Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11
  1. #1
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    iGO primo 9.6.7.281004

    Sve radi jedino sta imam problem sa #sazetak prometa#, mrezni promet cini se da uopce neradi. Dakle, putne informacije poput radovi na cestama, ogranicenja nema uopce informacija.
    Zna li netko kako to podesiti?

  2. #2
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.280
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - To je verzija za iGO Primo iz 2013 godine za Andrid , već postoji >>> Tema na ovom Forumu
    - Kod nas TMC ili "sažetak prometa" još uvijek ne radi . Navodno da postoji neki testni TMC od strane Garmina na nekoliko frekvencija .
    - TMC (promet) radi u Sloveniji i drugim dijelovima Evrope
    - Zavisi kako je podešena navigacija i dali je uključen TMC u aplikaciji , a na telefonu ili PC tabletu radi preko mobilne mreže (3G)
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  3. 'Hvala' kaže:


  4. #3
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na informaciji, kod mene su sve opcije ukljucene i trebalo bi raditi, gledam na poslu u sluzbenom autu TMC radi savrseno...

  5. #4
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    590
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - To je verzija za iGO Primo iz 2013 godine za Andrid , već postoji >>> Tema na ovom Forumu
    - Kod nas TMC ili "sažetak prometa" još uvijek ne radi . Navodno da postoji neki testni TMC od strane Garmina na nekoliko frekvencija .
    - TMC (promet) radi u Sloveniji i drugim dijelovima Evrope
    - Zavisi kako je podešena navigacija i dali je uključen TMC u aplikaciji , a na telefonu ili PC tabletu radi preko mobilne mreže (3G)
    Hvala na informaciji, kod mene su sve opcije ukljucene i trebalo bi raditi, gledam na poslu u sluzbenom autu TMC radi savrseno...
    kolega walter66 je objasnio sto i zasto, a ti spominjes sluzbeni auto da radi , jesi upitao zbog cega radi u sluzbenom !?
    jer danas je tesko naci nesto za dzabe !!
    i koliko je meni poznato igo primo TMC (android ) na mobitelu dobije obavijest preko
    NavNGo Server Internet !
    tako bi trebalo biti u sys.txt-u !

    [network]
    available=1

    [tmc-http]
    enabled=1
    start=1
    servers.size=2
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"


    [naviextras]
    boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"


    [services]
    server_addr="https://android.naviextras.com/"

    TMC Pro nema za online verzion , TMC Pro (jedna Lizenza ) samo za WINCE verzion !
    Zadnji uredio zuzo : 14-07-2017 u 18:36

  6. #5
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.280
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nikzg Pregledaj post
    Hvala na informaciji, kod mene su sve opcije ukljucene i trebalo bi raditi, gledam na poslu u sluzbenom autu TMC radi savrseno...
    - Trebao si nešto detaljnije opisati problem , ili barem napisati o kakvom se uređaju radi !
    - Napisao sam da kod nas u HR još uvijek TMC ne radi ili je u "test modu" .
    - Na android uređajima ne radi TMC "offline"
    - To što u službenom vozilu savršeno radi je druga priča , zavisi gdje i u kojem dijelu EU se nalazi to vozilo i gdje se pretežno kreće . (sigurno nije u HR)
    Zadnji uredio walter66 : 14-07-2017 u 18:29
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  7. #6
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy editiranje

    A nista provjerit cu u sys.txt-u pa vidjet kaj je... Tnx
    Evo ubacio sam u mobitel novi sys sa tim sta ste mi napisali. Dio teksta ima dio nema kod mene na mobitelu. Ali opet i sa ovim dodatkom mi neradi. A ni lokalno pretrazivanje preko googla. Pise service not suported. Kaj mi je sada ciniti?
    Zadnji uredio nikzg : 16-07-2017 u 17:35 Razlog: dopuna

  8. #7
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.280
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instaliraj ovu verziju iGO NextGen , na mojem mobitelu radi TMC .

    http://cafe.mobil.hr/threads/81679-i...9.18.27.702387
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  9. #8
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Instaliraj ovu verziju iGO NextGen , na mojem mobitelu radi TMC .

    http://cafe.mobil.hr/threads/81679-i...9.18.27.702387
    Hvala, al nekako mi draza starija verzija...

  10. #9
    Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Postova
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav,imam na samsungovom tabletu instaliran iGo primo 9.6.29.331894.apk isve sam dobro instalirao,ali kad ubacim rutu nakon nekog vremena se sam resetira,molim pomoc

  11. #10
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    590
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nikzg Pregledaj post
    Hvala, al nekako mi draza starija verzija...
    ovo po onoj narodnoj ;

    Gdje je mnogo riječi, malo je stvora !

  12. #11
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    590
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prigi321 Pregledaj post
    pozdrav,imam na samsungovom tabletu instaliran iGo primo 9.6.29.331894.apk isve sam dobro instalirao,ali kad ubacim rutu nakon nekog vremena se sam resetira,molim pomoc
    moze biti vise razloga , ali prije svega a i pisano tu na forumu treba tocan opis uredjaja , rez.- i postavke , na sd kartici ili internu memoriju , i dali je taj odredjeni sw za taj
    uredjaj !? dakle pitanja ima ali nema carobnog stapica !

  13. 'Hvala' kažu:



 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. Odgovora: 28
    Posljednji post: 06-04-2015, 14:45
  2. iGO Primo 2.4
    By walter66 in forum iGO/Becker
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 14-11-2014, 00:40
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-08-2013, 22:47
  4. I GO Primo - HD2
    By 387ena in forum HTC
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 06-06-2010, 10:44

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove