Usluge pristupa Internetu putem mobilnih tehnologija (GPRS, UMTS, HSDPA, ...)
Zna li netko ima li gdje za nabaviti otkljucanih usb hsdpa modema kod nas i po kojoj cijeni? Recimo neki huawei E160, E170 ili E180. Ili makar da se moze otkljucati neki od onih koje daju tm/vip/tele
E potreba je otvorit jednu ovakvu temu(preporuka i sticky) i rezimirat u njoj sve a i mene zanima a nisan nasa nasa bas nista konkretno ugl mene zanima sta je najjeftinije najbolje naj brze najkvalitetnije itd ako uvatim vrimena od faksa rezimirat cu u tablice trenutnu situaciju
Imam t-mobile internet mobile 500 - tj. sada je 1 gb. Stick je onaj IV. (uz eeepc što se dobije). Konekcija mi je konstantno loša. Bez obzira na lokaciju i računala - znači na raznim računalima s windowsima 7, na laptopu, na raznim lokacijama, razno vrijeme... Simptomi su znači sporo surfanje,...
Tu, na pravom mjestu kod strucnjaka cu postaviti pitanje. Imam vip internet pod ugovorom do 1.10. ove godine. Trenutna tarifa je 3GB (200kn) preko Carneta. Htio bi se bacit na onu novu 5GB za 100kn. Dobio sam odgovor od vipa da prebacivanje u tu novu tarifu kosta 200kn. E, sad, zanima me dal kad...
Vidim na internetu da od 1.2. su postojećim (a i novim) korisnicima aktivne nove tarife, tj. tko je imao mobilni internet 500 sada će imati 1 gb, 1 gb postaje 6 gb a 3gb je 10 gb...Tako i cijene su 100,200,300 kn. Ja sam na mobilnom internetu 500mb. Zanima me jel to zastalno nove tarife ili...
probao sam da se povezem u internet preko mobilnog telefona u laptopu sa motorolom RAZR V3i normalno preko bluetootha i to je islo vrlo dobro ali sad probao sam sa sonyericsson S 312 i uradio sve isto kao u motorolu ali ovdje kad treba da se konektuje sve lepo ispisuje ono verifying nad registering...
Ajde da vas pitam, nemam pojma o BlackBerry-ima pa da se informiram... Usluga dođe 91kn, i Da li uključuje i skidanje podataka, ono filmova 500-600 mb u komadu, muzike, programa... Može li se to može skidati na BlackBerry? I da li se može spojiti BlackBerry kablom na komp pa surfati...
Pozdrav.Jedno pitanje,dakle zanimaju me razlike izmedu Gprs,Edge,Umts,Hsdpa,Wlan i Wifi,ali gledajuci na te opcìje na mobitelu,znam da je gprs najsporiji,ali cemu na mobitelu sluzi wlan,a cemu wifi?nekuzim bas to sve
Nadam se da sam na dobrom podforumu. Došao sam u posjed netbooka Lenovo S10-2 3G. Navedeni netbook ima opciju Quick Start kojom se brzo dobivaju osnovne funkcionalnosti pristupa internetu (web browser, mail, skype i sl.). Ali problem je u tome što što se iz Quick Starta (Splashtop) ne mogu...
Problem je da spomenuti HUAWEI E180 modem u kombinaciji s Windows 7 Build 7100 (sa svim posljednjim updateima) uzrokuje kompletno zamrzavanje OS-a i pomaže samo hard reset. Vezu uspostavim sasvim normalno i koristim je cca 10 minuta i onda se sve odjednom zamrzne. Ima tko ideju?
više na: http://www.t-mobile.hr/1/10-20-40-50-00.asp 1MB=1KN
Koristim T-mobile tarifu 500mb na pretplatu. Usb stick je onaj što se dobije uz eeePC, mislim da je označen brojem IV. Dakle, kada surfam i kada je prikazan UMTS signal - učitava stranice brzo, ali kad uspori znam da je prebacio na HSDPA...i onda opet automatski se prebacuje na UMTS i tako... Kao...
Pozz svima Evo da pitam vas koji ste to možda več iskusili. Dakle, imam vipov mobilni net,onaj sa stickom...i usluga je čisti bullshit...veza puca, signal loš, net na mobitelu mi je brži tak da... ja bi raskinuo ugovor, imam još 12 mjeseci do kraja ugovora. pa bi molio nekog da mi samo...
Zanima me postoji li mogućnost korištenja nekog od voip klijenata na WM 6.1 mobitelu (u mom slučaju xperia) u kombinaciji sa uslugom VIP over IP. Drugim riječima (pošto smsove ko mejlove pišem, a preko VIPoverIp-a su mi gotovo upola jeftinije) je li moguće konfigurirati neki voip klijent da se...
Molim za pomoć: a) koji stick za bežični internet uzeti; t-mobileov, vipnetov ili od tele2 (ovaj potonji se hvali da ima najbrži mobilni internet!)? b) idem na ljetovanje u Splitsku (otok Brač). Ima li netko iskustva o pokrivenosti širokopojasnim mrežama? Hvala!
nadoplati bon od 100 kn i surfaj za 0.39 kn za 1MB
Zanima me koji mobilni internet stick koji se može kupiti kod naša tri operatera radi na USB 1.1, pošto mi laptom nema ulaz 2.0? Hvala unaprijed na odgovoru!
Uz ovomjesečno izdanje časopisa Bug dobivate: - ako ste VIPme korisnik Mobile Surf 20MB - ako ste VIP pretplatnik Mobile Surf 50MB Mobile Surf paket se uključuje slanjem koda koji ste dobili na br 792. Moguće ga je aktivirati do 31.11.2010. i iznos je moguće potrošiti u 30 dana nakon...
Idem u Austriju na par dana, a trebat će mi pristup internetu, pa sam malo gledal po njihovim stranicama i vidim da mogu dobiti za 10 eura SIM karticu od T-mobile (AT) sa uključenih 512mb (to bi mi trebalo biti dovoljno za osnovne stvari - komunikacija e-mailom i msn i skype). Pretpostavljam da je...
Imam vip tarifu VipmeSend. Zanima me koliko se troši ako se na net spoji na minutu preko 3G/EDGE/GPRS mreže?
Imam gore navedeni usb modem i tele2 tarifu 500 MB. U zadnje vrijeme stalno radi u umts modu i brzina ne prelazi 364 kbps. Prije se prebacivao u hsdpa mod i brzina je bila do 1 mbps. Signal je odličan, ne znam što ga muči. Ne znam u čemu bi mogao biti problem...:creep:
Jučer uzeo N5800 symbian u T-com. Na bilo koji wlan da se nakačim, ne želi mi na net niti preko Opere mini, a niti preko onog njegovog browsera, već izbacuje neku sistemsku grešku "web'n'walk nedostupan" ili nešto u tom stilu... Jedino se spoji kad odem na onaj bookmark W'n'W - tada otvori...
Nabavio sam taj stik ali pošto nemam VIP karticu otključao sam ga preko onog programa DC-unlocker što me koštalo 10€. Kako sad da upogonim taj stik da radi sa t-mobile karticom na kojoj imam iPhone tarifu? Ako ubodem stik u USB on pokrene onaj Vodafone softver i tamo pokaže razinu signala i piše...
BUG u suradnji sa VIP-netom poklanja poklon bon u vrijednosti od 600Kn koji omogućuje 600 MB besplatnog mobilnog surfanja Internetom na mreži tog operatera. Više o tome na ... ili PDF izdvojeno: Sve mi se čini da sutra idem po svoj primjerak BUG-a, dobro će mi doći pogotovo sada u ljetnim...
eto pošto nemam nesretni wireless pokušavam pronaći drugi način. dali je netko ovo probao? model uređaja zbilja nije bitan. razmišljao sam ako laptopi preko toga surfaju za jeftinije ne vidim zašto ne bi i ppc? ako nije moguće, što je najjeftinije što se tiće surfanja kod nas u ponudi a da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma