Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
  1. #1
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cool iGO Primo 2.0.1 (9.6.7.281004)

    Moze li mi netko objasniti svezi iGO Primo 2.0.1 (9.6.7.281004) i karte imam instalirane iGO HERE 2016.Q2 Europe.
    E sad evo navest cu konkretan problem, utipkam da me iz Rijeke vodi u Kopar Slovenija, i nije mi jasno zasto me nikako nevodi preko granicnog prijelaza Pasjak nego me vodi preko Buzeta a tamo sleperi nemogu. Naravno da sam naznacio u programu IGO visinu sirinu i duljinu. Inace sljaka navigacjia bez problema.
    Hvala pa ako netko zna...

  2. #2
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesi ubacio i mape iz foldera FTR i HNR a takodjer i Truck poi !?

    a mozes obnoviti i nove mape imas u postu #3
    torrent pa skini !
    Zadnji uredio zuzo : 08-08-2017 u 17:50

  3. #3
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2015
    Lokacija
    kuća
    Mobitel
    s4
    Operater
    tele2,t-mobile
    Postova
    100
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji ti je profil rute...brzo...zeleno...najkraće...jednostavno...j esu li ukljućeni autoputevi i ostalo provjeri može ovisit i o tim stvarima...

  4. #4
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gospodin trazi objasnjenje za problem ali onda ga nema znaci da mu nije bitno ili je svratio na hladno pice !?

  5. #5
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.341
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @nikzg

    Karte su Ti zastarjele instaliraj novije imaš na Forumu .

    Nešto nisi dobro uštimao što se tiče karakteristika kamiona , može biti da u novim kartama
    i FTR opcijama piše da se preko tog graničnog prijelaza ne može šleperom . Možeš zadati rutu
    preko Pasjaka ili Kozine u SLO kao među rutu , zatim za Koper . Naj jednostavnije je na zaobilaznici
    skrenuti prema SLO , a ne prema tunelu Učka , pa će navigacija preračunati rutu i nastaviti preko
    prijelaza Pasjak . Inače puno je kraći put kroz tunel Učku prema Kopru , po meni barem 20-30 km .

    Na koji granični prijelaz idu veliki kamioni iz Istre !?
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  6. #6
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa probao sam ja i nove karte, al zanimljivi je sto npr ako zadam rutu karlovac-split u kamionskom modu majmun me oce odvesti preko plitvica a tamo cak i na obicnoj auto karti pise da je zabrana cak i za male kamione. To je bila karta iz 2017 i .ftr. Onda sam stavio 2016 kartu i ajd barem me je onda vodio preko lickog petrovog sela. Sve u svemu mislio sam da postoje predefinirane rute koja bi mogla iskombinirati da naprimjer odes na gornju plocu pa autocestom npr do zadra da se izbjegne sveti rok. Nesto u tom smislu. Ima neka predefinirana ruta npr zapadna europa al mislim da ni to neradi kako treba.
    Sve u svemu prije rutanja ipak se konzultiram sa google map.Ovoj bas puno nevjerujem,
    Kada idem za kopar iz zagreb naravno da idem na gp pasjak.
    E da, mozda je bitno, kada is setinga maknem kvacicu prikolica, vidi cuda vodi preko pasjaka.
    p.s. bio na cugi...
    Zadnji uredio nikzg : 09-08-2017 u 00:19

  7. #7
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jos sam neke rute isprobao kao da .ftr neradi kako treba. No onda sam jos malo kopao po setinzima i gle cuda proradilo je. Buduci da ja vozim ADR nisam ukljucio funkciju opasan teret. Na primjer, utipkao sam Solin-Knin, e sad kamionima sa obicnim teretom dozvoljeno je iz solina na kruzni tok pa brzom cestom do auto ceste. No ADR nesmije Splitsklom brzom cestom nego moramo preko KLISA. Cim sam upalio ociju Teret dobio sam i rutu da idem preko KLISA. .hnr predefinirane rute, jel to vrijedi i za .ftr kamion ili samo za auto?

  8. 'Hvala' kaže:


  9. #8
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.341
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vrijedi i za auto i kamion jer inače nebi imalo smisla , a sada kakav teretnjak i sa kakvim opcijama voziš tu sam odlučuješ odnosno upisuješ prema vozilu . Pošto ne voziš krumpire nego opasan teret , bez obzira na navigaciju i FTR opcije moraš pazit i na pravila za takve kamione , obavjesti , znakove i vrijeme kad smiješ i koliko vozit i još puno toga ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  10. 'Hvala' kaže:


  11. #9
    Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Lokacija
    Velika Gorica
    Mobitel
    HTC Cruise
    Operater
    vip
    Postova
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na Pasjak te ne vodi zato što postoji znak zabrane za kamione s prikolicom u slučaju snjega.

    Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk


 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. iGO primo 9.6.7.281004
    By nikzg in forum Android
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 18-07-2017, 10:38
  2. Odgovora: 28
    Posljednji post: 06-04-2015, 14:45
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-08-2013, 22:47
  4. I GO Primo - HD2
    By 387ena in forum HTC
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 06-06-2010, 10:44

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove