Usluge pristupa Internetu putem mobilnih tehnologija (GPRS, UMTS, HSDPA, ...)
Najprije, oprostite ako sam fulao podforum. Imam dial up, i na njemu igram samp koji troši jako malo prometa, ali meni se uzima vrijeme pa mi je to skupo. Na mobitelu imam web 'n' walk, pa sam došao na ideju da se spojim na internet preko mobitela,da li postoji neki program ili nešto? Znam za...
Koristim VMC (Mobile CARNet) i na zadnjem računu mi je pisalo nešto da će se kao ispis spajanja od idućeg mjeseca moći pogledati na netu (nešto kao webbill kod t-coma)... Registrirao sam se na "moj vip", ali kad se logiram jedini gumb koji postoji je "odjava"... Jel ima netko kakvih saznanja...
Ispričavam se ako sam pogrješio podforum. Ali neznam kuda da ga postavim. Zanima me dali ste pokušali kada napraviti kao na sljedećoj stranici na svome WiFi uredjaju? LINK Ja pokušavam napraviti na svojoj Nokiji E61i i nikako mi neuspjeva. Sve sam podesio kako pise i registrirao se preko...
Prijatelj mi kaze da Simpa i Tele2 daju 10 MB za 10 kuna. Ima li vip nesto slicno da bi moga sa Nokiom 5310 XM na Internet a da nije nesto preskupo jer kad odem ovako dobro me odere... Nemam nikakvu pretplatu, na bonovima sam.
he evo za raju koja cvili da im je na prepaidu mobilni pristup netu skup :) Vipnet uveo prepaid i za mobilni Internet Zagreb, 21. studenog 2007. Bez pretplatničkog ugovora i mjesečne naknade, potpuna kontrola troškova i mogućnost obnavljanja Vipme Broadband računa na Internetu ...
znam da je prije postojao neki trik za besplatan internet jeli iko jos zna nacin kako da se dobije ? na mobitelu naravno
Pozdrav, imam problem kod spajanja, greska: 0x8007026b. Surfao sam po stranim stranicama no nista korisno, na HR nema nista konkretno vezano za taj error code. Ima li tko iskustava, u cemu bi mogao biti problem? Pretpostavljam da je kvar softverski? hvala
evo kupio prije mjesec dana i zadnjih par dana mi neće da uđe na internet zbog neke pogreške 619 error 619:An connection to the remote computer is unavailable so the port was shut down itd. imaju neke debilne "pomoći" jel zna tko rješenje ovom?
Ovako, koristim Simpa internet i dogadja mi se to da nakon svakih 13-15 minuta (najcesce bude na pocetku 13. minute) jednostavno pukne veza i nakon tog se obicno nemrem reconnectat minutu-dvije. Kad se to dogodi pise mi da sam jos uvijek connected ali bandwidth je 0 i nemrem niti pingat nista....
Znači, kako za w'n'w uslugu provjeriti na mobitelu koliko sam MB potrošio, tj koliko mi je još ostalo? da li se to može uopće može? (na mobitelu ili na kompu) da li postoji neka aplikacija za to?
evo jedno "plavuša pitanje" što znači konstantno upaljeno veliko slovo E na ekranu? molim vas za odgovor hvala
Zasto mi kada s moba posaljem mail ili odem na wap.tele2.hr normalno skinu odredjeni iznos s racuna, a kada surfam Operom nista. Mislim, nije da se bunim, ali kopka me zasto. Nisam ni koristio to do sada, posto je mob stara kanta, a i stalno sam uz racunalo, ali su mi dosadili s onim sms-ovima...
dakle za mene jedna super stvar od danas http://www.tele2.hr/mobilni_internet.html ono što je još bolje na stranici postoji karta pokrivenosti i brzine!! http://www.tele2.hr/mobilni_internet_pokrivenost.html
Vidio sam neki dan u engleskim novinama koliko košta ova usluga tamo. I pao na guzicu: tamo se dobije stick kod T-mobilea s flatom za okruglih 150 kuna mjesečno (naravno u funtama). Evo i linka: http://www.t-mobile.co.uk/shop/mobile-phones/offers/broadband/ Pa kako nas ovdje plačkaju to nije...
dali je netko boravio na Murteru i koristio t-mobile GPRS EDGE u tom mjestu dali vam se dogada da signal prekida svakih 10 minuta pa treba disconekt i conect u wnw manageru i tako vec od pocetka ljeta koristim webnwalk stick pozdrav
dakle imam 5700 i hocu si napraviti msn na mobitelu.skinuo sam program sa neta i instalirao na mobitel,ali jos nisam ukljucio vip surf tarifu (10 mb za 15 kn) jer neznam dali mi je ukljucen gprs na mobitelu i ako nije kako da ga ukljucim.znaci trebaju mi upute kako da to ukljucim,i kako mogu...
TELE2 MOBILNI PAKET 10 MB za 10 kuna Bilo da si Tele2 bla bla korisnik ili Tele2 pretplatnik, sada ti je dostupan Tele2 mobilni paket u kojem za samo 10 kn dobijaš 10 MB prometa za razne stvari: surfanje internetom ili wap portalom, skidanje mobilnog sadržaja, za neprekidni chat s...
1.6. je dosao i prosao, proslo je skoro tjedan dana od prelaska tele2 na t-mobile i jos nista od podatkovne tarife? pa sto cekaju oni, i namjeravaju li uopce napraviti takvo sto? Ima li tko kakvih odgovora, znam da tu ima par ljudi koji rade u telekomunikacijama i razumiju se edit: mislim na...
evo kupila sam si laptop pa razmisljam o ovoj promotivnoj ponudi, ima li tko s tim kakva iskustva, voljela bi znati dobre i lose strane toga i da mi neko malo bolje objasni na kojem principu to funkcionira?
Jucer aktivirao to, treba mi za povremeno surfanje na jednoj lokaciji bez telefonske linije... sad me samo zanima gdje vidim koliko sam MB potrosio ovaj mjesec ? i jel se to racuna od 15. do 15 u mjesecu ili kalendarski ?
Piše da se da je slikovno blogiranje besplatno, no isto tako piše i da se plaća količina prenesenih podataka... Gdje idu te slike? Jel može neko pojasnit i jel ima ko iskustva s tim?
Jel netkom radi ta kombinacija ? Danas instalirao fastnet aplikaciju i stvarno je surfanje pun klinac bolje, samo mi ne dela facebook, kada iskljucim fastnet proxy u firefoxu sve prodela....
Evo gledam ovdje http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp, da je opcija web'n'walk za početnike, samo 1 kn, po mjesecu... Ja se nekužim u to, sad sam aktivirao opciju.... Zna li ko kakve sve mogućnosti imam, mogu li surfat internetom, bit na msn-u, a da mi neskida novce sa računa kada sam na...
Vani je vec neko vrijeme kod nekih providera uobicajena praksa nazivati tarifu FLAT iako stavljaju ogranicenja na nju. Ovo se sasvim fer cijene za mobilni pristup, samo je mozda malo hendikepiran naziv za tarifu. http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=643332
Dakle nadam se da nisam fulao temu, radi se o tome da su česti problemi sa spajanjem preko carneta, a sada mi se desilo da se već 2 tjedna ne mogu spajat... Radi se o sljedećem: Kada mi je mobitel modem uredno se spojim preko kompa, ali kada pokrećem s operom sa moba i to symbian operom neće se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma