Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 40 od 40
  1. #26
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @eu5t4h1je

    Ja imam Garmin nuvi 1390 i na njega sam stavio City Navigator Europe NT 2018.10 .

    Ovaj Garmin nije kompatibilan s NTU kartama !



    " Differences between "CNEU NT" and "CNEU NTU " !?

    Not all devices support Unicode. Unicode version is for nuvi 37xx and probably 2xxx too.
    Usually older devices display map correctly but there can be problems with address search ...

    Unicode version can display Cyrillic and some other languages characters and signs ( Like Greek , Polish , Croatian , Latvian , etc )
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  2. 'Hvala' kažu:


  3. #27
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .
    .


    3D mape za City Navigator Europe (Unicode) NTU 2018.10

    Links:
    gmap3d.part1.rar
    gmap3d.part2.rar


    Mirror Links:

    gmap3d.part1.rar
    gmap3d.part2.rar


    _____________
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  4. 'Hvala' kažu:


  5. #28
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Lokacija
    Srbija, Beograd
    Operater
    MTS
    Postova
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima,
    potrebna mi je pomoc oko mapa, Imam Garmin nuvi 57LMT, ali ne mogu nikako da namestim mape. Skinuo sam City Navigator 2018.10 (NT i NTU) i prebacio .img fajl u Garmin folder na kartici (16gb) i dobijem poruku "Otkljucavanje karata nije moguce." i "Karte su ostecene i ne mogu se koristiti...."
    Sta treba da uradim da ih otkljucam..?
    Hvala.

  6. #29
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Damjan916 Pregledaj post
    Pozdrav svima,
    potrebna mi je pomoc oko mapa, Imam Garmin nuvi 57LMT, ali ne mogu nikako da namestim mape. Skinuo sam City Navigator 2018.10 (NT i NTU) i prebacio .img fajl u Garmin folder na kartici (16gb) i dobijem poruku "Otkljucavanje karata nije moguce." i "Karte su ostecene i ne mogu se koristiti...."
    Sta treba da uradim da ih otkljucam..?
    Hvala.
    - Jesi li napravio Backup postojećih karata ?
    - Koje su karte bile instalirane ?
    - Oznaka LMT znači da ima doživotni update (Life Time update Map)
    - Taj uređaj ne prima otključane karte sa interneta
    - Garmin je dodatno osigurao ove novije uređaje
    - Da bi se instaliralo karte (Map) treba uređaj otključati (Patch)
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  7. #30
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Lokacija
    Srbija, Beograd
    Operater
    MTS
    Postova
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru,
    nisam uradio backup posto sam slab oko Garmina.
    Kako se otkljucava uredjaj da vidim taj sistemski folder gde su mape i da uradim backup?
    Uradio sam update preko Garmin Express-a i sada su CN Europe 2018.10 Central Region tako da nema Srbije i ostalih zemalja u regionu sem Hrvatske koju imam.

  8. #31
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nuvi 57 mora se radi patch firmware da vidi kartu cele evrope.mozemo urediti da vidi mapu cele evrope
    I tako malo pomalo

  9. 'Hvala' kaže:


  10. #32
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Lokacija
    Srbija, Beograd
    Operater
    MTS
    Postova
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako se to moze uraditi? Gde se moze pronaci taj firmware i koliko je "jednostavno"?

  11. #33
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Damjan916 Pregledaj post
    Kako se to moze uraditi? Gde se moze pronaci taj firmware i koliko je "jednostavno"?
    Nije jednostavno , ali @VLADAN NIKOLIC zna kako !
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  12. #34
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2017
    Postova
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo unesi preko mapsource karte i ima da šljaka.

  13. #35
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne moze da radi tako kako ti mislis mora se firmware patch.da bi video nove karte koje postavis dali unlocked.ili pravljene preko mapsource sve jedno je
    Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 21-07-2017 u 21:02
    I tako malo pomalo

  14. 'Hvala' kaže:


  15. #36
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @zbudo

    Da , mora biti taj firmware patch , i to se mora raditi svaki puta kad se mijenja karte !

    Neće "šljakat" preko Mapsource , niti otključane koje je već pokušao staviti NT i NTU ,
    pa nije išlo , a dobio je ovu poruku "Karte su oštećene i ne mogu se koristiti" .

    Novi Garmini imaju "Hakersku" zaštitu , tako i ovaj Garmin nuvi 57LMT .
    Zadnji uredio walter66 : 21-07-2017 u 21:09
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  16. #37
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2014
    Lokacija
    srbija
    Mobitel
    huawei p9 i g620s
    Operater
    telenor
    Postova
    292
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne.mora svaki put patch ako ne nadogradi firmware preko garmin expresa samo menja.mape i ne.mora nikada raditi vise patch.firm ostaje uvek iste samo mape menja rucno i to radi
    I tako malo pomalo

  17. 'Hvala' kažu:


  18. #38
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2015
    Lokacija
    Svilajnac,Srbija
    Operater
    telenor srbija
    Postova
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čekajte sad malo,zbunili ste me .....imam garmin 1490tv i koje mape da ubacim NT ili NTU ?!?

  19. #39
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jasaki Pregledaj post
    Čekajte sad malo,zbunili ste me .....imam garmin 1490tv i koje mape da ubacim NT ili NTU ?!?
    Ja bih ubacio NT karte u taj uređaj ! Neće biti nikakve zabune i jednostavnije za instalirati , nećeš imati problema sa pretragom .
    Samo kopiraš otključane karte (unlocked) . Ne treba nikakvog posebnog otključavanja .
    Ako već nisi skinuo imaš ovdje Torrent , sve u kompletu ;
    >>> http://cafe.mobil.hr/threads/81670-G...=1#post1099064
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  20. 'Hvala' kaže:


  21. #40
    Moderator
    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.290
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    OffTopic

    .
    .
    .



    Ovo je Tema za karte (MAP) City Navigator Europe NTU 2018.10 !





    Za individualne ili namjenske prerade (Patch) prema uređajima i modelima zatražite preko Privatnih poruka
    (PP)
    preko neke društvene mreže Skype ili ... Takva pitanja i zahtjeve možete postaviti u ovoj Temi :
    >>> Garmin problemi s instaliranjem mapa (karata) na uređajima nūvi

    Svi OffTopic postovi bit će izbrisani , pogotovo oni koji pišu sami ispod sebe , zato postoji EDIT opcija na
    Forumu za dodavanje teksta ili ispravak posta.

    Preporučam novim , a i starim korisnicama da pročitaju pravila Foruma !
    Zadnji uredio walter66 : 23-07-2017 u 12:39
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  22. 'Hvala' kažu:



 
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

  1. City Navigator Europe NTU 2016.30
    By VLADAN NIKOLIC in forum Garmin
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 05-04-2016, 16:23
  2. City Navigator Europe NT 2016.10
    By ReM in forum Garmin
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 13-10-2015, 20:14
  3. City Navigator Europe NT 2015.20
    By BigMac in forum Garmin
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 25-11-2014, 18:50
  4. City Navigator Europe NT 2013.20
    By walter66 in forum Garmin
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 15-03-2013, 19:53
  5. City Navigator Europe NTU 2013.21
    By mirkeclj in forum Garmin
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 25-08-2012, 17:20

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove