 50% jeftinije po meni je ovo pristojna ponuda,...
Da li se može ikako kombinirati da napraviš dva City Broadband ugovora, kako bi dobio 1GB raspoloživog transfera podataka. Čisto teoretsko pitanje.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma