Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
  1. #1
    Tek rođen Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Apr 2012
    Postova
    2

    iPhone 3G - nema sim kartice, uložite važeći sim?

    Pozdrav,
    kupila sam iphone 3G (polovni), bio je otključan na sve mreže verzija 3.1.3., instalirala sam si itunes kako bih si prebacila neku glazbu, no htjela sam i promijeniti ime telefona, pa me zatražilo da napravim update. To sam napravila i otada me traži važeću sim karticu. S obzirom da sam nova u tome, uopće ne razumijem što me traži, inače sam na vip mreži, pretpostavljam da mu treba t-mobile kartica. Što bih dalje trebala napraviti ako se ispostavi da mu treba t-mobile kartica?
    Nova sam u ovome, treba mi pomoć.

    Unaprijed zahvaljuljem na odgovoru.

  2. #2
    Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Postova
    5.100
    Bodovi: 64.289, Nivo: 61
    Bodovi: 64.289, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Telefon je bio otkljucan, a kada se napavio update softwarea, zakljucao se opet na tmobile. Treba ga ponovo otkljucati da radi na VIP mrezi. Koji je sad software i baseband? Settings - General - About. Baseband je ono "Modern firmware"
    iPhone 5 16 GB

  3. #3
    Tek rođen Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Apr 2012
    Postova
    2
    E sad, problem je to što sam isprobala sve kartice naših mreža, ali ništa mi se nije aktiviralo. I dalje stoji upozorenje zaključan sim, uložite važeći sim bez pina za aktivaciju iphone uređaja, onda ukucam pin kartice i ništa mi se ne mijenja, ostaje sam slika usb-a i itunes.
    Radim li nešto krivo ili je u nečem drugom problem?

  4. #4
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2004
    Postova
    754
    Bodovi: 10.076, Nivo: 24
    Bodovi: 10.076, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    pa spoji mob na itunes, mora ga aktivirati.
    kad ti je napravio update, vjerovatno si preskočila dio s aktivacijom aparata


 
+ Odgovori na temu

Slične teme

  1. Odgovora: 1
    Posljednji post: 02-11-2011, 22:35
  2. [Hero] nema SIM Toolkit ?
    By Gaastra in forum HTC
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-01-2010, 18:50
  3. Zamjena SIM kartice
    By ThePornstar in forum Vip
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 13-03-2009, 15:42
  4. sim kartice od 512mb
    By sodom in forum Općenito o mobilnim telefonima
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 16-02-2006, 21:09
  5. Kopiranje SIM-kartice
    By Skyward in forum Općenito o mobilnim telefonima
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 29-04-2005, 19:35

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove