Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25
  1. #1
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pomoc oko mog Prestigio GEOVISION 5057!

    Moj kinez je danas zablokirao i kad sam ga nekako uspio ugasiti dobio sam samo vindovs a nema menija navigacije.

    Ali kad udjem u My device
    I onda u residentayl nadjem igo primo i pokrenem ga! Zna li neko kako da povratim onaj meni kao ranije da imam. Da li je to bio neki programcic ili sta vise ne znam !?
    Hvala!
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  2. #2
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @micija ,
    Imam neke podatke o tom uređaju , možda je problem u nekoj sitnici koju si slučajno obrisao , kad nebudeš
    na putu , a budeš doma uz fiksni internet , mislim da Ti mogu pomoći , nego malo se moraš strpit , u među
    vremenu se i netko drugi može javit sa svojim prijedlogom . Pogledaj da se navigacija ne podiže s SD kartice,
    dali je ispravna , imaš li kakav "backup" ili kopiju interne ili SD memorije , mislim da bi puno lakše bilo rješiti
    problem .
    Zadnji uredio walter66 : 05-04-2017 u 12:48
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  3. 'Hvala' kažu:


  4. #3
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memoriju uredjaja samo koristim,ona je ukupno 4 gige. A kad uredjaj spojim na komp samo pokazuje prostor gdje je igo tj ne pokazuje uopste windovs 6 koji je na njemu.
    Mislim da je bio nekakav programcic na windovsu koji mi je pokazivao meni navigacije i ostalog sta kao ima na sebi uredjaj.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  5. #4
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    597
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao micija Pregledaj post
    Memoriju uredjaja samo koristim,ona je ukupno 4 gige. A kad uredjaj spojim na komp samo pokazuje prostor gdje je igo tj ne pokazuje uopste windovs 6 koji je na njemu.
    Mislim da je bio nekakav programcic na windovsu koji mi je pokazivao meni navigacije i ostalog sta kao ima na sebi uredjaj.
    neka se sekirati , sacekaj vjerovatno ce forumas "slovenac" pomoci on je specijalist , ako ne za navigacije onda da sto prije napustis "cafemobil.hr forum" ! , i to je rijesenje !
    a sto se tice navigacije , prije nego nesto hoces uraditi trebas pitati sto i kako , a ne sam na svoju ruku raditi , ali sad opisi koji menü
    se pojavio t.j. koje ikone si imao na desktopu kad se upali uredjaj , od menija ili unloka ako je netko sto radio na navigaciji !!

  6. #5
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas cu svratiti kod druga koji ima istu takvu i uslikat cu meni kakav je bio.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  7. #6
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    597
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao micija Pregledaj post
    Danas cu svratiti kod druga koji ima istu takvu i uslikat cu meni kakav je bio.
    mozda nesto ovakvo !?

  8. #7
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zuzo Pregledaj post
    mozda nesto ovakvo !?
    Nije tako ubrzoo cu kod druga pa uslikam.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  9. #8
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Ovako izgleda kad je sve ok.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  10. #9
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ja firmware

    Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
    I tako malo pomalo

  11. 'Hvala' kaže:


  12. #10
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VLADAN NIKOLIC Pregledaj post
    Imam ja firmware

    Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
    To bi bilo nesto da ja to instaliram na uredjaj tj na windovs 6?!
    Ako mozes mi to poslati ili negdje da skinem. Mozda na skype.
    Hvalaaa ti do nebaa!
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  13. #11
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)


    Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
    I tako malo pomalo

  14. 'Hvala' kaže:


  15. #12
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VLADAN NIKOLIC Pregledaj post


    Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
    Da to je to tako je izgledalo.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  16. #13
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao micija Pregledaj post
    Da to je to tako je izgledalo.
    Sve je to isto na kineskim navigacijama , imao sam i ja negdje taj Firmware , ali ga nisam našao .
    Izgleda da je karoserija uređaja i software ista , a mijenja se samo naziv uređaja , vidi se lijepo da
    je jedan uređaj Prestigio , a drugi Blueberry . Najbitnije je da uređaj prepozna SD karticu i onda
    preko nje može flešati nanovo . Poželjno je da SD kartica ne bude veća od 2GB i da nije SDHC .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  17. 'Hvala' kaže:


  18. #14
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam za prestigio sada ce mi stici iz asbisa orginal firmware.

    Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
    Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 05-04-2017 u 12:07
    I tako malo pomalo

  19. 'Hvala' kažu:


  20. #15
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imalite micija gde da ti dam ovaj firmware
    I tako malo pomalo

  21. #16
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ej tu sam na telefonu na taptalku

    Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  22. #17
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navrati u pp.
    I tako malo pomalo

  23. 'Hvala' kaže:


  24. #18
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala VLADAN NIKOLIC preuzeo i cekam prvu priliku da zavrsim instalaciju,sad mi sezona posla.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  25. 'Hvala' kaže:


  26. #19
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas drugu instalirao ovaj firmwere za minut sve gotovo,svakaa cast!
    Sad bi experementisao! Da li moglo ovako nesto na tablet da se instalira pa da napravim sebi igo na tablet 7 inca?!
    Koristim igo na sony Z3 i promjeniti rezoluciju,tj u sys uneti rezoluciju koja je na tabletu!?
    Da li bi to islo tako!?
    Hvalaa!
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  27. #20
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VLADAN NIKOLIC Pregledaj post
    Navrati u pp.
    Drug danas sam drugu probao da ovaj firmware instaliram na puknutu geovision 5068 i prc ne ide ovo je ful hd. Imas li za to resenje sve mi doslo ne prepoznatljivo rad rezolucije! Ima li mogucnosti u ovom mijenjati rezolucije ? Hvalaaa
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  28. #21
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mora drugi firmware.tvoj si napravio.pogledacu samo tacan model daj mi da mogu zatraziti ako nemam.
    I tako malo pomalo

  29. 'Hvala' kaže:


  30. #22
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U pitanju je ovaj takodje kinez ali je ful hd valda tj druge rezolucije.
    geovision 5068.
    Svog kineza sam dva puta pozajmljivao i vracali mi ga bez tog menija,kao zaledi i kasnije samo vindovs ostane na njemu kad se ponovo pokrene i resavali smo sa onim firmwerom od tebe a ovoj je veca rezolucija pa ne ide jbg.
    Hvala ti mnogooo na pomoci!!
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  31. #23
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VLADAN NIKOLIC Pregledaj post
    Mora drugi firmware.tvoj si napravio.pogledacu samo tacan model daj mi da mogu zatraziti ako nemam.
    U pitanju je ovaj takodje kinez ali je ful hd valda tj druge rezolucije. 800x480 ako se ne varam.
    geovision 5068. To mu je oznaka.
    Pozzz
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  32. #24
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Lokacija
    Modriča
    Mobitel
    SONY XPERIA Z3
    Postova
    134
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HVALAAA VLADAN NIKOLIC uspjesno mi rijesio problem i na ovoj navigaciji !!!
    Poslao firmware raspakojem i po uputama instaliram sve radi,sve desetka!
    Jos jednom hvala veliko da ima neko volju da popravlja za nama amaterima.
    SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!

  33. #25
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao micija Pregledaj post
    HVALAAA VLADAN NIKOLIC uspjesno mi rijesio problem i na ovoj navigaciji !!!
    Poslao firmware raspakojem i po uputama instaliram sve radi,sve desetka!
    Jos jednom hvala veliko da ima neko volju da popravlja za nama amaterima.
    Bitno je da znaju da imamo firmware ako.kome.zatreba nek samo zatrazi neko ce pomoci vec
    I tako malo pomalo

  34. 'Hvala' kaže:



 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. Prestigio Geovision tour 2
    By Senid in forum Navigacija na mobitelima
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 26-01-2017, 13:24
  2. Prestigio Geovision 4050
    By tajoo in forum Ostali
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-10-2015, 14:04
  3. Prestigio geovision 430
    By sstricak in forum Ostali
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-11-2013, 00:45
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-08-2012, 14:34
  5. Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-08-2012, 13:03

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove