Usluge pristupa Internetu putem mobilnih tehnologija (GPRS, UMTS, HSDPA, ...)
Ako je tako nesto uopce moguce...:cthumbup: I to da je jedan od onih koji se mogu kupiti na kiosku, tj. one prepaid opcije. Zahvaljujem...
Trenutnio imam simpa internet od 1,5GB za 75kn. Mana mu je što tih 1,5GB traje manje nego 1,5GB prko T-comovog ADSL-a (ili imam takav osjećaj). Internet preko sticka mi je zgodan jer me vikendima nema u stanu. Stoga se pitam jel bi bilo pametno uzeti taj VIP-ov paket od 5GB (što mi je dovoljno...
pozdrav, prijatelj sa sela me moli savjet a ja ni sam neznam pa da vas pitam. On ne može imat adsl a klinci hoće internet pa da li je mobilni internet razumno rješenje? Gledam na stranici od vipa ako potpiše ugovor ima 5GB za 100kn, jeli ima neka finta koju treba znat da ne bi kasnije bilo...
Imam tele 2 sim karticu za internet na bonove koju koristim u mom lenovo x100e koji u sebi već ima 3g modem pa nemam stick od tele 2. Radi bez problema ali nemam baš načina provjeriti koliko sam potrošio. Skinuo sam odnekud onaj tele2 mobile partner software ali kako je on vezan taj huawei stick...
Mislim na par dana ići na mjesto gdje nemam pristup netu preko ADSL-a. Imam laptop i mislim kupiti USB za surfanje netom, naravno pre-paid. Sada, kako to izgleda-uštekam USB i vjerojatno drivere i surfam? Koliko sam mogao vidjeti, dobiva se i SIM kartica ili ne? Druga stvar-čuo sam od dosta...
Ovako preko tomata mi se bez problema spaja na integriranom browseru od vodafone/vipa na SE c510. Skinuo operu i na te adrese zero.facebook.com ne želi uopće da se spoji, javlja error itd.? Pa sad u cemu je tu problem?
mene zanima dali je bolji mobitel ili ti usb modemi, vip tmobile ili tele2 nebitno mobitel je sagem my750x i ima HSPDA 3.6Mbps, pa dali se isplati dat 200 kuna za stik ili je mobitel dostojna zamjena ako ne i bolje
Otključao sam Vip usb stick i skinuo Tvornički software i sada se nemogu nikako spojiti na net preko tog softwarea "Mobile Partner" Koristim VipCarnet pretplatu 1GB. Stick sam otključao jer bi ubrzo uzeo Mobile internet od t-mobilea pa da nemoram kupovati i stick ponovno. t-mobile ima bolju...
Kratko i jednostavno pitanje: Da li mogu aktivirati neku od VIPme Broadband opcija na VIPme voice "obicnoj" kartici? Je li netko pokusao? Kada odem na http://vipmevmc.vipnet.hr/ kaze mi "Dobrodošli, Vaš Vipme Broadband podatkovni broj je: 091xxxxxxx", a i u izborniku mi nudi da aktiviram opciju,...
Jel može neko objasniti što se točno događa ako sam ja recimo na Tele2, a koristim T-mobile WAP postavke dok pristupam internetu. Jučer sam pretraživao internet, i nakon što sam otišao u "postavke" shvatio sam da su one prebačene na "t-mobile WAP", no u mobitelu se nalazila Tele2 kartica. Ostao sam...
...molio bih vas za pomoć... ...naime, ovdje u mome mjestu ponekad uhvatim VIP UMTS ali jako slabog signala, radi nekih 3-5min i onda veza pukne... ...htio bih nabavit antenu, ali ne znam koliko pojačanje treba biti i gdje uopće takvu antenu nabaviti ovdje u hrv...ako ne, onda bar napravit... ...
Na vipovim stranicama sam naisao na dvije razlicite informacije o tom proizvodu,... naime na ovim stranicama za pretplatnike daju informaciju da stick podrzava HSDPA - do 7,2 Mbit/s u downloadu, do 1,4 Mbit/s u uploadu http://www.vipnet.hr/usb-stick a za vipme korisnike, HSDPA - do 3.6...
zelim se prebacit na tele 2(prijenos broja sa vipa). zanimam me dali tele 2 ima nekakve surf pakete tipa 100mb za 30kn kao vip i t-com. jer kako cujem tele 2 je najeftiniji ali mu je internet najskuplji :P savejti pls
mene zanima kako da ubrzam mobilni internet od t-coma naime kupio sam si usb stick simpa huawel e 170 pa me zanima sta to nemoze ici brze od 236,8 kbps ja mislim da je to malo presporo ako tko ima neki dobar savjet neka se javi unaprjed hvala
Ima li netko možda problema s provjerom stanja prometa na w'n'w sticku. Ja sam na 6gb stick2carnet tarifi i u zadnjih tjedan dana sam koristio stick na više kompjutera i OS-ova pa nisam pratio promet. I sad, pošaljem ja poruku da dobijem stanje (na 0110) i dobijem odgovor: Gledam wtf,...
U velikoj sam problematici, neznam ni sam vise sta da radim pa bih vas zamolio za misljenje, ovako, kupio sam laptop i naravno treba mi internet, posto ne dolazi u obzir 'zicani' internet fokusirao sam se na broadbend (usb) internet, ali situacija je tako zalosna da je to strasno, uglavnom prvo i...
Ovako želim aktivirati simpa opciju "internet L". i to na mobitelu da mogu na internet. šta trebam onda napraviti da idem na internet kad ovo aktiviram jer znam da još nešto treba.. p.s. oprostite na krivom pdf-u al žurio sam se
ajmo malo sa iskustvima ovoga ljeta sto se tice mobilnog interneta na moru. bilo bi zgodno da onaj koji je koristio ili jos uvijek to koristi na moru napise pokoji redak o iskustvu. Operater, tip modema/sticka, lokacija (mozda tagirati na google maps), da li je na otvorenom ili zatvorenom,...
Posto treba ovih dana da putujem u Hrvatsku,interesuje me koje su sim kartice najjeftinije za koriscenje interneta i gde se one mogu kupiti?Mesto u koje putujem je Pula?Hvala
Podatkovni tarifni modeli Surfaj za male novce! Surfaj, skidaj filmove,čitaj mailove posvuda i u svako vrijeme za samo 65 kn mjesečno (500 MB). Premalo ti je 500 MB mjesečno? Izaberi Tele2 podatkovni tarifni model 1 GB za svega 125 kn ili 3 GB za 195 kn. Ili odaberi tarifni model 0 MB ukoliko...
Web´n´walk - povoljni paketi iz T-Mobilea Objavljeno prije 7 sati OD DANAS svi privatni i poslovni pretplatnici T-Mobilea (osim korisnika stare Opcije Team) mogu aktivirati webnwalk uslugu koja omogućava jednostavan pristup internetu, e-mailu i drugim zabavnim sadržajima. Usluga se aktivira uz...
Pozdrav svima, Trojica kolega i ja imamo HTC Desire uređaje sa T-mobile poslovnom flex tarifom. Zbog vrste zanimanja moram uvijek imati pristup Internetu radi mailova ili traženja nečega, zanima me koja je opcija bolja (isplativija i kvalitetnija) w'n'w ili mobilni internet (piše na...
Ovdje cemo da pisemo o najjeftinijim i najboljim verzijama mobilnog 'wap' interneta kod nasih operatera. Za sada su po mom saznanju najjeftiniji i najpovoljniji Simpa i Vip, kod Simpe 100MB=20kn a kod Vipa je 10kn skuplje, 100MB=30kn. Manje pakete sada necu spominjati jer meni nisu vrijedni spomena...
Otvorila sam neki dan račun za internet i doslovce pala u nesvjest. Naime, imam pretplatu na vip Carnet već skoro (12 GB). Prošli sam mjesec prešla granicu za nekih 400 MB otvarajući uvijek iste stranice (ne skidam muziku, filmove, ništa). U svakom slučaju do sada nisam imala nekih...
Pozdrav! Imam ovaj vipov stick za mobilni net (mobile carnet ) i uglavnom zadnjih para dana imam problem jedan a to je da kada svijetli tamnoplavo( UMTS) mi veza crkne na bar 5 minuta , katkad zaglavi i moram restartati komp jer mi se veza nece da "odspoji" a kada svijetli tamnoplavo (HSDPA?) sve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma