Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17
  1. #1
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pomoc oko navigacije windovs.

    Kolega mi doneo ovu navigaciju velicine tableta,uredno na sd card stavim igo primo i sve savrseno izgleda i uklopi se ali ne moze satelit ni jedan da nadje. Potpuno isti meni ima kao kod mog prestigio i cak na uredjaju ima 8 giga slobodnog,ma savrseno izgleda ali nece gps.
    Probao i nextgen isto ucita ga sve super ali satelita neotkud.
    Zna li neko sta da cinim!,
    Daa brisao sam i save folder,to sam nasao citajuci da moze da pomogne ali nista jbg.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  2. #2
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    treba ta navigacija imat i ime ili , koji win ce ili neki drugi sw. odi u info pa pogledaj malo vise podataka treba a ne da nagdjamo cija je !?

  3. 'Hvala' kaže:


  4. #3
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apsolutno nista drugo na njoj ne pise a kad dodjem kuci probat cu naci taj imfo.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  5. #4
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    296
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postavi igo8 uradi detekciju gps.i upisi te parametre u sys od nex gen ili ako imas alata za port i baud pokreni i videces sta treba upisati
    I tako malo pomalo

  6. 'Hvala' kaže:


  7. #5
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VLADAN NIKOLIC Pregledaj post
    Postavi igo8 uradi detekciju gps.i upisi te parametre u sys od nex gen ili ako imas alata za port i baud pokreni i videces sta treba upisati
    Nemam te alate tj ne znam sta je to hahah
    A ovo sam skontao odpr sta bi trebalo,cini mi se imam igo8,prve prilike cu pokusati. Hvalaaa javim sta sam napravio.

    jedino sto sam skontao da je rezolucija 800x480 i moj igo8 iz beckera nece da se pojavi uopste,samo dobijem program aplicationdatabase cannot be fond. jbg
    Zadnji uredio walter66 : 03-08-2017 u 11:28 Razlog: Ne piši sam ispod sebe , imaš opciju "uredi Post"
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  8. #6
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.340
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @micija
    Ne moraš stavljat običan iGO8.3 !

    U sys.txt napiši ili ispravi ovako :

    [gps]
    port=7
    baud=57600
    set_messages=0


    mora biti sa navodnim znakovima "Auto" :

    [gps]
    port="Auto"
    baud="Auto"
    set_messages=0
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  9. 'Hvala' kaže:


  10. #7
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    @micija
    Ne moraš stavljat običan iGO8.3 !

    U sys.txt napiši ili ispravi ovako :

    [gps]
    port=7
    baud=57600
    set_messages=0


    mora biti sa navodnim znakovima "Auto" :

    [gps]
    port="Auto"
    baud="Auto"
    set_messages=0
    Samo igo primo
    I igo nextgen mogu instalirati na ovo sranje u na njemu uredim sys ali opet nema sanse da nadje satelit.
    Igo8 nema sanse da instaliram izbacuje gresku stalno a skinuo sam ga sa vise rezolucija covjek pripremio da mijenjas po potrebi.

    Na njoj ni jednog slova nema da bi nesto trazio po netu.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  11. #8
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.340
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čemu služi ovaj USB stick dodatak , ako pokrećeš iGO preko toga neće radit , stavi aplikaciju na internu memoriju !
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  12. #9
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Čemu služi ovaj USB stick dodatak , ako pokrećeš iGO preko toga neće radit , stavi aplikaciju na internu memoriju !
    Ma samo ga odvojio od racunara kad sam mjenja sys tekst pa ostao a na uredjaju je i ladno ga podigne i pise automatsko trazenje gps i nakon nekog vremena izbaci gps je iskljucen
    Kad kliknem na ukljuci gps vise se nista ne desava. Garant je crkao gps vratit cu je kolegi i izgubiti titulu vrsnog poznacaoca navigacija,kod svih taxista haha jbg ispale mi oci jeste izazov ali odustajem. Hvala puno na pomoci!
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  13. #10
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  14. #11
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slican je. Ne pise nista na ovom mom jbg.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  15. #12
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao micija Pregledaj post
    Slican je. Ne pise nista na ovom mom jbg.
    onda ubaci neki unlok za rezo. 800x480 pa vidi u win ce ili preko totalcom.
    i jos pitanje jel sigurno da je navigacija radila kako treba prije nego je kod tebe dosla !?
    i koji meni se pojavi kad se navigacija upali !?

  16. 'Hvala' kaže:


  17. #13
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zuzo Pregledaj post
    onda ubaci neki unlok za rezo. 800x480 pa vidi u win ce ili preko totalcom.
    i jos pitanje jel sigurno da je navigacija radila kako treba prije nego je kod tebe dosla !?
    Ne znam sta si mi rekao uopste hahha amater sam ja zestoki. A ovako izgleda
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  18. #14
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    616
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidis da ima ime mediatek , e to je vec nesto !!

    vjerovatno taj !?
    mozda ovako !?
    [gps]
    protocol=nmea
    port="1"
    baud="57600"
    set_messages="0"

    [gps]
    port=2
    baud=9600
    set_messages="0"

    ili mozda sa baud:34800, 57600,19200 !?
    Zadnji uredio zuzo : 03-08-2017 u 13:54

  19. 'Hvala' kaže:


  20. #15
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.340
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je klasični "Kinez" , na slikama je vidljivo da prva početna stranica ima dva ekrana , takneš prstom između ikonica i povučeš prema dolje i pokazat će se još jedan Menu s 5-6 ikonica , na jednoj od njih se uštimava putanja do navigacije , a ima i GPS test , pa se može ispitati dali uopće radi . Pošto si "žestoki Amater" , ostavi se usluga kolegama taxistima i ostalim profi vozačima , ovako više napraviš štete nego koristi .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  21. 'Hvala' kaže:


  22. #16
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    142
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    To je klasični "Kinez" , na slikama je vidljivo da prva početna stranica ima dva ekrana , takneš prstom između ikonica i povučeš prema dolje i pokazat će se još jedan Menu s 5-6 ikonica , na jednoj od njih se uštimava putanja do navigacije , a ima i GPS test , pa se može ispitati dali uopće radi . Pošto si "žestoki Amater" , ostavi se usluga kolegama taxistima i ostalim profi vozačima , ovako više napraviš štete nego koristi .
    Hahah jbg meni to sam nasao
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  23. #17
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.340
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klikni na reset i izađi na otvoreno , van na ulicu , pa probaj još jednom , ako neće onda kaži vlasniku da kupi novog kineza (navigaciju) , a ne preko oglasnika (BH-Njuškalo - OLX BA) ili na buvljaku .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  24. 'Hvala' kaže:



 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. Pomoc oko Navigacije u auto radiu XOMAX
    By h0wden in forum Samostalni navigacijski uređaji
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 14-09-2016, 20:11
  2. Pomoć pri instaliranju navigacije
    By goran e in forum Android
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 03-01-2014, 21:21
  3. Odgovora: 7
    Posljednji post: 29-06-2010, 19:25
  4. help windovs vista
    By speooOn in forum Operacijski sustavi # Software
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-06-2007, 10:14

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove