Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
  1. #1
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2016
    Postova
    4
    Bodovi
    204
    Nivo
    2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pioneer AVIC-F900BT

    Dobar dan ljudi. Evo ovdje sam novi i još s nedovoljnim znanjima u ovoj tematici.
    Imam multimedijalni auto radio Pioneer AVIC-F900BT koji je iz 2008 godine. Kako mu nadograditi karte ili možda i softver. Neznam dali bi to sam uspio. Dali netko to zna i kako bi mi to napravio. Pozdrav.

  2. #2
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    636
    Bodovi
    8.206
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mkolic Pregledaj post
    Dobar dan ljudi. Evo ovdje sam novi i još s nedovoljnim znanjima u ovoj tematici.
    Imam multimedijalni auto radio Pioneer AVIC-F900BT koji je iz 2008 godine. Kako mu nadograditi karte ili možda i softver. Neznam dali bi to sam uspio. Dali netko to zna i kako bi mi to napravio. Pozdrav.
    ovisno koji je SW. (firmware - 3.0-4.0) , za orginalni sw. ces morati na web stranicu od pioner ( , ili neku drugu web stranicu , imas dosta uputa sto i kako napraviti,
    treba samo citati , ili posalji nekom strucnjaku da to napravi , a vjerovatno bi se mogao i neki iGO8 na sd ubaciti i u sys.txt urediti putanje , samo sto sa krekanom sw. nebi vjerovatno neke postavke radile kao sto radi sa orginalnim sw. !?
    Zadnji uredio zuzo : 25-09-2016 u 23:10

  3. #3
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2016
    Postova
    4
    Bodovi
    204
    Nivo
    2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dali bi se Zuzo toga prihvatio. Dali bi htio pomoć naravno uz nagradu.

  4. #4
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    636
    Bodovi
    8.206
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mkolic Pregledaj post
    Dali bi se Zuzo toga prihvatio. Dali bi htio pomoć naravno uz nagradu.
    hvala na ponudi !, pomoc sa savijetom da (bez naplate) , za ostalo ces morati potraziti drugog strucnjaka , ili ce se netko javiti .
    ali prije svih radnji napravi Backup - od uredjaja , ( za svaki slucaj !)









    Zadnji uredio zuzo : 26-09-2016 u 17:33

  5. #5
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2016
    Postova
    4
    Bodovi
    204
    Nivo
    2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuzo mislite li da kada bi kupio ovu SD karticu koju mi preporučate ( 2016 MAPS F900BT-F900 ) da bi to radilo, da bi to bilo dovoljno za rad ili nadogradnju karata. Pozdrav.

  6. #6
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Retfala
    Postova
    636
    Bodovi
    8.206
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Bodovi: 8.206, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mkolic Pregledaj post
    zuzo mislite li da kada bi kupio ovu SD karticu koju mi preporučate ( 2016 MAPS F900BT-F900 ) da bi to radilo, da bi to bilo dovoljno za rad ili nadogradnju karata. Pozdrav.
    ja nemam takav uredjaj da bi mogao isprobati (2016 MAPS F900BT-F900 ), i nemogu garantirati dali ce to raditi kako treba , sve je to riziko ako se nesto nadogradjuje , i neznam koliko si upoznat sa tom materijom,
    koji je sad gore firmwer !? , mozda ce trebati prije firmwer update , i po onoj poslovici : sve sto radis , radis na osobnu odgovornost !!
    i navrati u osobni Inbox

    tu imas par primjera !
    Zadnji uredio zuzo : 27-09-2016 u 11:29

  7. #7
    Moderator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    malo ponad mora
    Mobitel
    Yotaphone 2
    Operater
    BonBon na bon
    Postova
    3.396
    Bodovi
    57.343
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Bodovi: 57.343, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na ovom uređaju može se svašta napraviti , ali po raznim Forumima uglavnom se govori o problemima i američkim verzijama uređaja .

    Ovdje je sličan uređaj koji ima u originalu isti softver , a Talijan ga je preradio i dodao unlock za više vrsta navigacija . Prikazuje Garmin
    i iGO Primo !







    *** Problem riješen zamjenom navigacijske aplikacije , novijom verzijom iGO .
    Instalirane su zadnje karte iGO HERE 2016.Q2 Europe .



    Zadnji uredio walter66 : 03-11-2016 u 23:21
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

  8. #8
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2016
    Postova
    4
    Bodovi
    204
    Nivo
    2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Bodovi: 204, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Moj pioneer F900BT riješen

    Na moje zadovoljstvo a zahvaljujući maheru Walteru 66 moj avic ima najnovije karte navigacije. Još nisu imale premijernu izvedbu ali ne sumnjam će biti sve u redu.
    Zahvaljujem se gospodinu ZUCI na dobrim savjetima i želji za pomoći.
    Svima pozdrav.

  9. #9
    Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Apr 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Mobitel
    HUAWEI MATE 9
    Operater
    HT Simpa
    Postova
    47
    Bodovi
    3.890
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.890, Nivo: 14
    Bodovi: 3.890, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako može meni pomoć naime nabavio sam AVIC F5000BT e sad ako može pomoć kako staviti gore Igo naime imam igo na starom kinezu WIN CE i to mi ide bez problema no ovaj me mući?

    ---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

    Može li meni pomoć naime nabavio sam Pioneer AVIC-F5000BT ćini se vrlo dobro samo ne uspijevam gore ubacit iGO iako ga imam na običnom kinezu Win CE bez problema ali ovdje negdje griješim napravio sam zadnji update friomwarea uređaja i jednom uspio dobiti test mode ali dalje neide???


 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. navigacija za Pioneer AVIC-S2
    By dobricina in forum Ostali
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 19-01-2017, 22:35
  2. Instalacija karata na Pioneer AVIC-S1!
    By Sator in forum Ručna računala # PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-10-2009, 23:06
  3. pioneer dv-585
    By edward in forum Glazbene i video komponente
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 07-11-2005, 14:45

Bookmarks

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove