Join Today
Klikni ovdje da osvojiš bon, pretplatu na VIDI i mobitel!
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30
  1. #1
    Mali od Foruma
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Nokia 5530
    Operater
    VIP
    Postova
    38
    Bodovi: 5.438, Nivo: 17
    Bodovi: 5.438, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%

    Vip Racer III (ZTE Blade III): Mišljenja



    http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php

    Planiram ga upiknuti uz produljenje pretplate u vipu; 250kn.

    Zanima me da li ga tko ima i kakva su mišljenja? Internet baš ne vrvi informacijama i recenzijama ovog mobitela.

    Ne planiram koristiti mobitel za računanje energije sudara čestica u LHCu; pozivi, SMSovi, mail, internet, kalendar and stuff, možda koja igrica tipa Angry Birds.
    Primarno mi se sviđa dizajn i još mi je k tome cijena prihvatljiva.
    Brine me samo dostupnost custom ROMova, kojih, well, (bar za sad?) nema. Predlažete li neku alternativu u tom cjenovnom rangu?

  2. #2
    Tek rođen Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

    Datum registracije
    Jan 2011
    Lokacija
    Rovinj - Rijeka
    Mobitel
    SE C902
    Operater
    ViP
    Godina
    24
    Postova
    4
    Bodovi: 1.476, Nivo: 8
    Bodovi: 1.476, Nivo: 8
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    da, evo da se pridružim, i mene zanima sve što si ti naveo kolega Hawk...
    živi i pusti da žive

  3. #3
    Tek rođen Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Dec 2010
    Postova
    2
    Bodovi: 2.625, Nivo: 11
    Bodovi: 2.625, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=751122

    Ovdje ima dosta informacija o mobitelu od samih korisnika.

  4. #4
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2009
    Lokacija
    Osijek okolica
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3 16GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    22
    Postova
    687
    Bodovi: 15.186, Nivo: 29
    Bodovi: 15.186, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    moj bijeli stize negdje u utorak a onda stavljam koju sliku i komentar

  5. #5
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2009
    Lokacija
    Osijek okolica
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3 16GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    22
    Postova
    687
    Bodovi: 15.186, Nivo: 29
    Bodovi: 15.186, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    VIP RACER III (ZTE BLADE III)

    Kao prvo Vip Racer 3 je isti ZTE Blade,s time da Vip Racer ima samo dodatne
    Aplikacije „ Tv raspored,Vip e knjizara,vip navigacija,vip tv za van “,te na stražnjoj strani ima vip logo.Ja sam u vipu kupio bijeli primjerak,koji nije otkljucan,dakle dekodiranje ce pricekati da prodje godinu dana kada ce se moci besplatno dekodirati,iako sam ja vec unio 1 krivi mrezni pin od 10 pokusaja,pa dalje vise necu nista dirati.





    PAKIRANJE:Od opreme se dobije naravno USB punjac i baterija od Li-Ion 1600 mAh,
    Te slušalice,microSD kartica nije u pakiranju.Trajanje baterije jos neznam jer sam ga evo cijelu noć punio,a kako ce se pokazati vidjet ce se u narednim danima.

    EKRAN:Ono što me oduševilo je ogroman ekran od 4 inča rezolucije 480 x 800 pixela,
    Stvarno je super raditi na velikom ekranu.Vidljivost ekrana vani je naravno dobra ali ako se svjetlina pojaca na pola ili vise,jer ako se smanji do kraja,onda se opet slabo vidi.Touch radi odlično i brzo,ovo je meni prvi mobitel na kojemu mogu brzo i skoro bez greške napisati poruku kada je odabrana full tipkovnica sa svakim slovom pojedinacno...Iznad ekrana se nalazi svijetlo/žaruljica koja svijetli kada dođe poruka,ili kad se mobitel puni.

    ZVUK:Nakratko sam isprobao i slušalice koje se dobiju uz uređaj i reći ću samo,nisu loše.Nisu tihe kao zvučnik mobitela,što me je i najviše zasmetalo na ovom mobitelu.Slab (tih) zvučnik mu je najveća mana,jedino što se može učiniti je pronaci neku aplikaciju na kojoj se mogu dodatno podešavati postavke zvuka.

    MEMORIJA:4GB,ali 2,46GB dostupno na korištenje,koje je proširivo microSD karticama do 32GB.512mb RAM-a.

    PRIJENOS PODATAKA: GPRS,EDGE,3G,HSDPA,HSUPA,Bluetooth.
    WLAN radi odlično.
    MicroUSB služi i kao punjač i kao USB,spojio sam ga sa računalom,pronašlo je drivere i odmah mi očitao memoriju uređaja i memorijsku,bez ikakve dodatne instalacije.

    KAMERA: Kamera je 5mpx sa autofokusom.Veličina slike kod fotografiranja se može izabrati od 1 do 5 mpx.Slikanje po danu je solidno,ništa posebno a i nisam baš nešto pretjerano isprobavao kameru.
    Video kamera snima u QCIF,QVGA,CIP I VGA rezoluciji.Video kvaliteta je slabija i slika je tamnija nego kod fotografiranja.
    Kamera po noći baš i neće poslužiti osim ako nema izvora jačeg osvjetljenja,jer uređaj nema bljeskalicu.

    slika 1

    Slika 2

    Video

    ANDROID,PROCESOR I OSTALO:
    ZTE koristi Android Ice Cream Sandwich,trenutno v4.0.4,procesor jačine 1GHz, GPU:Adreno 200.
    Fm radio,GPS navigacija.Web preglednik koji se nalazi u mobitelu sam nakratko isprobao i dosta je brz,ali ja sam ipak vjerniji operi mini ili nekom drugom pregledniku,zumiranje teksta na web stranicama je dosta brzo i lako.
    Sam uređaj radi vrlo dobro i brzo,sve igrice koje sam instalirao na njega rade bez problema.Planiram skinuti GTA 3 za android jer sam vidio da se igrica moze igrati na ovom urđaju,ali to ce malo pricekati jer ipak sama igra je velika oko 400mb...
    U uređaju se nalazi X-office aplikacija,pa će poslužiti onome tko treba čitati word,exel,powerpoint...
    Skidanje stražnje maske je mali problem jer se lako može dogoditi da maska pukne,sva sreća pa sam o tome već prije kupnje pročitao na netu pa sam masku polako skinuo.
    SIM kartica se nemože staviti bez da se izvadi baterija,a memorijska se stavlja u desnom kutu mobitela,ali se mora skinuti maska,što je opet problem,osim ako planirate staviti memorijsku i više ju ne dirati.Od tipki ima samo jednu za pojačavanje stišavanje glasnoće,a služi i za kameru.



    MOJE MIŠLJENJE:
    Mobitel vrijedi tih para.Bilo me je strah uzeti ZTE,jer sam prošlog Božića kupio ZTE Racer 2 koji je bio totalni SHIT,na kraju sam ostao iznenađen,ali razlika izmežu dvojke i trojke je nebo zemlja.
    Konkurencija ovom modelu je Sony Xperia Miro,koji je trenutno tražen i u tele2 i u vipu.
    Miro ima bljeskalicu i drži ga to što je to ipak „SONY“ ali ZTE ima jači procesor naspram Xperie od 800MHz,više memorije za 300mb,veči ekran...

    CIJENA: ZTE Blade III: Tele2 995kn (u paketu)
    945kn (webshop)
    1 395 kn (Samo uređaj)
    VIP Racer III:Vipnet 995kn (u paketu)
    899kn (webshop)
    1 499kn (samo uređaj)

  6. #6
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jan 2013
    Postova
    1
    Bodovi: 4, Nivo: 1
    Bodovi: 4, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    ima li vip racer III prednju kameru?

    jel ima vip racer III i wi-fi?
    Zadnji uredio HCSC : 10-01-2013 u 16:52 Razlog: spojeno, koristi tipku Uredi

  7. #7
    Mali od Foruma Postignuća:
    100 Experience Points31 days registered

    Datum registracije
    Jan 2013
    Lokacija
    Rijeka
    Mobitel
    Sony Xperia S
    Operater
    Tele2
    Postova
    20
    Bodovi: 169, Nivo: 2
    Bodovi: 169, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Prednju kameru nažalost nema.

    Wifi naravno da ima.

  8. #8
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jan 2013
    Postova
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    hmm
    u specifikacijama mobitela piše da ima prednju kameru! ?
    ovdje:--> http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php
    Tu ima sve o mobitelu i jos misljenja.

  9. #9
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class

    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G3 32GB
    Postova
    4.695
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Tablice s specifikacijama na gsmareni nisu sto posto točne jer se tablice nadopunjuju s podacima kako izlaze u javnost, a točnost već upisanih podataka se provjerava kasnije i pobjegne im greška.

  10. #10
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Kupila sam vip racer 3 prije par dana i ostavila sam si njihovu zastitnu foliju i sad vidim da je onak dosta zgrebana.pa me zanima(mozda je glupo pitanje al ja se fakat ne kuzim u to) jel moguce da se ekran zgrebao preko folije? Nisam je skidala jer cekam da si kupim novu foliju pa me to zanima.
    I imam jos jedan problencic.kad sam instalirala whatsapp on mi je pomijesao cijeli imenik pa me zanima ima li netko isti problem i kako ga rijesiti?

  11. #11
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

    Datum registracije
    Dec 2004
    Lokacija
    127.0.0.1
    Postova
    7.405
    Bodovi: 33.945, Nivo: 44
    Bodovi: 33.945, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    Ukupna aktivnost: 40,0%
    Zaštitne folije su tanke plastične folije. Izgrebati i oštetiti ih je nikakav problem.
    Staklo na mobitelu je najčešće mineralno ili jače staklo. Izgrebati to je puno teže.
    Osim da si vukla ekran mobitela po asfaltu, sumnjam da ima ikakvih ogrebotina.

  12. #12
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class

    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G3 32GB
    Postova
    4.695
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    = Citat = Izvorno postao maricka Pregledaj post
    Kupila sam vip racer 3 prije par dana i ostavila sam si njihovu zastitnu foliju i sad vidim da je onak dosta zgrebana.pa me zanima(mozda je glupo pitanje al ja se fakat ne kuzim u to) jel moguce da se ekran zgrebao preko folije? Nisam je skidala jer cekam da si kupim novu foliju pa me to zanima.
    I imam jos jedan problencic.kad sam instalirala whatsapp on mi je pomijesao cijeli imenik pa me zanima ima li netko isti problem i kako ga rijesiti?
    Sumnjam da se ekran zgrebao, samo ako je neka deblja ogrebotina koja je prošla kroz foliju.

    Što se tiče imenika, kako pomiješao? Imaš duple kontakte ili što?

  13. #13
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Aha. Puno hvala na odgovoru kaj se tice folije.
    Kaj se tice whatsappa: ovak imam kontakte sve na sim kartici i kada sam instalirala whatsapp on mi je takoreci "grupirao" kontakte npr.imala sam 170kontakata i onda je on pod odredjena imena stavio 10 brojeva(vise manje). Tesko je to ovak objasnit ...ugl npr ima 30 kontakata ion je od tih 30 9 stavio u jedan od tih kontakata. 8 u drugi i ostatk je ostao kak treba.isad kad mene zove ili salje poruke netko od ovih koji au se "pregrupirali" meni pise ime onoha pod kojim su se pregrupirali.znaci meni za 8 razlicitih kontakata pise jedno ime.eto.neznam dal kuzite kaj ocu reci al bolje neznam objasniti.. i vidla sam da neki ljudi takodjer imajuproblemas tim al nitko nedaje nikakve odgovore bar ovo na netu kaj sam vidla

  14. #14
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    jos jedno pitanje. nemrem ga spojit prek usb-a na windows xp. zna li netko kaj da radim??

  15. #15
    Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Sep 2010
    Postova
    423
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    --
    Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 10:57

  16. #16
    Tek rođen
    Datum registracije
    Feb 2013
    Lokacija
    Zadar
    Mobitel
    NOKIA 5320
    Operater
    TELE2
    Godina
    32
    Postova
    1
    Bodovi: 39, Nivo: 1
    Bodovi: 39, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%

    zte 3 blade

    ovako molim za pomoc!kupio sam pije 2 dana novi zte u tele centru i zanima me jedna stvar,telefon mi se nakon nekog vrimena zakljuca!jednostavno mi trazi pin i nemogu nista...pa me zanima ima li jos netko takvih poblema da mi pomogne!!!!!!!!

    HELP...ps.mob je stvarno zmaj i ima sekundarnu kameru

  17. #17
    Pravi Forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jan 2009
    Lokacija
    042
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Postova
    422
    Bodovi: 5.334, Nivo: 17
    Bodovi: 5.334, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ako te traži PIN onda postoji mogućnost da ti se zapravo resetira.
    pogledaj u settings/About phone/status na kraju imaš opciju uptime. Ako je to malo, odnosno puno manje nego se ti sjećaš otkada si ga ti osobno ugasio/upalio, onda imaš ozbiljan problem.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

  18. #18
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Pitanje : koja je univerzalna zaporka za npr
    Zabranu poziva i toga tipa stvari za zte blade 3
    Ja sam.kupila mob u vipu i.nisam dobila nikakva
    Uputstva a obicno u upitstvima pisu stvari tog tipa
    ..skinula sam neka kao uputstva s interneta al
    Ni tam nisam nasla nis pametno..mislim probala sam
    One tipicne 1234,0000.. al eto nije mi.usphelo .

  19. #19
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class

    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G3 32GB
    Postova
    4.695
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Nema ti toga na Androidu.

  20. #20
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Kak nema kad me trazi?? Probala sam i kao prazno ostavit
    Al mi kaze da nije uspjelo :S

  21. #21
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class

    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G3 32GB
    Postova
    4.695
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Bodovi: 85.576, Nivo: 71
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Ukupna aktivnost: 99,9%

    Re: Vip Racer III (ZTE Blade III): Mišljenja

    A sto si tocno radila? Mozes rec korak po korak, da znam na sto tocno mislis.

  22. #22
    Forumaš otišao na PIVU Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    46
    Postova
    645
    Bodovi: 10.149, Nivo: 24
    Bodovi: 10.149, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ako si kojim slucajem postavila u postavkama moba zakljucavanje istog pokusaj sa tom zaporkom..sto se ostalog tice mislim da nije 4 znamenkasti kao PIN nego 6 ili 8 znamenki...
    isplati se pokusat
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!



  23. #23
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2013
    Postova
    7
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Bodovi: 144, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Evo ovako:
    Usla sam u postavke,zatim sam usla u 'nazovi' i tam imaju
    Opcije za zabranu poziva i udjem.u to i kad tipa odaberem
    Zabranu npr.svih odlaznih on me trazi zaporku koju ja neznam
    ...
    Ugl na onim prijasnjim kantama od mobitela tam je u uputstvima pisala
    Lozinka za takve stvari i to je u pravilu bila lozink tipa
    0000 ili1234.
    A uz ovaj mob nisam.dobila nikakva uputstva :S pa sam skinula
    Neka.a neta al tam.nis ne pise
    Pa sam se eto obratila za pomoc ovdje

  24. #24
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    nokia 3310
    Operater
    vip/bonbon
    Postova
    425
    Bodovi: 8.181, Nivo: 21
    Bodovi: 8.181, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 13,0%
    Ukupna aktivnost: 13,0%

    Re: Vip Racer III (ZTE Blade III): Mišljenja

    Ako si na Tele2 to moze biti problem, jer koliko ja znam, Tele2 ne pruza tu uslugu

  25. #25
    Forumaš otišao na PIVU Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    46
    Postova
    645
    Bodovi: 10.149, Nivo: 24
    Bodovi: 10.149, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Isprobao na netjakovom..tvornicka zaporka je 0000 (tu si bila u pravu)
    ali kao kaj moba2007 kaze teletina ne pruza tu uslugu..kako je njegov otkljucan stavio sam svoju t-schrot karticu i prima bez greske
    tvoj je kupljen u vipu ali nisam imao sim za probat tako da za njih ne znam
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!




 
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

  1. Odgovora: 11
    Posljednji post: 22-12-2012, 18:42
  2. ZTE (VIP) Racer II : Vaša mišljenja
    By Expresso in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 31-07-2012, 23:07
  3. Odgovora: 5
    Posljednji post: 31-07-2012, 23:00
  4. postal III
    By ŠTULIĆ in forum Igre
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 18-03-2008, 18:43
  5. Mda III
    By Skipper_Ri in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-08-2007, 09:44

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove