Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21
  1. #1
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Umanjen screen navigacije "iGO primo"

    Dobio sam novi mobitel "Samsung galaxy J3" tezolucije ekrana 720 x 1280 pixels, i sad sam instalirao "iGO primo 9.6.7".
    Instalacija je protekla u redu ali kad pokrenem iGO nije mi preko cijeloga screena nego zauzima malo više od polovice screena (po širini i visini)
    Pretpostavljam da trebam nešto mjenjati u "sys" datoteci.
    Ima li ko da zna

  2. #2
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    151
    Bodovi
    6.340
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.340, Nivo: 18
    Bodovi: 6.340, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 45,0%
    Ukupna aktivnost: 45,0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj umjesto postojece rezolucije u sys unjeti svoju tacnu.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  3. #3
    Moderator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.396
    Bodovi
    57.343
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prekopirao si iGO s nekog uređaja koji je imao manji ekran i sad ne odgovara za ovaj noviji mobitel HD rezolucije .

    Pokušaj pronaći neki iGO Primo za ovu rezoluciju 720 x 1280 , ili instaliraj iGO NextGen koji nema "problema" s rezolucijama .
    Za ručno podešavanje treba malo iskustva i mobitel Samsung Galaxy J3 ispred sebe .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  4. 'Hvala' kaže:


  5. #4
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih se upuštao u instalaciju tog "iGO NextGen" da nebi nešto pokvario, jer sam jedamput tako sredio navigaciju.
    Ovaj iGO koristim več dugo godina i naviko sam na njega te bi mi bio problem s tim novim
    Postoji li mogućnost da dobijem full screen nekim izmjenama u "Sys" datoteci
    Gdje bi mogao naći iGO primo za moju rezoluciju, gdje se to može vidjeti za koje rezolucije je koja verzija

    Prije sam imao Galaxy A3 s 960x540 a sad imam Galaxy J3 1280x720

  6. #5
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsSocial

    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Vinkovci
    Mobitel
    LG Magna
    Operater
    T-mobile
    Postova
    465
    Bodovi
    16.528
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo vamo skini datu koja je za tvoj mobitel i zamjeni je sa tom što imaš u tome igu

    https://drive.google.com/drive/folde...mlmNmlyYnVpNUU

  7. 'Hvala' kaže:


  8. #6
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oooo shit !
    Evo sad sam skinuo tu tvoju sys datoteku i zamijenio postoječu, i sad kad pokrenem iGo dolazi poruka "user interface resolution (720x1280) is not supported or compatible skin cannnot be found"




    Nije mi nešto jasno, prijašnji mobitel je imao rezoluciju 540x960 i imao je sliku preko cijeloga ekrana a u njegovoj sys datoteci nigdje ne piše ta rezolucija, nego piše ovako:
    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    ;screen_xy="800_480:800x442/480x762"
    screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen"
    ;screen_xy="800_480:800x442/480x762:fullscreen"
    ;screen_xy="800_480:736x442/480x698"
    ;screen_xy="800_480:736x442/480x698:fullscreen"
    Zadnji uredio malimate48 : 26-04-2017 u 20:32

  9. #7
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsSocial

    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Vinkovci
    Mobitel
    LG Magna
    Operater
    T-mobile
    Postova
    465
    Bodovi
    16.528
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako ti se ne da skidati tu je cjela igo navigacijama sa nekim mapama i svim ostalim u njoj evo ti sys od tvoje rezolucije ali prvo obriši kod sebe mapu Save pa ponovno instaliraj sa ovim sysom ako opet ne bude valjalo onda skidaj ovu cjelu


    https://my.pcloud.com/publink/show?c...r3b6mYImMojfj7

  10. #8
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad pregledajem sadržaj na mobitelu ali nigdje nema mape "save".
    Sve sam pretražio i nema je nigdje
    Zadnji uredio malimate48 : 26-04-2017 u 20:40

  11. #9
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsSocial

    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Vinkovci
    Mobitel
    LG Magna
    Operater
    T-mobile
    Postova
    465
    Bodovi
    16.528
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u mapi od iga gdje si ga stavio na Uređaj jer sa sd kartice ne radi na tvom uređaju

  12. #10
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da pojasnim, na compu več oko 5 godina čuvam mapu iGO primo 9.6.7, koju bi kopirao na mobitel (biće jednom 5-6 puta) i pokrenuo instalaciju i sve je uvijek štimalo.
    I u toj mapi na compu nema nigdje mape “save”
    Nije mi jasno kako je sve radilo bez te mape

  13. #11
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsSocial

    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Vinkovci
    Mobitel
    LG Magna
    Operater
    T-mobile
    Postova
    465
    Bodovi
    16.528
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Bodovi: 16.528, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta je tebi kakom kompu sa mobitelom preko nekog file managera ili njegovom datotekom uđi u navigaciju igo i tu ti je ako si instalirao već igo taj folder ili mapa save

  14. #12
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali problem je šta nakon instalacije iGO na mobitelu nema nigdje mape "save"

  15. #13
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    636
    Bodovi
    8.206
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malimate48 Pregledaj post
    Ali problem je šta nakon instalacije iGO na mobitelu nema nigdje mape "save"
    neznam sto podrazumjevas pod mapa "save" !?
    ali mozda ces skuziti ako potrazis folder save i u njemu sve pobrises (ako postoji ta famozni folder save) !
    a mape za drzave su u folderu - content- folder map !
    ima tu na forumu dosta objasnjenja samo treba dobro procitati !!

  16. #14
    Moderator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.396
    Bodovi
    57.343
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malimate48 Pregledaj post
    Ali problem je šta nakon instalacije iGO na mobitelu nema nigdje mape "save"


    To je Folder pod imenom save (pod-direktorij u direktoriju iGO)
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  17. #15
    Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2015
    Lokacija
    kuća
    Mobitel
    s4
    Operater
    tele2,t-mobile
    Postova
    105
    Bodovi
    2.333
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.333, Nivo: 11
    Bodovi: 2.333, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    provaj s ovim zamjenit..


    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="auto"
    ;screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen"
    ;screen_xy="800_480:1180x670/720x1120"
    ;screen_xy="800_480:1280x670/720x1220"

  18. #16
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zuzo Pregledaj post
    neznam sto podrazumjevas pod mapa "save" !?
    ali mozda ces skuziti ako potrazis folder save i u njemu sve pobrises (ako postoji ta famozni folder save) !
    a mape za drzave su u folderu - content- folder map !
    ima tu na forumu dosta objasnjenja samo treba dobro procitati !!
    Spominjem tu mapu jer forumaš "mirkeclj" je spominje, citiram ga: prvo obriši kod sebe mapu Save pa ponovno instaliraj sa ovim sysom
    Opet ponavljam "ja te mape nigdje nemam"

    pogledaj

    picture uploadercertificity.com
    Zadnji uredio malimate48 : 27-04-2017 u 09:28

  19. #17
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    151
    Bodovi
    6.340
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.340, Nivo: 18
    Bodovi: 6.340, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 45,0%
    Ukupna aktivnost: 45,0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To ti je na kompu,pogledaj na telefonu ima li! Ovako kod mene izgleda sadrzaj igo foldera na telefonu.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  20. 'Hvala' kaže:


  21. #18
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Žao mi je šta vas ovoliko gnjavim, jer za to rješit vjerovatno treba veče znanje nego šta ga ja imam.
    Nego ja bi pokušao sa instalacijom "iGO primo nextgen" kao šta mi Walter66 savjetuje (zbog rezolucije mog screena).
    .
    Sad sam skinuo tu verziju i dobio sam instalacioni fajl naziva com.nng.igoprimoisr.apk.
    Pošto mi je interna memorija mobitela samo 4 GB (zauzeto oko 70 %) htio bi ju instalirati na SD karticu od 8 GB koja je 90 % prazna.
    Da li za to postoji neki poseban postupak ili je dovoljno da se taj .apk ubaci na SD karticu (u folder iGO) i pokrene instalacija.
    Ako ima nekakav poseban postupak molio bi da neko objasni

  22. #19
    Moderator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.396
    Bodovi
    57.343
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko ja znam Samsung baš ne voli aplikacije poput Navigacija na SD kartici .

    Ne znam , jer nikad nisam nikad imao Samsunga , ovisi i o verziji Androida na uređaju .

    Ja uglavnom kupujem telefone bez SD kartice s više interne memorije 32 ili 64 GB .

    Vjerojatno postoji postupak instaliranja na SD karticu , možda netko zna pa se javi .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  23. #20
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    636
    Bodovi
    8.206
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malimate48 Pregledaj post
    Žao mi je šta vas ovoliko gnjavim, jer za to rješit vjerovatno treba veče znanje nego šta ga ja imam.
    Nego ja bi pokušao sa instalacijom "iGO primo nextgen" kao šta mi Walter66 savjetuje (zbog rezolucije mog screena).
    .
    Sad sam skinuo tu verziju i dobio sam instalacioni fajl naziva com.nng.igoprimoisr.apk.
    Pošto mi je interna memorija mobitela samo 4 GB (zauzeto oko 70 %) htio bi ju instalirati na SD karticu od 8 GB koja je 90 % prazna.
    Da li za to postoji neki poseban postupak ili je dovoljno da se taj .apk ubaci na SD karticu (u folder iGO) i pokrene instalacija.
    Ako ima nekakav poseban postupak molio bi da neko objasni
    pogledaj tu !
    mozda pomogne !?
    ili u sys.txt-
    [folders]
    linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard"
    content="/storage/extSdCard/content"
    sve na internu a poslije mozes folder content u root na sd kopiren , i onda mozes na internoj taj folder obrisati da nezauzima mjesta , to je jedana od mogucnosti !
    ali mozda ima jos netko neki savijet !?
    Zadnji uredio zuzo : 27-04-2017 u 20:59

  24. 'Hvala' kaže:


  25. #21
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Mar 2013
    Postova
    68
    Bodovi
    4.155
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Bodovi: 4.155, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo, evo sam uspio napokon dobiti full screen
    Thanks to all


 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. iGO primo umanjen screen ?
    By malimate48 in forum iGO/Becker
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 22-09-2016, 11:58
  2. iPhone "usage" = Android "screen on" ???
    By drazen991 in forum Općenito o mobilnim telefonima
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 04-04-2015, 13:39
  3. Odgovora: 96
    Posljednji post: 18-08-2008, 00:38
  4. W300 "White screen" problem
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-10-2007, 23:56
  5. Prijedlog: spajanje foruma "DECT telefoni" sa "Fiksni operateri"
    By Compov in forum Mobil # Forum # Obavijesti
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 27-04-2007, 15:03

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove